Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mariolka jest coraz bardziej wesoła i otwarta:p, jest u mnie już 2 i pół tygodnia i nadal jest grzeczna i kochana.
Dziękujemy bardzo za dłuuuuugą smycz automat, teraz to dopiero są fajne spacery. Mariolka dosłownie fika koziołki, podskakuje w biegu jak zajączek i ma taką ogromną radoche z tej niby wolności:lol:. Ćwiczymy przywoływanie i nawet, nawet nam to wychodzi. Przeciwniczki imienia "Mariolka" muszę zmartwić bo Mariolka reaguje tylko na "Mariolka" a nie na Perełka:evil_lol:.

Posted

Cioteczki trzeba Perełce-Mariolce ogłoszenia intensywnie wyróżnić, może ktoś zechciał by pomóc groszem? To zawsze zwiększy jej szansę...
ona jest taka cudna... musi ktoś ją zauważyć!

Na Morusku wygląda to tak:

Wyświetlenie ogłoszenia na stronie głównej:
3 dni 10 zł
tydzień 18 zł
2 tygodnie 32 zł

można jeszcze takie:

2 tygodnie 32 zł

Wyświetlenie ogłoszenia na każdej stronie
3 dni 15 zł
tydzień 26 zł
2 tygodnie 48 zł

a na alegratce wyróżnienie smsem ful wypas kosztuje niecałe 12 zł

Posted

Lili8522 napisał(a):
Cioteczki trzeba Perełce-Mariolce ogłoszenia intensywnie wyróżnić, może ktoś zechciał by pomóc groszem? To zawsze zwiększy jej szansę...
ona jest taka cudna... musi ktoś ją zauważyć!

Na Morusku wygląda to tak:

Wyświetlenie ogłoszenia na stronie głównej:
3 dni 10 zł
tydzień 18 zł
2 tygodnie 32 zł

można jeszcze takie:

2 tygodnie 32 zł

Wyświetlenie ogłoszenia na każdej stronie
3 dni 15 zł
tydzień 26 zł
2 tygodnie 48 zł

a na alegratce wyróżnienie smsem ful wypas kosztuje niecałe 12 zł
Biorę to na swe barki ( mam na myśli kasiorę, bo ogloszeń nie robiłam nigdy):lol:. Przeleję kasiorę. Na konto Węgielka:-(?

Posted

Panna Marple napisał(a):
Biorę to na swe barki ( mam na myśli kasiorę, bo ogloszeń nie robiłam nigdy):lol:. Przeleję kasiorę. Na konto Węgielka:-(?

Cioteczko Aniele Naszych podopiecznych, Dziękujemy w imieniu Perełki-Mariolki :multi:
zaraz podeślę swoje konto bo to ja się zajmuję się ogłoszeniami :)

Posted

inka33 napisał(a):
Mariełka, miziam czule Twoje puchate kawowo-czekoladowo-karmeLove-z-bitą-śmietaną-na-piersi futerko! :calus:

jak smacznie to brzmi:loveu: kusioluje Twój słodki sznupolek :loveu:

Posted

Panna Marple napisał(a):

Cudowna cioteczka, nigdy nie zostawia podopiecznych w potrzebie!!! :loveu: Dziękujemy!!! :Rose:

inka33 napisał(a):
Mariełka, miziam czule Twoje puchate kawowo-czekoladowo-karmeLove-z-bitą-śmietaną-na-piersi futerko! :calus:

Inka, uwielbiam Twoją inwencję twórczą! :loveu:

Bgra napisał(a):

I po ślunsku też! :loveu: :evil_lol:

Posted (edited)

Bgra napisał(a):

Szto ju do mnie szprechasz...? :-o

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Inka, uwielbiam Twoją inwencję twórczą! :loveu:

Oj tam, oj tam... :oops: :oops: :oops:

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: nieustające za DS dla Słodzinki!

Edited by inka33
Posted

Agulla napisał(a):
Dajcie ładne zdjęcia, takie na których ma takie ciemniejsze futerko, bo to orginalny jej kolor:loveu:

Ciągle zmieniam zdjęcia na te piękne co Nam podsyłasz :loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Agulla, a ja chciałam spytać - na smyczy automatycznej Perełka już nie bawi się z Tobą w karuzelę? Żeby Cię nie owinęła jak mumię tą 8m smyczą :diabloti:

Teraz to dopiero jest karuzela, diabelski młyn, muszę uważać żeby mnie do drzewa nie okręciła:loveu:. A tak poważnie to Mariolka bardzo szczęśliwa jest.

Posted

inka33 napisał(a):
Żadna kobieta nie chce mieć futerka na piersi:evil_lol:. Mariolka powinna teraz strzelić focha:lol: