Light of Shin-Ra Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Juta napisał(a):Han Sharn - w takim razie byłabym szalenie wdzięczna za pokierowanie mnie z Dworca Głównego PKP na teren wystawy, jeśli nie będzie to dla Ciebie problemem:loveu: :roll: Wychodzisz z dworca i idziesz w lewo. Dochodzisz do ulicy Ludźmierskiej, skręcasz w prawo , przechodzisz na drugą stronę. Od Ludźmierskiej w lewo będzie odchodzić ul. Kolejowa(takie rozwidlenie Ludźmierska zakręca w prawo łukiem a Kolejowa idzie prosto) tam nie ma wjazdu (jest dopiero dalej) są słupki, idziesz cały czas prosto Kolejową, przechodzisz przejściem pod "zakopianką" dalej prosto. Potem pierwsza w lewo w dół, potem w prawo i jesteś w parku. Tam już się odnajdziesz, A o której przyjeżdżasz do Nowego, i z jakim psem. Quote
Bura Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Słuchajcie, a jak ja mam jechać (jadę z Rzeszowa przez Nowy Sącz i Krościenko)? Będzie oznakowanie w mieście?? Quote
Light of Shin-Ra Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Bura napisał(a):Słuchajcie, a jak ja mam jechać (jadę z Rzeszowa przez Nowy Sącz i Krościenko)? Będzie oznakowanie w mieście?? Bura Ty wjeżdżasz od drugiej strony. Dojeżdżająć do Nowego Targu masz rondo i z niego jedziesz prosto, potem na pierwszych światłach w prawo do rynku i dalej od rynku jak pisałam. Quote
weszka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Goldek napisał(a):Ja gdybym Ali (Wizy) nie poprosiła (czy raczej nie zwóciłabym jej uwagi na tą wystawę) też bym była w klasie sama. A tak to mam jedną osobę więcej. A jaka rasa? (bo się w czarnych psiurach nie orientuję...) Ja będę ze sznaucerką olbrzymką pieprz i sól, jedną jedyną, młodzieżówką. Może się jutro spotkamy z innymi dogomaniakami??? Planuję ubrać forumową koszulkę to będę oznakowana ale nie ponoć ma być upał to nie wiem czy nie zmienię zdania bo ona czarna :cool3: Quote
Błyskotka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 A ja mam gorącą prośbę :modla:. Mógłby ktoś zrobić zdjęcie Chowkowi czarnemu w klasie szczeniąt :modla:. Będzie na ringu 9. Quote
Noelani Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Skoro wystawa jest w parku to rozumiem ze bedzie duuzo cienia? :modla: Pytam bo nie wiem jak ten park wyglada ;) Quote
weszka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Na stronie związku są zdjęcia i są drzewa więc powinno być ok. Quote
Wiza Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 jeszcze teraz jak tam dojechać... ja mam tylko 1 inną niz kiara suke w klasie o. Quote
aleb Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Han_Sharn a od strony Katowic jak jechać na teren wystawy? Błyskotka gdy go spotkam, to oczywiście zrobię, bo ja będę przy ringu 10 ;) Quote
cockermanka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Noelani napisał(a):Skoro wystawa jest w parku to rozumiem ze bedzie duuzo cienia? :modla: Pytam bo nie wiem jak ten park wyglada ;) Same ringi są na boisku .... :cool3: park sąsiaduje z boiskiem ;) Quote
efra-husky Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 aleb będziesz notowała wyniki labków? Mogła bym w razie czegoś odpisać od ciebie? Quote
Light of Shin-Ra Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='aleb']Han_Sharn a od strony Katowic jak jechać na teren wystawy? Błyskotka gdy go spotkam, to oczywiście zrobię, bo ja będę przy ringu 10 ;) Tak samo jak z Krakowa bo też dojeżdżasz do miasta "Zakopianką" . Quote
