wioletka155 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (nie wiem czy nie umiescic w chirurgii) Moi drodzy prosze zerknijcie na to . Nie wiem jak długo moja psiura to ma, ale dzisiaj zauwazyłam jak się bawiłam z nią i głaskalam po łapkac. To na tylnej prawej łapce gdzies w połowie takie cus jej urosło. Nie jest czerwone ani spuchnięte, sprawia wrazenie jakby było takie "martwe, miękkie", kolor cielisty . Mała nie reaguje przy dotyku Brodawka/kurzajka? Do weta ide w piątek z innym schorzeniem, ale tak wstępnie chcialam się rozeznac. Cezko z fotką, bo z lampa wychodzi ZERO (ta narsla malutka jest moze z 3 mm) a bez lampy ostrości brak, ale inaczej n ie da rady. Prosze o pomoc.[attachment=2160:9493.attach] Quote
wioletka155 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Tylko czy aby brodawka nie jest twarda? To jest miękkie, porównanie kijowe ale miękkie jak "kawałek materiału" i sobie tak dynda, jak odsunę lekko to chwieje sie na lewo i prawo...dziwne to takie.Czy zawsze brodawka jest twarda? :crazyeye: Quote
Recommended Posts