Bura Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Jeśli nadal ktoś poszukuje kwatery to szefowa - Pani Małgorzata Zabrzewska ma namiary na pensjonaty pod kątem wystawców!! Dzwońcie do niej i proście o pomoc!! W Nowym Targu to norma, że można się z nimi dogadać, dlatego ja zmieniłam oddział na Nowy Targ :)) Quote
weszka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 aleb napisał(a):Weszka ale muszę jechać przez Oświęcim czy przez Kraków? Jak jest lepiej? Oj to aż tak to nie wiem :oops: jak jest lepiej, szybciej, bliżej. Jeśli będziesz jechała przez Kraków (autostradą) to weź pod uwagę że jest remont południowej obwodnicy i robią się korki. Quote
aleb Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 weszka dziękuję za informacje, bo są bardzo cenne :) :buzi: Quote
Toller Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 cockermanka napisał(a):Nie straszę - spojrzałam na plan ringów...:roll: - tak,jesteśmy na tym samym ringu - my zaczynamy zaraz po 10.00 :cool3: - a Wy macie przed soba jeszcze wszystkie goldeny i labradory ... no i cockery ;-) Widziałam :p Uwielbiam wchodzić o 15 na ring, po kiblowaniu na miejscu od 10 :p Trza było mieć rasę na C, a nie na N :eviltong: To co, ktoś wie gdize w końcu jest ten park, tzn przy jakiej ulicy??? Quote
weszka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Z tego co patrzyłam jest tylko jeden park miejski, właśnie ten przy Parkowej (niedaleko rynku). Quote
Toller Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 weszka napisał(a):Z tego co patrzyłam jest tylko jeden park miejski, właśnie ten przy Parkowej (niedaleko rynku). Oby to był ten właściwy :razz: Quote
Franka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 aleb napisał(a):Weszka ale muszę jechać przez Oświęcim czy przez Kraków? Jak jest lepiej? Z Katowic masz prosta droge do Nowego Targu ,tylko nie wiem czy chcesz jechac autostrada czy nie?Pzdr. Ja np. jade przez Bielsko 2.5 godz. i jestem na miejscu:evil_lol: Quote
cockermanka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Toller-Fox napisał(a):Trza było mieć rasę na C, a nie na N :eviltong: Hahaha ... dokładnie :eviltong: Nowy Targ zawsze ma oznaczony dojazd,więc nie sądzę aby był kłopot ze znalezieniem miejsca wystawy :cool3: Quote
Goldek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Stawka jest u mnie bardzo ciekawa... W młodzieży suk goldenków są tylko dwie suczki - Magia i Kiara! To się porobiło...;) Quote
weszka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 A ja znów jestem samiuteńka :roll: Pieprzaków jak na lekarstwo. Quote
Goldek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 weszka napisał(a):A ja znów jestem samiuteńka :roll: Pieprzaków jak na lekarstwo. Czemu jesteś samiuteńka? Przecież jesteś z nami! Z Dogomaniakami! ;) Ale się zrymowało...:-o Quote
aneta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 A czy ktoś się orientuje jak to jest z ringiem XII/XVI u p. sędziego Kozbera ?Czy najpierw od 10 idą pinczery/dobermany (ring XII ) czy ozdobne (ring XVI ) ??? bo sa wsadzone na jednym ringu z podwójnym numerem :) Quote
cockermanka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 aneta - przypuszczam,że tak właśnie będzie - najpierw psy z ringu XII a potem XVI. Ja tam się cieszę,bo przynajmniej zdążę pokibicować znajomym piesom ;-) Quote
Śnieżynka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Aneta racja to jest podwojny ring czyli jak najpierw pójdzie ring XII to jest 22 psy, a potem XVI i 21 psów przede mną. To w najlepszym układzie koło 12 wejdziemy na ring. Anetko ile sie jedzie z Krakowa do Nowego Targu samochodem ?? bo nie wiem o której musimy wyjechać żeby kolo 8 30 być w Nowym Targu. Quote
efra-husky Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 do Nowego Targu z Krakowa jest może z 80 km, ale droga taka sobie bym powiedziała ;) więc dla spokoju i bez nerwów można liczyć godzinkę lub 1,5 (z dużym zapasem) na dojazd. Śnieżynka wpadnij do nas na ring ;) My będziemy na IX ringu na samym końcu oceniani, a z Krakowa wyjeżdżamy o 8:30 Quote
