Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest może ktoś chętny z Rybnika lub bliskich okolic na spacerki z psami ?
Bo moje dziewczynki chętnie pogonią się z innymi psiakami :)
My jesteśmy z centrum jak by coś.

Pozdrawiamy zeberka & Caren & Gina :D

• 2 weeks later...
  • 11 months later...
  • 4 months later...
Posted

Co powiecie na wtorek w godz. popołudniowych? Jeśli suczki lubią pływać to może gdzieś nad wodą? Zresztą każde miejsce będzie dobre żeby się poznały. Moja ma niecałe 9 m-cy i nie przejawia żadnej agresji

Posted

Mnie wtorek niestety nie pasuje bo pracuje od 9 do 22. Ale poniedziałek i piątek jak najbardziej. Elmuś co prawda sunią nie jest ale zdecydowanie ma suczy charakter więc pewnie się dogadają. Pytanie tylko gdzie i o której konkretnie?

Posted

To kiedy to będzie? Jak ustalicie datę to zobaczę, może też wpadłbym. Mam pół rocznego shih-tzaka który jest dosyc bardzo lękliwy. Jaakiej wielkości sa wasze psy? Nie chciałbym, żeby się zraził jeszcze bardziej.

Posted

W poniedziałek mam bierzmowanie w rodzinie, w piątek prawdopodobnie będę już wędrował po górkach...dam Ci znać jeszcze... w tym tyg.od wtorku do czwartku jesteśmy dostępni:)

Posted

Jedyne co może mu grozić ze strony Mamby to zalizanie, ale to chyba przyjemne:) Tak jak pisałem koledze... w tym tyg.od wtorku do czwartku jestem dostępny, godz. popołudniowe

Posted

Tak to my się nigdy nie ugadamy...:) Do wszystkich zainteresowanych: zróbmy tak, piątek godz. 18.00 na leśnym parkingu przy Gzelu, naprzeciwko ośrodka Kotwica, my będziemy na pewno:)

• 2 weeks later...
Posted

Nadal ktoś zainteresowany? I dokładnie o jak dalekich okolicach mowa? ;> Moja suka chętnie pobawiła by się z innymi przedstawicielami gatunku :)

• 2 years later...
Posted

Czy temat jest aktualny? Bo jeżeli tak, to meldujemy się z moimi 3 psami z Rud Raciborskich; ) Niedaleko, a lasów i pięknych miejsc pod dostatkiem. Moje psy nieszczególnie lubią dzikie zabawy", ale spacer z elementami szkolenia na przykład byłby super:)