Patkant Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 To już na zapas zaczynam trzymać za Was kciuki. :) Choć zapewne jeszcze jutro uda mi się Wam pokibicować (na wystawie oczywiście się pojawię, zapewne z moją gordonką, choć jej nie będę wystawiać). :p Mam nadzieję, że wszyscy bez problemu trafią! W razie czego dam jedną radę: pytajcie przechodniów o lodowisko, gdyż park znajduje się tuż obok niego.:) Quote
Wiza Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 I lokata, ocena doskonała Zwycięstwo Młodzieży ;) Wszystkim innym gratuluję. Widziałam Tanane :D Quote
Błyskotka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Wiza Gratulacje :multi:. Mogę prosić o podanie jak się nazywał Chow Chow wystawiany w klasie szczeniąt :modla:. Interesuje mnie również jego data urodzenia, rodzice i gdzie mieszka :modla:. Quote
Meritt Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gratuluję :multi: Timon doskonała i CWC. Tak nawiasem mówiąc to mamy hodowlankę;) Quote
jo-jo Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gratulujemy Wszystkim Bardzo Serdecznie :multi: :multi: Czy można prosić o stawkę dogów niemieckich? Quote
Śnieżynka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Błyskotka wysłałam ci wszystko na PW :) o tym psiaku :) Quote
osiem Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gratutacja dla Wizy!!!!! W końcu do kolekcji będzie miała pierwsze miejsce :) Quote
Light of Shin-Ra Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Błyskotka napisał(a):Wiza Gratulacje :multi:. Mogę prosić o podanie jak się nazywał Chow Chow wystawiany w klasie szczeniąt :modla:. Interesuje mnie również jego data urodzenia, rodzice i gdzie mieszka :modla:. ACIRO Mały Miś, biały :multi:ur. 27.11.2006 r.(LAST ACTION sumavsky bull - FOR YOU Grotius) zam. Kielce Quote
Wiza Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Meritt napisał(a):Gratuluję :multi: Timon doskonała i CWC. Tak nawiasem mówiąc to mamy hodowlankę;) My też już mamy na hodowlanke, tylko dysplazie trzeba zrobić :razz: Quote
Light of Shin-Ra Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 jo-jo napisał(a):Gratulujemy Wszystkim Bardzo Serdecznie :multi: :multi: Czy można prosić o stawkę dogów niemieckich? czarne i arlekiny PSY młodzież ACAN ze Smoczego Raju DAMARIO Moloseum otwarta RANGUN MERLIN Oregon weteran ULF ULTRAS Polaris SUKI otwarta GYPSY QUEEN Medium SEWA Komandofoka błękitne PSY młodzież URCO AMIGO Perro pośrednia RUMUREK z Błekitnych Wydm otwarta NIKIFOR Magiczne Koło SUKI młodzież VEFA Amigo Perro WILLMA Magiczne Koło otwarta GLADIOLA Medium pręgowane i zółte PSY Młodzież BAMBINO Giga la Gothica EUSTACHY z Marcyporęby SUKI młodzież EMANUELA z Marcyporęby LENA z Bugałowa pośrednia DENEB Jasntarowa Saga EURYDYKA z Marcyporęby otwarta DEJANIRA Saria Quote
jo-jo Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Han Sharn napisał(a):czarne i arlekiny Ślicznie Dziękuję !! :multi: Quote
weszka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Zadanie wykonane - Zw. Mł. do kolekcji do championatu zdobyte. Jeszcze tylko jedno i koniec. Wystawa fajna tylko ten upał był niemiłosierny. Dirki fatanie znosiła taka temperaturę, nie chciała chodzić po boisku tylko ciągnęła do parku gdzie miałyśmy gniazdko. W ringu zrobiła ledwo jedno kółko, postała 30 sek i się położyła. Bidulka. Ale co miała zdobyć zdobyła. Na finały już nie czekałam tylko szybko w samochód i do Krakowa. No i oczywiście nie poznałam żadanego dogomaniaka :/ Quote
Recommended Posts