mtf zalesie Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 czy goni koty -chce podpytac znajomych o dt dla niej Quote
enia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Gabi79']W jakim mieście jest sunia???[/QUOTE] W Mińsku Mazowieckim, odnośnie kotów to nie wiem.... Quote
Kalinuwka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Molka dochodzi do siebie. Jest niezwykle spokojna i delikatna. Jeszcze się boi, robi się z niej galareta, przy podawaniu antybiotyku. Ale ogólnie ok, apetyt dopisuje a ogonek coraz częściej merda. Quote
Kalinuwka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Moli ma DT! Dziś opuszcza lecznice i do ok 4.02 jedzie do hoteliku. Dt przyjmie ją po zdjęciu szwów. Prosimy o ewentualną pomoc na opłacenie ok 7-8 dni w hoteliku. Quote
enia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Kalinuwka']Moli ma DT! Dziś opuszcza lecznice i do ok 4.02 jedzie do hoteliku. Dt przyjmie ją po zdjęciu szwów. Prosimy o ewentualną pomoc na opłacenie ok 7-8 dni w hoteliku.[/QUOTE] czyli to płatne DT? Quote
Gabi79 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='enia']czyli to płatne DT?[/QUOTE] O ile dobrze zrozumiałam chodzi o opłacenie kilku dni w hoteliku, a potem sunia jedzie do DT. Wspaniałe wieści. Quote
agusia_1 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Gabi79']O ile dobrze zrozumiałam chodzi o opłacenie kilku dni w hoteliku, a potem sunia jedzie do DT. Wspaniałe wieści.[/QUOTE] Dokładnie. Przez kilka dni pobędzie w zaprzyjaźnionym hoteliku dla małych psów w naszej okolicy żeby zajmował się nią do zdjęcia szwów już jeden wet. Poza tym osoba która weźmie ją na tymczas wyjeżdża na weekend i i tak nie mogłaby jej wcześniej przyjąć. :) Quote
Gabi79 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='agusia_1']Dokładnie. Przez kilka dni pobędzie w zaprzyjaźnionym hoteliku dla małych psów w naszej okolicy żeby zajmował się nią do zdjęcia szwów już jeden wet. Poza tym osoba która weźmie ją na tymczas wyjeżdża na weekend i i tak nie mogłaby jej wcześniej przyjąć. :)[/QUOTE] Bardzo się cieszę, że suni się udało, zapadła mi w serce. A na dogo tyle nieszczęść...... Quote
agusia_1 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Gabi79']Bardzo się cieszę, że suni się udało, zapadła mi w serce. A na dogo tyle nieszczęść......[/QUOTE] A ile poza dogo... :( Quote
Gabi79 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='agusia_1']A ile poza dogo... :([/QUOTE] Niestety..... Dlatego każdy DT, DS tak cieszą Quote
Kalinuwka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Molka jedzie dziś do dt! Zdamy relację :) Quote
Recommended Posts