piescofajnyjest Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 hopsaj malutka:) i trzymam kciuki za jutro...... Quote
Bgra Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 piescofajnyjest napisał(a):hopsaj malutka:) i trzymam kciuki za jutro...... też nic innego nie będę robiła:loveu: trzymaj się maleńka:lol: Quote
piescofajnyjest Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 caly czas trzymam kciuki:) juz sa fioletowe;) Quote
inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Lili8522']Na pewno będzie Gwiazdą, pachnąca, wypielęgnowana z lśniącą sierścią, ludzie oszaleją na punkcie Naszego czekoladowo-kawowo-karmelowego - śmietankowego Ciasteczka :diabloti: (rozmarzyłam się:oops:) Uważaj tylko, żeby ktoś jej nie zjadł... :evil_lol: Quote
Mattilu Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 piescofajnyjest napisał(a):caly czas trzymam kciuki:) juz sa fioletowe;) moje tez. Czekamy na wiesci. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Perełka dzielnie zniosła całą akcję, mimo sporej ilości ludzi, centrum handlowego, dzieciaków i innych psów :) Została wygłaskana, wycałowana... Były dwa niezobowiązujące pytania o dziewczynę, obiecali, że zadzwonią jak się zastanowią - także czekamy... Quote
Panna Marple Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Mariolka to nazwa super lodziarni w Gdyni:lol:- niedaleko mojego dawnego liceum była... Quote
Mattilu Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Perełka dzielnie zniosła całą akcję, mimo sporej ilości ludzi, centrum handlowego, dzieciaków i innych psów :) Została wygłaskana, wycałowana... Były dwa niezobowiązujące pytania o dziewczynę, obiecali, że zadzwonią jak się zastanowią - także czekamy... Ludzie nie zastanawiajcie sie, takie cudo na Was czeka! Ech, gdyby nie pare roznych ale to sama bym ja wziela...no nic. Kciukam za ds dla slicznej. Quote
inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 No, jak to na Mariolkę przystało, lansowała się w galerii... :evil_lol: Quote
Panna Marple Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 inka33 napisał(a):No, jak to na Mariolkę przystało, lansowała się w galerii... :evil_lol: hahahahah:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Inka, Twoje pomysły mnie przerażają ;) Perełcia nie chciała się pokazywać fotoreporterom... Ale może coś wygrzebię z sieci dziś wieczorem :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Mam tylko dwie zdobycze, bo mój aparat prześwietlił wszystkie zdjęcia... Ale dowód na to, że Mariolka była ;) Quote
piescofajnyjest Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Mariola oczywiscie najpiekniejsza, najsliczniejsza i w ogole:loveu::loveu: Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 piescofajnyjest napisał(a):Mariola oczywiscie najpiekniejsza, najsliczniejsza i w ogole:loveu::loveu: noo z tym bym polemizowała:razz:...chyba,że masz na myśli tylko czworonogi:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 A tam, jakie czworonogi... Pośród wszystkich! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Dobry wieczór Mariolko... ciekawe jak się miewasz :) Chyba znów trzeba będzie wybrać się w odwiedziny, bo normalnie tęsknię za tą pięknością! Quote
tiggi Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór Mariolko... ciekawe jak się miewasz :) Chyba znów trzeba będzie wybrać się w odwiedziny, bo normalnie tęsknię za tą pięknością! Nie dziwię się, że tęsknisz. Mariolka jest przesłodka i kochana:loveu: Quote
Mattilu Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór Mariolko... ciekawe jak się miewasz :) Chyba znów trzeba będzie wybrać się w odwiedziny, bo normalnie tęsknię za tą pięknością! Tylko z aparatem! I wszystkimi koniecznymi kabelkami ;) Quote
inka33 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Inka, Twoje pomysły mnie przerażają ;) Perełcia nie chciała się pokazywać fotoreporterom... Ale może coś wygrzebię z sieci dziś wieczorem :) Wiem, wiem... stara, a głupia... :evil_lol: Galerianki to chyba nie fotoreporterom sie pokazują...? :p pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ale dowód na to, że Mariolka była ;) http://i50.tinypic.com/2py6nbm.jpg Jak zwykle - śliczna ciasteczkowa dziewczynka! :loveu: Ta dwunożna jej dorównuje... ;) Po odjęciu obcasów, to Mariolka do kolanka sięga, tak? Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Jak zwykle - śliczna ciasteczkowa dziewczynka! :loveu: Ta dwunożna jej dorównuje... ;) Po odjęciu obcasów, to Mariolka do kolanka sięga, tak? ale się nabrałam,przyglądam się zdjęciom i szukam psa o 2 nóżkach:scream_3::scream_3::scream_3: Quote
piescofajnyjest Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 hihihi:) Mariola w obcasach....;) Quote
b-b Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Pięknie się gwiazdeczka prezentowała. Szkoda tylko, że nie poruszyła żadnego serducha:/ Quote
Recommended Posts