Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam-czy ma ktoś może zdjęcia z finałów, najbardziej interesuje mnie grupa V i X bardzo jestem ciekawa jakie psy wygrały w grupach.
Gratulacje dla wszystkich wystawiających w Nowym Targu :klacz::klacz: na pewno upał dał we znaki a to dopiero początek tak synoptycy mówią.

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania i Mirek napisał(a):
Witam-czy ma ktoś może zdjęcia z finałów, najbardziej interesuje mnie grupa V i X bardzo jestem ciekawa jakie psy wygrały w grupach.
Gratulacje dla wszystkich wystawiających w Nowym Targu :klacz::klacz: na pewno upał dał we znaki a to dopiero początek tak synoptycy mówią.

W gr X
1 afgan James Bond at Ersari Varius Avis ( rowniez BIS junior I BIS1 )
2 charcik włoski Il Cagnolino Fernando ( moj zresztą :loveu: )
3 wilczarz- nie wiem który

Posted

weszko - mignęłyście mi się jak pędziłam robić fotki chińskiemu grzywkowi - a potem juz Was nie widziałam...a Wy zapewne schowałyście się pod drzewami...

Ania i Mirek - V grupę wygrał sibierian husky,druga była akita (japońska) - tyle wiem.

A my przywiozłyśmy - Bassco : CWc i NDPwR, a arabellka 9która pojechała po to,żeby nie zaponiec jak się biga po ringu) : CWC, NDSwR, BOB i BOG II:multi:

Posted

Ania i Mirek napisał(a):
Kareninko Gratulacje Wielkie dla Ciebie i dla Juniora w waszej grupie taki sukces piękny- a masz może zdjęcia??

Dziekuje.
Ja niestety zdjec nie posiadam, na wystawie był tylko moj pies z TZem na 2 koncu smyczy.

Posted

Bura napisał(a):
Ja mam foty z bisa weteranów, bisa oddziału Nowy Targ i z ras polskich :) Wstawię później bo odpadam z tego gorąca....

Bura, powiedz ze masz i gr X... No prosze ...:loveu:

Posted

Gratulacje dla wszystkich którym się powiodło..;)

I bardzo ładnie proszę o staweczkę seterów gordonów-VII gr (jak zwykle tłum ..tym razem były 2:P)

Posted

Nora ;)

PSY
kl. pośrednia
BOCK Klan Basów, wł. Ewa Kasprzyk - Świerczyniec

SUKI
kl. młodzieży
ARTEMIS Czarno-Rude Piękności, wł. Ewa Wnętrzak - Bielany

Posted

POMIAN napisał(a):
Sunia z mojej hodowli dzisiaj w Nowym Targu Zw. Młodz. i Zw. Rasy, no i zakończony Mł.Ch. PL. Gratulacje przede wszystkim jej właścicielce i podziękowania za wytrwałość i dalszą chęć do wystaw.:multi:
</p>
to moje dziewczyny!!!! :klacz::klacz:

Mogę prosić o wyniki BOG - II oraz BIS?

Posted

karenina napisał(a):
Bura, powiedz ze masz i gr X... No prosze ...:loveu:

Niestety nie mam zwineliśmy sie po bisie weteranów. Dla naszej weteranki Ajeczki lepsza klima w aucie niż upał... Sorry...

Posted

Gratulacje dla wygranych :multi:

Afgana podziwiałam z daleka, piękny ruch i przygotowanie i prezencja :)

My przeszliśmy pierwszy odsiew ale na pudło sie nie załapaliśmy ;) Zresztą bym sie zdziwiła jakbym wylądowała wyżej :razz:

Posted

[quote name='cockermanka']Ania i Mirek - V grupę wygrał sibierian husky,druga była akita (japońska) - tyle wiem.

Druga była i owszem akita ale amerykańska :) - gość z Belgii.
Pzdr

Posted

Ja wlasnie dotarlam do domu z moimi psiakami .... ufff
Upal byl okrutny ale ... WARTO BYLO pojechac po BIS JUNIOR i BIS calej wystawy :multi: i przecierpiec ta spiekote, w nagrode moje kudlacze potaplaly sie w drodze powrotnej w zalewie roznowskim i byly baaardzo szczesliwe :)

Posted

[quote name='Martyna']czy moge sie usmiechnac o stawke flat coated retrieverow? please :D

stawka = zero - nie było ani jednego flata....:crazyeye:

zanetta - to Twój był ten zjawiskowy afgan....:loveu:

Posted

[quote name='cockermanka']stawka = zero - nie było ani jednego flata....:crazyeye:

zanetta - to Twój był ten zjawiskowy afgan....:loveu:
To aż dziwne, że nie było żadnego flata :crazyeye: