Lili8522 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Niestety tak jak, że jak pies jest w ciężkim stanie, nie ma go gdzie dać, co zrobić to ludzi zawsze mnóstwo... A jak sunia bezpieczna, zdrowa... to niestety wątki zamierają...[/QUOTE] Zgadzam się... taka prawda dogo... ale mimo wszystko mam nadzieję że Cioteczki zostaną i będą Nas odwiedzać :) Quote
b-b Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Postaram się już jutro sklecać bazarek...czasu strasznie brak :/ Quote
Lili8522 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='b-b']Postaram się już jutro sklecać bazarek...czasu strasznie brak :/[/QUOTE] Kochana Cioteczka :) Quote
Agulla Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Lili8522']To teraz prosimy o jakieś zdjecie Księżniczki - ideału :) Kiepsko że nie je.... Nie wiem czy Nas stać na ten Festival :oops:[/QUOTE] Zdjęcia zrobię jak się lepiej poczuje. Z jedzeniem nie przejmowałabym się jeszcze zbytnio. To dopiero 3 dni. A widzę, że dla niej najwazniesze teraz to wylegiwanie sie na kanapie, jest wniebowzięta:) i pilnuje bardzo zeby nikt jej tej miejscówki nie zajął, ostatnia schodzi i pierwsza biegnie na kanape jak wracamy:). Quote
Panna Marple Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Może zacznie jeść za kilka dni-jak już trochę stres odpuści Quote
piescofajnyjest Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 bedzie dziewczynka jadla!!! tylko troszke musi "odtajac" Quote
b-b Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Podniosę aby inne cioteczki mogły małą zobaczyć :) Quote
inka33 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Nic nie zamiera! :obrazic: Tak sobie myślę, że stresik przejdzie, to i jeść zacznie. Kajtun z początku nosem kręcił na suche, a potem, to ni ziarko w misce nie zostawało. Zdecydowanie pomagało (na początku) dodawanie łyżeczki oleju lub łyżeczki masła i dokładne wymieszanie. Może Perełkę by to zachęciło...? Dziewczynka prześliczna i łagodna, więc :kciuki: i już. :p Quote
Mattilu Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Cudnie czytac o tej kanapie. Na wizycie PA trzeba bedzie sprawdzic, czy w domu jest kanapa :evil_lol: Quote
piescofajnyjest Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 hehehheheh:) no dokladnie! bez kanapy Perly nie wydajemy;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Agulla']Perełka-Mariolka już nie śmierdzi :multi:. Wykąpana i wyczesana. Niestety z jedzeniem nie jest najlepiej, suchy Brit nie ruszy, puszke tak sobie zjada, smakuje jej Festival moich psów więc jaj daje. Czym karmi bielskie schronisko psiaki? kawiorem??;) Ona jest super grzeczna i cichutka, taka łagodna przytulanka. Załapała, że na spacer wychodzimy kilka razy dziennie a nie raz w tygodniu i już nie sika w domu.[/QUOTE] Oj coś czuję, że trzeba będzie pannie głodówkę zafundować :mad: [quote name='Agulla']Zdjęcia zrobię jak się lepiej poczuje. Z jedzeniem nie przejmowałabym się jeszcze zbytnio. To dopiero 3 dni. A widzę, że dla niej najwazniesze teraz to wylegiwanie sie na kanapie, jest wniebowzięta:) i pilnuje bardzo zeby nikt jej tej miejscówki nie zajął, ostatnia schodzi i pierwsza biegnie na kanape jak wracamy:).[/QUOTE] No tak, kanapa... :) Pewnie ktoś ją kiedyś nauczył do czego służy... A jak tam kontakty z Kiką, dalej pokazuje, że to Perełka teraz rządzi? ;) [quote name='Mattilu']Cudnie czytac o tej kanapie. Na wizycie PA trzeba bedzie sprawdzic, czy w domu jest kanapa :evil_lol:[/QUOTE] Obowiązkowo :cool3: Dziś poleciały pieniążki na pakiet ogłoszeń u CatAngel. Oby był jakiś odzew, póki co ani jednego telefonu :( Quote
piescofajnyjest Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 spokojnie, jeszcze beda dzwonic!!!! Quote
Agulla Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Dzisiaj Mariolka przeszła test na odkurzacz, i jest ok. nie atakowała, nie bała się:multi:. To nie tak, że ona nic nie je. Owszem je ale kurczaczka gotowanego, paróweczka z szynki, dzisiaj łosoś był też ok. Ciasteczka wątróbkowe też wciąga bez problemu. Ale od jurta albo psie żarełko albo głodowka bo nikt jej nie zagwarantuje, ze w nowym domku też tak bedzie. Quote
Bgra Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Agulla']Dzisiaj Mariolka przeszła test na odkurzacz, i jest ok. nie atakowała, nie bała się:multi:. To nie tak, że ona nic nie je. Owszem je ale kurczaczka gotowanego, paróweczka z szynki, dzisiaj łosoś był też ok. Ciasteczka wątróbkowe też wciąga bez problemu. Ale od jurta albo psie żarełko albo głodowka bo nikt jej nie zagwarantuje, ze w nowym domku też tak bedzie.[/QUOTE] taaa,wie co dobre:evil_lol:a może łyżeczka oliwy/oleju na suchą karmę zachęci ją do zjedzenia:razz: Quote
b-b Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Powoli robię bazarek dla małej :) Miałam w planach dzisiaj go zrobić ale niestety nie dam rady. Dokończę jutro :) Quote
tiggi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Witaj Perełko, dzisiaj pogoda że tylko leżeć na kanapie:lol: Quote
haliza Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Kanapa, smakokąski ......chyba przypomniały jej się dobre czasy :shake:(biedactwo) Quote
inka33 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ciągle się muszę chwilę zastanowić, kto to ta Mariolka, o której pisze Agulla... :p Perełko szylkretowa, smacznego i nie wydziwiaj zanadto. :glaszcze: Quote
b-b Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Bazarek gotowy!:D Zapraszam cioteczki i proszę o pomoc w podrzucaniu i rozsyłaniu wątku :) Quote
Lili8522 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='b-b']Bazarek gotowy!:D Zapraszam cioteczki i proszę o pomoc w podrzucaniu i rozsyłaniu wątku :)[/QUOTE] Dziękujemy:) już pędze... :) Quote
Agulla Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Dla mnie Perełka to Mariolka, bardziej do niej pasuje. Może też dlatego, że "perełka" kojarzy mi się z tłustą, szerszą niż dłuższą suńką bardzo starszej pani:eviltong:. A Mariolka to taka psia dziunia number one:evil_lol:. Mariolka przełamała sie po małej porannej głodówce (dostała miche na 15 min. nie ruszyła więc zabrałam) i popołudniową porcję wciągnęła bez grymasów. Quote
inka33 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Agulla']Dla mnie Perełka to Mariolka, bardziej do niej pasuje. Może też dlatego, że "perełka" kojarzy mi się z tłustą, szerszą niż dłuższą suńką bardzo starszej pani:eviltong:. A Mariolka to taka psia dziunia number one:evil_lol:. Mariolka przełamała sie po małej porannej głodówce (dostała miche na 15 min. nie ruszyła więc zabrałam) i popołudniową porcję wciągnęła bez grymasów.[/QUOTE] Hihi, wiem, o co chodzi z tą Mariolką, ale co zaglądam i widzę Mariolka, to chwilę trwa, zanim skojarzę... :oops: Starość, nie radość. ;) Uczenie nie grymaszenia - super! :evil_lol: Quote
Recommended Posts