Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aj tam, zaraz ubliża;). Wykąpiemy Mariolkę, wyczeszemy i będzie nówka-sztuka-cud-malina:)
Ryłko i uszy ma trochę jak mini owczarek szetlandzki, przysiada i waruje też tak pastersko.
Dzisiaj zostawiła ja z moimi psami tak na 20 min. iiii.....wszyscy żyją, nikt nikogo nie zjadł.

Posted

Niestety nie udostępnię Perełki na FB bo mnie tam nie ma. Po konsultacji z cioteczką pinczerka_i_Gizmo zrobię dla małej bazarek tylko muszę uporać się z rozliczeniem dwóch zakończonych i kończącym się bazarkiem :)

Posted

Perełko teraz migiem szukać domku w świecie...udostępniłam:)
Perełko jesteś taka śliczna,że jak nawet trochę pachniesz inaczej,to nic... na zdjęciach zresztą nic nie widać:evil_lol:
po kąpieli nikt już nie nazwie Ciebie tak brzydko:razz:

Posted

[quote name='b-b']Niestety nie udostępnię Perełki na FB bo mnie tam nie ma. Po konsultacji z cioteczką pinczerka_i_Gizmo zrobię dla małej bazarek tylko muszę uporać się z rozliczeniem dwóch zakończonych i kończącym się bazarkiem :)[/QUOTE]

Kochana cioteczka, każdy bazarek na wagę złota! Będziemy grzecznie czekać na kolej Perełki :)

Dzięki dziewczyny za udostępnienie!!! :loveu:

Posted

[quote name='Agulla']Aj tam, zaraz ubliża;). Wykąpiemy Mariolkę, wyczeszemy i będzie nówka-sztuka-cud-malina:)
Ryłko i uszy ma trochę jak mini owczarek szetlandzki, przysiada i waruje też tak pastersko.
Dzisiaj zostawiła ja z moimi psami tak na 20 min. iiii.....wszyscy żyją, nikt nikogo nie zjadł.[/QUOTE]

Dzielna psinka i grzeczni towarzysze ;)
Ciekawe czy przy jedzieniu dalej wybrzydza... :mad:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Niestety tak jak, że jak pies jest w ciężkim stanie, nie ma go gdzie dać, co zrobić to ludzi zawsze mnóstwo... A jak sunia bezpieczna, zdrowa... to niestety wątki zamierają...[/QUOTE]

Pinczerko to nie wchodzi w rachubę:razz:

Posted

Perełka-Mariolka już nie śmierdzi :multi:. Wykąpana i wyczesana.
Niestety z jedzeniem nie jest najlepiej, suchy Brit nie ruszy, puszke tak sobie zjada, smakuje jej Festival moich psów więc jaj daje. Czym karmi bielskie schronisko psiaki? kawiorem??;)
Ona jest super grzeczna i cichutka, taka łagodna przytulanka.
Załapała, że na spacer wychodzimy kilka razy dziennie a nie raz w tygodniu i już nie sika w domu.

Posted

[quote name='Agulla']Perełka-Mariolka już nie śmierdzi :multi:. Wykąpana i wyczesana.
Niestety z jedzeniem nie jest najlepiej, suchy Brit nie ruszy, puszke tak sobie zjada, smakuje jej Festival moich psów więc jaj daje. Czym karmi bielskie schronisko psiaki? kawiorem??;)
Ona jest super grzeczna i cichutka, taka łagodna przytulanka.
Załapała, że na spacer wychodzimy kilka razy dziennie a nie raz w tygodniu i już nie sika w domu.[/QUOTE]

To teraz prosimy o jakieś zdjecie Księżniczki - ideału :)
Kiepsko że nie je.... Nie wiem czy Nas stać na ten Festival :oops: