Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Kurcze takiej ciamajdy jak ja to dawno nie było. Pojechałam do Nowego zgłosić psy no i sie okazało, że kopie rodowodów zostały w innej torebce, tej po Krakowie. Z głowy zgłoszenia nie wyełnię i musze jeszcze raz jechać, bo od razu chcę zapłacić.

Posted

Wiza napisał(a):
Tanana obroża z twojego sklepu jest super :D
OT

bardzo sie ciesze i prosze o przesłanie mi fotki to wstawie do galerii klientów :)

Posted

No, widzę że będzie dużo Dogomaniaków...:lol:
Ja jadę z Magiśką, bo to nieznośne suczydło musi się z ringiem oswajać i....
Zaczęła mi ładnie stać!!! Grzecznie, łap nie przestawiała... Może coś zdobędziemy???
No i dorosła.... Już (według mnie) jest odpowiedniego wzrostu, podoba mi się...
Wygląda jak wzorcowy golden! (tak mi się wydaje)
A więc jedziemy, zgłoszenie wysłane i opłacone, no i zobaczymy jak Magiunia będzie się zachowywać. Niby mądra sunia, ale jakoś... Nie chce mi się wierzyć, że tak w Krakowie narozrabiała. Inaczej z pewnością miałaby doskonałą.
Ps.Co to znaczy "słabo związana"?
Chodzi mi o to:
"Słabo związana, źle się wystawia,
poprawna głowa, typowa szata, łagodna"
Czyli opis, ale nie wiem o co chodzi w tym "słabo związana"

Posted

"Słabo związana" to często stosowane określenie - dotyczy szczególnie młodych psów,u których każdy "kawałek" psa biegnie osobno (to tak obrazowo ujmując) ;-) . Sunia po prostu potrzebuje jeszcze czasu.

Posted

cockermanka napisał(a):
"Słabo związana" to często stosowane określenie - dotyczy szczególnie młodych psów,u których każdy "kawałek" psa biegnie osobno (to tak obrazowo ujmując) ;-) . Sunia po prostu potrzebuje jeszcze czasu.

Acha. Dzięki.

Posted

my zgłosiliśmy ariska do otwartej.... teraz siedzę i wertuje internet i nie mogę zlokalizowac porządnego noclegu w Nowym Targu.... czyżby w samym mieście nikt nie wynajmował kwater tylko wszystko poza miastem?
znalazłan noclegi u Anny ale z psem nie można:angryy: a większoś telefonów na portalu miasta jest nieaktualnych.... czy ktoś mógłby mi pomóc? nocleg dla 3 osób i psa najchętniejjuż z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę...

Ania