Śnieżynka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pozstaramy sie wpaść :) napewno bedziemy na poczatku stac kolo 9 ringu az do chow chowów :D a potem aż nam czas pozwoli :) ale Twoją sunie to z miła checią bym zobaczyła :) Quote
Bura Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Półtorej godziny?? My jechaliśmy w tamtym roku 5 godzin z Rzeszowa... Teraz pewnie mój szofer punciakiem przyspieszy nieco sprawę ale poniżej 4 godzin nie liczę... Dzięki Bogu jest klima :diabloti: Quote
Light of Shin-Ra Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 My sami w klasie. Wcale mi się to nie podoba. Jak ktoś się bardzo boi , że się zgubi to mogę podać tel. na pw bo ja jestem z Zakopanego ale znam Nowy Targ doskonale i w razie czego służę pomocą. A do parku jedzie się mniej więcej tak. Zjazd z "zakopianki", pierwsze światła prosto, drugie prosto, trzecie skręt w lewo, mijamy trzy przecznice po prawej i dojeżdżamy do rynku, prosto, potem nie wyjeżdżając z rynku w lewo, prosto, przecznica, po lewej Urząd Miasta (duży szary budynek z rzędem zaparkowanych aut), w prawo w dół w prawo, jeszcze w prawo na parking i jesteśmy pod Halą gdzie ma być parking dla wystawców. Po lewej park, a tam to już nie można nie trafić. Quote
aneta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Śnieżynka napisał(a):Aneta racja to jest podwojny ring czyli jak najpierw pójdzie ring XII to jest 22 psy, a potem XVI i 21 psów przede mną. To w najlepszym układzie koło 12 wejdziemy na ring. Anetko ile sie jedzie z Krakowa do Nowego Targu samochodem ?? bo nie wiem o której musimy wyjechać żeby kolo 8 30 być w Nowym Targu. Przy pustej drodze to godzinka od granic Krakowa do granic N.Targu, ale znając Zakopiankę to trzeba czas przeliczyć x 3 :diaotin: Tam zawsze coś robią , albo coś kopią, albo cos w remoncie, albo znalazł się idiota któremu się spieszy i cała reszta musi czekać aż wariata odcholują itd. Cockermanka - super ze będziesz :) Zobaczysz mojego dzieciucha ;) Quote
cockermanka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 aneta napisał(a):P Cockermanka - super ze będziesz :) Zobaczysz mojego dzieciucha ;) No nareszcie go zobaczę :loveu: heh..póki co,moje piesy nawet nie zrobione :crazyeye: Quote
Juta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Han Sharn napisał(a):My sami w klasie. Wcale mi się to nie podoba. Jak ktoś się bardzo boi , że się zgubi to mogę podać tel. na pw bo ja jestem z Zakopanego ale znam Nowy Targ doskonale i w razie czego służę pomocą. A do parku jedzie się mniej więcej tak. Zjazd z "zakopianki", pierwsze światła prosto, drugie prosto, trzecie skręt w lewo, mijamy trzy przecznice po prawej i dojeżdżamy do rynku, prosto, potem nie wyjeżdżając z rynku w lewo, prosto, przecznica, po lewej Urząd Miasta (duży szary budynek z rzędem zaparkowanych aut), w prawo w dół w prawo, jeszcze w prawo na parking i jesteśmy pod Halą gdzie ma być parking dla wystawców. Po lewej park, a tam to już nie można nie trafić. Han Sharn - w takim razie byłabym szalenie wdzięczna za pokierowanie mnie z Dworca Głównego PKP na teren wystawy, jeśli nie będzie to dla Ciebie problemem:loveu: :roll: Quote
weszka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Goldek napisał(a):Czemu jesteś samiuteńka? Przecież jesteś z nami! Z Dogomaniakami! ;) Ale się zrymowało...:-o W sensie w klasie bede samiusienka. I ogolnie tez bede sama bo akurat wszyscy znajomi i rodzinka na wakacjach. Wiec licze na towarzystwo dogomaniakow :cool3: Quote
efra-husky Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Bura napisał(a):My jechaliśmy w tamtym roku 5 godzin z Rzeszowa... No to nie źle. Jak całkiem niedawno jechaliśmy do Zagrzebia to z Krakowa do granicy w Chyżne, przez Nowy Targ w godzinę dojechałyśmy ;) Quote
Goldek Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 weszka napisał(a):W sensie w klasie bede samiusienka. I ogolnie tez bede sama bo akurat wszyscy znajomi i rodzinka na wakacjach. Wiec licze na towarzystwo dogomaniakow :cool3: Ja gdybym Ali (Wizy) nie poprosiła (czy raczej nie zwóciłabym jej uwagi na tą wystawę) też bym była w klasie sama. A tak to mam jedną osobę więcej. A jaka rasa? (bo się w czarnych psiurach nie orientuję...) Quote
Recommended Posts