Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W środę o 12 sterylka,a w niedziele Maszka jedzie do domu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Elza22 napisał(a):
W środę o 12 sterylka,a w niedziele Maszka jedzie do domu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Rewelacja.Trzymam kciuki za środę.

Posted

Udało się;-) Maszka wczoraj wiadomo była bardzo słaba ale dzisiaj jest już lepiej;-) Nawet udało nam się załapać na promocje i za sterylke zapłaciłyśmy tylko 200 zł te nieszczęsne mleczaki również zostały usunięte 30 zł. Później wstawię paragony i fotki;-) Z domkiem cały czas jestem w kontakcie,całą wyprawę oczywiście już zakupili i są bardzo przejęci czy oby wszytko mają no bo to pierwszy piesek. Wzięłam od weta książeczkę dla początkujących psiarzy;-)Dostaną ściągawkę w razie gdybym ja o czymś zapomniała. Samo to ,że domek przyjeżdża po Maszkę a dzieli nas 100 km mam nadzieje ,że dobrze to wróży.

Posted

Ech, może to już jej ostatnia podróż. Znaczy w pozytywnym sensie, potem z pańcostwem na wakacje niech jeździ na zdrowie :) Strasznie się boję jej zachowania, jak zacznie wyć po nocy, pobudzi dzieciaki... No, ale ok, myślę pozytywnie.
Coś tam jeszcze muszę dopłacić? Wyślij mi proszę info na ten temat

Posted

Ranka bardzo ładna, opuchlizna minimalna nic się nie sączy. Maszka już biega jak szalona, cały czas zaczepia moją sunie do zabawy.Goi się jak na psie;-)

Posted

Zuza35 napisał(a):
Wiadomo już coś, jak ta wydra się nowej rodzinie przedstawiła?
Wczoraj wieczorem rozmawiałam z Panią,Maszka bardzo tęskni nawet jedzeniem nie jest za bardzo zainteresowana niestety nadal warczy na dzieci miałam nadzieje ,że tylko u mnie była taką cwaniarą bo czuła się pewnie.Niestety czarno to widzę...

Posted

A już myślałam, że brak wieści to dobre wieści...
Najgorzej z dziećmi :( Trzeba by ją karcić za niewłaściwe zachowania, ale ona jeszcze cała zestresowana... Trudna sprawa, ale jeszcze nie tracę nadziei.

Posted

Nutusia napisał(a):
A już myślałam, że brak wieści to dobre wieści...
Najgorzej z dziećmi :( Trzeba by ją karcić za niewłaściwe zachowania, ale ona jeszcze cała zestresowana... Trudna sprawa, ale jeszcze nie tracę nadziei.
Ona na 100% warczy ze strachu.Maszka kocha dzieci, uwielbiała bawić się z moim małym nawet jak go zabierałam bo przesadzał z pieszczotami to ona sama do niego podchodziła i dalej zaczepiała do zabawy. Bawiła się również z innymi dziećmi i nigdy nie warczała.

Posted

A to już jest świetna wiadomość (bo jakoś przeoczyłam, a akurat ma "na tapecie" problem w relacji moja niedawna tymczasowiczka Inka/dziecko w domu). Może po prostu wystarczy, że dzieci dadzą jej teraz spokój i poczekają, aż jej się wszystko poukłada w tej małej, skołowanej łepetynie...

Posted

Sądzę,że Maszka przechodzi stres,nowe otoczenie,nie znani ludzie.Może trzeba dać Maszce trochę spokoju.Wiadomo,dzieci i pies - chcą się z nim bawić ale nie tędy droga.Masza potrzebuje kilka dni na poznanie domu i życia jakie tam panuje.
W jakim wieku są dzieci?