Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo przyjemna ta nowotarska wystawa ;)
Duze ringi, sporo miejsca wokol, ladna okolica, sporo miejsca w cieniu, sprawnie przeprowadzany final. Nasze sukcesy zakonczyly sie na BOB ale i tak bardzo mi sie podobalo :thumbs:

Posted

Bura jesteś czarodziejką, wyczarowałaś mi pudło!!!!!!!!!!!!!! czy mogę w takim razie prosić o fotkę weteranów?
Pozdrawiam i do zobaczenia

Posted

Alsza, czy może Ty jesteś od tego samojeda?? Jeśli tak to gratuluję!!! Poza tym nie wiedziałaś, że jestem czarownicą???

Podobały się rozetki??? Całą noc je szyłam a klej Kropelka powinien sie nazywać Dupelka bo nie kleił mi środków do rozet!! C***owy był i tyle i modliłam się żeby się nie rozleciały bo kleiłam to wszystko w sobotę wieczorem :diabloti:

Posted

Han Sharn napisał(a):
A nie ufocił ktoś jakiejś grzywki? Były wszystkiego trzy sztuki plus jeden towarzysko.

Han i tak jak zawsze prosić mojego tate o coś to nie mam żadnych zdjęć moze dwa jakies swojego z Germanika i to też takie sobie bo wolal podsuchiwac sędziego niż robić fotki a moje które zrobiłam futrzatemu z łysym znikły mi z aparatu :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: (w Krakowie prosiłam o dwa czarne i nie zrobił zadnego bo ich nie znalazł, a stał obok ich klatki :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ) nadrobimy w Zakopanym :) tylko jutro musze zadzwonić ile mam zapłacić :)

Posted

A teraz najbardziej łysy Malamut wystawy :) Moje słoneczko Ch. PL ARIADNA Legenda Północy która wybiegała złoto w weteranach. Po jej przejściach, to cud, że biega. Ostatnio dr. Siembieda zobaczywszy jej zdjęcie rtg zapytał 'To ten pies chodzi" :diabloti: Jak zaliczy puchę Canivitonu to będzie fruwać a nie biegać!! :mad: Jak wojna to wojna!!

Posted

zanetta napisał(a):
Ja wlasnie dotarlam do domu z moimi psiakami .... ufff
Upal byl okrutny ale ... WARTO BYLO pojechac po BIS JUNIOR i BIS calej wystawy :multi: i przecierpiec ta spiekote, w nagrode moje kudlacze potaplaly sie w drodze powrotnej w zalewie roznowskim i byly baaardzo szczesliwe :)

Marzenko nic dodac ,nic ując !!!!!!!!!!!!!!
Alex jeste poprostu rewelacyjny ,juz kocham mojego przyszłego "zięcia"
Wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='gidelskie-psy']
No proszę i ten kremowy Chowek zrobił Bis szczeniąt :-o. Szkoda że Sułtanusia nie było :placz::lol:. Ja się tu zastanawiałam cały czas jaki to ma być chow czarny bo w katalogu jest podporządkowany do czarnych a tutaj uwaga kremowy :cool3:. Tak na prawdę to nie ma białych Chowów, są tylko kremowe i ten szczeniak jest kremowy a nie biały ;). Ale oddział musi zapamiętać że razem z czarnymi idą niebieskie a pozostałe kolory razem z rudymi ;).

Posted

Błyskotka napisał(a):
Tak na prawdę to nie ma białych Chowów, są tylko kremowe i ten szczeniak jest kremowy a nie biały ;).

No własnie - tez rozglądałam się za czarnym :evil_lol: nie znam się na chowkach,ale ten kremowy maluch mi się podobał :cool3:
Mam nadzieję,że kiedyś wreszcie będę miała okazje wymiziac Sułtana ;)
Błyskotka napisał(a):
Ale oddział musi zapamiętać że razem z czarnymi idą niebieskie a pozostałe kolory razem z rudymi ;).

I tak macie prosty podział na kolory - cockerach są cztery grupy kolorystyczne - niesety są jeszcze oddziały dla których "kolorowy" i "pozostałe kolory" to to samo :angryy:

Posted

cockermanka napisał(a):
No własnie - tez rozglądałam się za czarnym :evil_lol: nie znam się na chowkach,ale ten kremowy maluch mi się podobał :cool3:
Mam nadzieję,że kiedyś wreszcie będę miała okazje wymiziac Sułtana ;)

No w Będzinie :multi:. Ciekawa jestem tego sędziego. Mam nadzieje że nie skopie nam dupska jak ten w Katowicach :mad:. Cockermanko a oceniał Cię już ten sędzia ?

Posted

Błyskotka napisał(a):
No w Będzinie :multi:. Ciekawa jestem tego sędziego. Mam nadzieje że nie skopie nam dupska jak ten w Katowicach :mad:. Cockermanko a oceniał Cię już ten sędzia ?

No tak - zawsze mówię,że skleroza to straszna rzecz :evil_lol:

Nic nie wiem o tym panu :roll: poza tym,że podobno lubi duże psy i małe suki :cool3:

Posted

cockermanka napisał(a):
Nic nie wiem o tym panu :roll: poza tym,że podobno lubi duże psy i małe suki :cool3:

O to u mnie by pasowało bo Sułtan jest duży a Fjona jest mała tylko że ona nie jedzie :evil_lol:.

Posted

BURA wielkie dzięki za fotki, tak od tego samoyeda to ja, jak na czarownice to jesteś bardzo PRZYJAZNA!!
Dużo zdrowia dla Twojej cudnej suni i do zobaczenia

Posted

Alsza napisał(a):
BURA wielkie dzięki za fotki, tak od tego samoyeda to ja, jak na czarownice to jesteś bardzo PRZYJAZNA!!

Nie kuś losu!!! Ci co próbowali źle na tym wyszli... :)

Alsza napisał(a):
Dużo zdrowia dla Twojej cudnej suni i do zobaczenia

Widzimy się w Nowym Sączu??? Mam nadzieję!!