Aussie Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Bardzo proszę o sprawdzenie czy były zgłoszone jakieś owczarki australijskie. Quote
zula Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Tecia napisał(a):A czy ktos wyniki VII szczegolnie zalezy mi na irlandach moze choc stawke ktos mi poda:-) Wyników nie znam, ale mogę podać stawkę;) PSY pośrednia WILHELM TELL z Arislandu otwarta BESKID z Wyspy Mgieł MUSCAT - CYNAMON Rude Ziółko SUKI młodzież DUSHANE z Bajkowego Boru PALINKA Rude Ziółko otwarta BAJKA z Wyspy Mgieł weteranów BREZA Harpol Quote
haker11 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ja bardzo ale to bardzo bym prosiła o stawkę dogue de bordeaux! Z góry dziękuję!!! Quote
aleb Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 haker11: PSY kl. młodzieży ASHER z Krainy Salamandry EMIL Nomen Celebre kl. pośrednia TOLEDO Coloss VOLKAN Mercator kl. championów BRETT z Velkeho Sna SUKI kl. otwarta BASTET BALLOTADA HOLKA z Garlicy Duchownej Quote
Recommended Posts