Jump to content
Dogomania

ZUZIA Onkojamka z Mielca- zamieszkala w Rzeszowie!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

ONKOJAMKA czyli ZUZIA z ogródka,
mieszaniec owczarka i jamnika :-)

ONKOJAMKA- to urocza sunia wilczurka na krótkich jakby jamniczych łapkach :-) Bardzo grzeczna i spokojna sunia. Lubi towarzystwo człowieka, co widać na zdjęciach ;-) Bez problemu daje się wziąć na ręcę.
Przyjęta jako pies bezdomny z miejscowości Skołyszyn. Sunia mieszka w schronisku od ponad roku. Ma wspaniałe wirtulane opiekunki: Alaa i jej corkę Kasię, dzięki którym została wysterylizowana. Wcześniej Alaa opiekowała się Biała Foczką, która już ma domek. Onkojamka dostała na imię ZUZIA :-)

A oto Zuzia, której bardzo pragniemy znaleźć dom

Kontakt : mielec@bezdomne.com, tel. +17 583 15 32
Trzeba prosić p.kierownika Andrzeja Skowrona.

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18:buzi: :buzi: :buzi:

Zuzienka moja kochana, jakie piekne zdjatka,
jak ja Ci dziekuje Ulko 18 za wstawienie Zuzi, taka piekna oprawe ma moja Dziewczynka :lol:
I w tej chusteczce taka wesola, pogodna.
Kochane Kolezanki z Dogomanii prosze Was pomozcie mojej Zuzi znalezc domek:loveu:

Posted

Alaa, na razie mam jedna chusteczke, ale planujemy z moja Ulka zakupic kilka bandanek w roznych kolorach. Za rada Beci z Rzeszowa postanowilysmy robic zdjecia bardziej medialne. I Zuziolek zalapala sie jako pierwsza kandydatka do nowych zdjec.
Jeszcze nam tylko specjalnej skrzyni z zasiana trawa, zeby na niej robic zdjecia :evil_lol:

Posted

Israel, dziekujemy Ci za aukcje Zuzienki :Rose:

Dzisiaj ja troche pomizialysmy podczas odwiedzin w schronisku. Strasznie sie ta mala spryciara nadstawia do glaskania :evil_lol: Mam zdjecia, moze zdaze wstawic...:oops: