Elza22 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Poker']Cudownie ,że Maszka sie ogranęła (m musieli jej imię zmieniać?) A skąd różowa panienka ma dojechać?[/QUOTE] Widocznie Maszka im się nie podobało. Dziewczynka ma przyjechać z Kamiennej Góry ona jest z tej dużej interwencji gdzie 20 kóz i psów żyło w strasznych warunkach. Miała ją przywieźć Ulv ale coś nie pasował jej ten poniedziałek mam nadzieje ,że teraz już dojedzie. Ostatnie zdjęcie Maszki było robione w ogrodzie. Wyczuliłam Panią na ewentualną ucieczkę. Nutusia co do imienia to może masz racje przyjedzie to coś wymyśle. Quote
Nutusia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 No weź przestań - nie mogę przecie mieć monopolu na manie racji! :) Quote
Ziutka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Nutusia']No weź przestań - nie mogę przecie mieć monopolu na manie racji! :)[/QUOTE] A może i będzie monopol ? :eviltong: Quote
Nutusia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 To jak nic sodówka mi do łba uderzy, jak nic! :) Quote
Elza22 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Poker']I co u Maszy? Dali sobie już radę ze sobą?[/QUOTE] Bez zmian dziewczynka grzeczna,kochana i bawi się z dziećmi. W sobotę się tylko wytarzała ale to się nie liczy;-) Zapraszam wszystkie cioteczki do mojej nowej dziewczynki;-) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242356-Dafne-jest-w-BDT-u-Marcysia-%29Poszukiwany-DS[/url] Quote
Nutusia Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Cudne wieści! Można wreszcie spać spokojnie w temacie "Maszka" :) Quote
Elza22 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Cały czas mam kontakt z domkiem teraz już Kamy,płyną same dobre wiadomości jednak nie mogę się doprosić fotek zaczyna mnie to już denerwować muszę się wybrać do dziewczynki i się przekonać czy wszystko jest dobrze Quote
Nutusia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Z fotkami bywa trudno - znam ten "ból"... Po roku pojechałam sama obfocić naszą boksię Frankę i... warto było! ;) Quote
Elza22 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Nutusia']Z fotkami bywa trudno - znam ten "ból"... Po roku pojechałam sama obfocić naszą boksię Frankę i... warto było! ;)[/QUOTE] Ja wszystko staram się zrozumieć i jak adoptują psa starsi ludzie z góry mówią przykro nam ale na fotki nie ma co liczyć to oczywiście to rozumiem ale jak słyszę fotki wyśle za chwile jutro w poniedziałek i tak cały czas to zaczynam się niepokoić. Quote
Elza22 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 No i się doczekałam;-)http://www.youtube.com/watch?v=eWU78gh_N1Q&feature=youtu.be Quote
Poker Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ale szczęśliwe psy. Może już nie musimy trzymać kciuków ? Quote
Nutusia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Koziołki dwa :) Ja chyba też bym zaryzykowała puszczenie kciuków ;) Quote
Zuza35 Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Jeszcze raz serdeczne dzięki za wszystko!! :) Quote
Recommended Posts