olaglowka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ja ostatnio dzwonilam do Nowego Targu odnosnie sedziego na pudle, i dowiedzialam sie ze sedziuje P.Kozber wiec pewnie sie zjawie :) Quote
Meritt Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ja pojadę pewnie na obie, tzn. N. Sącz i N. Targ Quote
panienkabubu Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Czy ktos z was bedzie mogl mi wyslac katalog po tej wystawie?:modla: bardzo mi zalezy Quote
Goldek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Będę na 100%! Mam się zgodziła, ale za to w Nowym Sączu nie będę, bo to ten sam sędzia, a poza tym dalej od Krakowa.No to tyle. Quote
Light of Shin-Ra Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Kurcze takiej ciamajdy jak ja to dawno nie było. Pojechałam do Nowego zgłosić psy no i sie okazało, że kopie rodowodów zostały w innej torebce, tej po Krakowie. Z głowy zgłoszenia nie wyełnię i musze jeszcze raz jechać, bo od razu chcę zapłacić. Quote
cockermanka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Tak to bywa..."kto nie ma w głowie,ten ma w nogach" ;-) Całe szczęście,że jeszcze jest czas - i zdążysz zgłosić. Quote
panienkabubu Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Czy jakaś dobra dusza wyśle mi po wystawie katalog? Quote
weszka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ja chyba też się skuszę. Bo bliżej niż do N. Sącza. A poza tym składam 2 małe Zw. Mł do Ch. Mł :) Quote
Elitesse Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 moj synek bedzie :loveu: moze uda mu sie ostatnie CWC do Championatu zdobyc :roll: Quote
TANANA Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 my też bedziemy tzn Ja i Unkasik bedziemy wspomagać nasze dzieci :) Quote
Wiza Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Tanana obroża z twojego sklepu jest super :D OT Dzisiaj włąsnie zgłosliSmy naszą goldenke do NT :D Quote
weszka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Zgłoszenie wysłane :) Jedziemy walczyć o drugie Zw. Mł. :) Quote
TANANA Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Wiza napisał(a):Tanana obroża z twojego sklepu jest super :D OT bardzo sie ciesze i prosze o przesłanie mi fotki to wstawie do galerii klientów :) Quote
Goldek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 No, widzę że będzie dużo Dogomaniaków...:lol: Ja jadę z Magiśką, bo to nieznośne suczydło musi się z ringiem oswajać i.... Zaczęła mi ładnie stać!!! Grzecznie, łap nie przestawiała... Może coś zdobędziemy??? No i dorosła.... Już (według mnie) jest odpowiedniego wzrostu, podoba mi się... Wygląda jak wzorcowy golden! (tak mi się wydaje) A więc jedziemy, zgłoszenie wysłane i opłacone, no i zobaczymy jak Magiunia będzie się zachowywać. Niby mądra sunia, ale jakoś... Nie chce mi się wierzyć, że tak w Krakowie narozrabiała. Inaczej z pewnością miałaby doskonałą. Ps.Co to znaczy "słabo związana"? Chodzi mi o to: "Słabo związana, źle się wystawia, poprawna głowa, typowa szata, łagodna" Czyli opis, ale nie wiem o co chodzi w tym "słabo związana" Quote
cockermanka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 "Słabo związana" to często stosowane określenie - dotyczy szczególnie młodych psów,u których każdy "kawałek" psa biegnie osobno (to tak obrazowo ujmując) ;-) . Sunia po prostu potrzebuje jeszcze czasu. Quote
Goldek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 cockermanka napisał(a):"Słabo związana" to często stosowane określenie - dotyczy szczególnie młodych psów,u których każdy "kawałek" psa biegnie osobno (to tak obrazowo ujmując) ;-) . Sunia po prostu potrzebuje jeszcze czasu. Acha. Dzięki. Quote
Wiza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Tanana zaraz wyśle pw. Goldek też mielismy to ze związaniem. Podobno 9 lipca będzie katalog przedwystawowy na www. Quote
ARISEK Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 my zgłosiliśmy ariska do otwartej.... teraz siedzę i wertuje internet i nie mogę zlokalizowac porządnego noclegu w Nowym Targu.... czyżby w samym mieście nikt nie wynajmował kwater tylko wszystko poza miastem? znalazłan noclegi u Anny ale z psem nie można:angryy: a większoś telefonów na portalu miasta jest nieaktualnych.... czy ktoś mógłby mi pomóc? nocleg dla 3 osób i psa najchętniejjuż z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę... Ania Quote
efra-husky Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ARISEK a patrzyłaś tutaj? http://stronki-www.org/kwatery-prywatne-nowy-targ.html lub http://www.eholiday.pl/noclegi-8924.html Niestety w Nowym Targu nigdy nie nocowałam, także nic od siebie polecić nie mogę Quote
ARISEK Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='efra-husky']ARISEK a patrzyłaś tutaj? http://stronki-www.org/kwatery-prywatne-nowy-targ.html lub http://www.eholiday.pl/noclegi-8924.html Niestety w Nowym Targu nigdy nie nocowałam, także nic od siebie polecić nie mogę cały problem tkwi w tym, że pokoje wolne w tym terminie są ale nie przyjmuja psów:mad: Ania Quote
efra-husky Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 no to faktycznie :shake: Dogomaniacy z Nowego Targu pomóżcie ARISCE. W Krakowie Aniu coś bym ci znalazła, ale Nowy Targ to nie moje tereny :roll: Quote
Recommended Posts