AgaGP Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Iwona wrzuciła zdjęcia Berty, jest co podziwiać:lol:: Berta była prawie dzielna Czesaś dała się bez problemu, bo wiadomo, miziają. .. natomiast kąpiel pozostawiała wiele do życzenia o suszeniu nie wspomne. Ale jak widać na ostatnim zdjęciu już podeszła do koleżanki, co prawda wydygana, ale jak na nią to i tak wielki postep. W sumie jestem z niej bardzo dumna!!!!!! Quote
AgaGP Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Piękna Berta pozowała do zdjęć jak prawdziwa modelka: Quote
AgaGP Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 A oto co ElzaMilicz napisała dziś w wątku Berty: To co ? Szukamy rodziny z kilkorgiem rezolutnych, dobrze wychowanych dzieci i koniecznie białą skórzaną kanapą ? Dziś Iwona opowiadała mi o Bercie, miód długo płynął z jej ust. Na koniec stwierdziła, że nowi właściciele będą kochać sunię na zabój... i nie tylko sunię, ale również rodzinę Iwony za taki cudny dar jakim będzie Berta. Quote
KasiaT Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 No Bertunia prezentuje sie cudnie na tej białej kanapie.mam nadzieję,że wkrótce trafi do wspaniałego domku Quote
ktiger Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Przyjemność, luksus i piękno ciała... Zapraszamy do udziału w[SIZE=5] bazarku na rzecz podopiecznych fundacji Pasterze. Quote
AgaGP Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 A oto kilka słów od Iwony o metamorfozie, jaką przeszła Berta: Berta dzisiajsza i ta sprzed dwóch miesięcy to dwa odrębne światy. Choć nadal odczuwa lęk, to jednak w nowych sytuacjach radzi sobie znacznie lepiej niż przedtem. A słodka jest jak dojrzała morelka! Wodzi za nas swoimi uroczymi ślepkami, domaga się pieszczot - nade wszystko uwielbia ludzki dotyk, kokietuje i gdy tylko może wsuwa się pod ramię, starając się całym swoim ciałem przylgnąć do osoby, której właśnie po berneńsku wyznaje miłość. Zawsze potrafi rozładować wszelkie niedobre emocje, jest lekiem na smutki i smuteczki. Jej radość życia jest baaardzo zaraźliwa. Oto właśnie nasza 'koza' tymczasowa! Quote
saba&mlis Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Oj zasiedziałą się Berta u Iwonki, najwyższa pora na własny domek. Quote
ktiger Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='saba&mlis']Oj zasiedziałą się Berta u Iwonki, najwyższa pora na własny domek.[/QUOTE] Jak jeszcze trochę posiedzi to Iwonka nie będzie chciała jej oddać :eviltong: Quote
KasiaT Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='ktiger']Jak jeszcze trochę posiedzi to Iwonka nie będzie chciała jej oddać :eviltong:[/QUOTE] Wcale bym sie nie zdziwiła,bo Bertunia to prawdziwy skarb Quote
ktiger Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
ktiger Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Chciałam napisać "Dzień Dobry", ale teraz to już raczej "Dobranoc" :cool3: Quote
Recommended Posts