Ania i Mirek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Witam-czy ma ktoś może zdjęcia z finałów, najbardziej interesuje mnie grupa V i X bardzo jestem ciekawa jakie psy wygrały w grupach. Gratulacje dla wszystkich wystawiających w Nowym Targu :klacz::klacz: na pewno upał dał we znaki a to dopiero początek tak synoptycy mówią. Quote
karenina Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ania i Mirek napisał(a):Witam-czy ma ktoś może zdjęcia z finałów, najbardziej interesuje mnie grupa V i X bardzo jestem ciekawa jakie psy wygrały w grupach. Gratulacje dla wszystkich wystawiających w Nowym Targu :klacz::klacz: na pewno upał dał we znaki a to dopiero początek tak synoptycy mówią. W gr X 1 afgan James Bond at Ersari Varius Avis ( rowniez BIS junior I BIS1 ) 2 charcik włoski Il Cagnolino Fernando ( moj zresztą :loveu: ) 3 wilczarz- nie wiem który Quote
Ania i Mirek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Kareninko Gratulacje Wielkie dla Ciebie i dla Juniora w waszej grupie taki sukces piękny- a masz może zdjęcia?? Quote
cockermanka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 weszko - mignęłyście mi się jak pędziłam robić fotki chińskiemu grzywkowi - a potem juz Was nie widziałam...a Wy zapewne schowałyście się pod drzewami... Ania i Mirek - V grupę wygrał sibierian husky,druga była akita (japońska) - tyle wiem. A my przywiozłyśmy - Bassco : CWc i NDPwR, a arabellka 9która pojechała po to,żeby nie zaponiec jak się biga po ringu) : CWC, NDSwR, BOB i BOG II:multi: Quote
Bura Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ja mam foty z bisa weteranów, bisa oddziału Nowy Targ i z ras polskich :) Wstawię później bo odpadam z tego gorąca.... Quote
Alfa147 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gratulacje dla wszystkich! Alfa kolejna 1 lokata i CWC :multi: Quote
karenina Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ania i Mirek napisał(a):Kareninko Gratulacje Wielkie dla Ciebie i dla Juniora w waszej grupie taki sukces piękny- a masz może zdjęcia?? Dziekuje. Ja niestety zdjec nie posiadam, na wystawie był tylko moj pies z TZem na 2 koncu smyczy. Quote
Wiza Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 ja także wszytskim gratuluje. A ja stałam obok Tanany prawie że z nią gadalam a nie wiedziałam że to ona :o Quote
karenina Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Bura napisał(a):Ja mam foty z bisa weteranów, bisa oddziału Nowy Targ i z ras polskich :) Wstawię później bo odpadam z tego gorąca.... Bura, powiedz ze masz i gr X... No prosze ...:loveu: Quote
Błyskotka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ja dziękuję bardzo za fotki o które prosiłam :multi:. Dla Wszystkich Wielkie Gratulacje :multi::multi::multi:. Quote
Nor(a) Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gratulacje dla wszystkich którym się powiodło..;) I bardzo ładnie proszę o staweczkę seterów gordonów-VII gr (jak zwykle tłum ..tym razem były 2:P) Quote
aleb Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Nora ;) PSY kl. pośrednia BOCK Klan Basów, wł. Ewa Kasprzyk - Świerczyniec SUKI kl. młodzieży ARTEMIS Czarno-Rude Piękności, wł. Ewa Wnętrzak - Bielany Quote
POMIAN Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Sunia z mojej hodowli dzisiaj w Nowym Targu Zw. Młodz. i Zw. Rasy, no i zakończony Mł.Ch. PL. Gratulacje przede wszystkim jej właścicielce i podziękowania za wytrwałość i dalszą chęć do wystaw.:multi: http://images28.fotosik.pl/28/5afa24dbfcd1c487.jpg Quote
panienkabubu Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 POMIAN napisał(a):Sunia z mojej hodowli dzisiaj w Nowym Targu Zw. Młodz. i Zw. Rasy, no i zakończony Mł.Ch. PL. Gratulacje przede wszystkim jej właścicielce i podziękowania za wytrwałość i dalszą chęć do wystaw.:multi: </p> to moje dziewczyny!!!! :klacz::klacz: Mogę prosić o wyniki BOG - II oraz BIS? Quote
Dipssy Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Cockermanka wielkie gratulacje dla kolorkow :cool2: Quote
Bura Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 karenina napisał(a):Bura, powiedz ze masz i gr X... No prosze ...:loveu: Niestety nie mam zwineliśmy sie po bisie weteranów. Dla naszej weteranki Ajeczki lepsza klima w aucie niż upał... Sorry... Quote
aneta Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gratulacje dla wygranych :multi: Afgana podziwiałam z daleka, piękny ruch i przygotowanie i prezencja :) My przeszliśmy pierwszy odsiew ale na pudło sie nie załapaliśmy ;) Zresztą bym sie zdziwiła jakbym wylądowała wyżej :razz: Quote
cockermanka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Dipssy']Cockermanka wielkie gratulacje dla kolorkow :cool2: Dzieki w imieniu kolorka i CZARNEJ Arabellki :evil_lol: Quote
bety Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='cockermanka']Ania i Mirek - V grupę wygrał sibierian husky,druga była akita (japońska) - tyle wiem. Druga była i owszem akita ale amerykańska :) - gość z Belgii. Pzdr Quote
Martyna Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 czy moge sie usmiechnac o stawke flat coated retrieverow? please :D Quote
zanetta Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ja wlasnie dotarlam do domu z moimi psiakami .... ufff Upal byl okrutny ale ... WARTO BYLO pojechac po BIS JUNIOR i BIS calej wystawy :multi: i przecierpiec ta spiekote, w nagrode moje kudlacze potaplaly sie w drodze powrotnej w zalewie roznowskim i byly baaardzo szczesliwe :) Quote
cockermanka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Martyna']czy moge sie usmiechnac o stawke flat coated retrieverow? please :D stawka = zero - nie było ani jednego flata....:crazyeye: zanetta - to Twój był ten zjawiskowy afgan....:loveu: Quote
lupak Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 bety napisał(a):Druga była i owszem akita ale amerykańska :) - gość z Belgii. Pzdr Trzeci malamut :lol: Quote
aleb Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='cockermanka']stawka = zero - nie było ani jednego flata....:crazyeye: zanetta - to Twój był ten zjawiskowy afgan....:loveu: To aż dziwne, że nie było żadnego flata :crazyeye: Quote
Recommended Posts