Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juta napisał(a):
A człowiek cierpi i cierpi:placz: :cool3: :mad:

e tam od razu cierpi - kiedys nie bylo planow sedziowania i jakos czlowiek zyl, ja wystawiam juz 10 sezon i do tej pory sobie radzilam :eviltong:

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też czekam i czekam i nic :razz:

A chciałam się czegoś dowiedzieć... Mniej więcej jak dojechać z Katowic na tą wystawę? Jadę tam po raz pierwszy, więc dlatego pytam :oops:

Posted

Elitesse napisał(a):
e tam od razu cierpi - kiedys nie bylo planow sedziowania i jakos czlowiek zyl, ja wystawiam juz 10 sezon i do tej pory sobie radzilam :eviltong:

Bo Ty to już rutyniara jesteś :eviltong: :lol: . A my, malutcy to tak cierpimy, i cierpimy, i nic :helo: :laugh2_2: :lol:

Posted

Alutka napisał(a):
hmmmm odpisałeś zupełnie nie na temat drogi Buru ! Wyobraż sobie , że ja też jestem organizatorką wystaw . Ale staram się dotrzymywać słowa., i nie obrażać ludzi .Wcale Waszej organizacji nie skrytykowałam , ani nie miałam takiego zamiaru. Szkoda, bo bardzo podobały mi się nowotarskie wystawy , ale po takiej odpowiedzi będę ostatni raz.
Z Kynologicznym pozdrowieniem Alutka

Oh, mamo!! Jaka obrażalska!! Bez komentarza. Na szczęście większość wystawców to ludzie rozsądni i zrównoważeni, podchodzący do tego sportu właśnie jak do sportu.

Posted

Elitesse napisał(a):

Swoje futro wystawiam 10 lat i dopiero w tamtym roku zaczęła być moda na stawki itd. Przecież zawsze było tak, że człowiek się dowiadywał dostając w łapę katalog!! I co, gorzej było? Więcej tremy, stresu, może i tak, ale to też miało swój smaczek :) Teraz to wszyscy by chcieli wszystko wiedzieć i jeszcze najchętniej samemu ustalać jaką mają konkurencję :lol:
To ja do końca sezonu poproszę żadnej :) I miejsce na bisie, drugie mnie satysfakcjonuje :diabloti:

Posted

Zula, Ty to potrafisz zdobrymi wiesciami "wjechać"... A propos wypowiedzi Elitesse i Burej to widać, że niektórzy by chcieli, i chcieli, i mało im, i mało Toller-Fox, nieprawdaż:mdrmed: :shiny: :grins: :eviltong: ?

A ja jadę pociągiem, przede mną mnóstwo psów, więc na pociąg w środku dnia się nie załapię. Toteż czekania mam i przed i po:angryy: . Może więc jakieś małe wspólne pifko:roll: lub soczek na miejscu wystawy coby umilić sobie ten czas, ha?

Posted

Toller-Fox napisał(a):
A ktoś wie jaki jest plan dojazdu? Bo razem z potwierdzeniem , mapeczki nie otrzymaliśmy, i nie widzę jej też na stronie.

O właśnie, mapki nie dają :(
I za bardzo nie wiem jak jechać z Katowic? :cool1:

Posted

No,widzę że naszego zgłoszenia na MP nie widzę...mam nadzieję,że po rozmowie telefonicznej wsyzstko będzie ok.

To chyba jeden z baaardzo nielicznych oddziałów,gdzie na trzy dni przed wystawą nie ma problemu z kontaktem telefonicznym .. :-)

Posted

aleb napisał(a):
O właśnie, mapki nie dają :(
I za bardzo nie wiem jak jechać z Katowic? :cool1:

Z Katowic musisz jechać jak na Zakopane. W N. Targu jest fragment dwupasmówki z której trzeba zjechać na dół, do centrum ale potem to ja też już nie wiem bo mapki nie ma :oops: :roll:
Jeśli to na Parkowej jak pisał Toller-Fox to taki jest plan dojazdu z viamichelin

Arrive in Nowy Targ 4km
Continue along: 47 / Krakowska(2km)
Turn right: Klikuszówka(0.3km)
Turn left: Grel(0.4km)
Turn right: Swietej Anny(0.6km)
Turn right: Tadeusza Kosciuszki(0.3km) Continue along: Rynek(0.1km)
Turn right: Szkolna(<0.1km)
Turn left: Plac Juliusza Slowackiego(0.1km)
Turn left: Parkowa(0.2km)

Posted

cockermanka napisał(a):
No,widzę że naszego zgłoszenia na MP nie widzę...mam nadzieję,że po rozmowie telefonicznej wsyzstko będzie ok.

To chyba jeden z baaardzo nielicznych oddziałów,gdzie na trzy dni przed wystawą nie ma problemu z kontaktem telefonicznym .. :-)

Ja osobiście życzyłabym sobie, aby przynajmniej znaczna część oddziałów była tak zorganizowana, zawsze miła i uprzejma, tak zorganizowana. Ehh... Wogóle jestem w wielkim pozytywnym szoku!!!!! BRAWO!!!!
I aż mi bardzo wstyd, że co roku prawie zgłaszam psiaka i nie dojezdżam, a oni i tak mnie "lubią". Obiecuję więc poprawę:loveu:
Wiadomo, że zawsze jest ktoś, komu coś tam nie pasuje... Ale ja naprawdę jestem pełna uznania

Posted

Kurcze a ja jakbym zgłosiła Sułtana to miałby rasę :-(. Szczeniak to żadna konkurencja ;). No ale nie można jechać na każdą wystawę. Może w przyszłym roku sie wybierzemy jak sędzia będzie pasować :cool3:.

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Czy jak dostawalisie potwierdzenia to czy w kopercie byl numerek czy wszystko trzeba odbierac w sekretarjacie ?? a czy sa rozpisan godziny sedzowania poszczegolnych ras ??

Bez numerka- wszystko do odbioru w sekretariacie.

Cackermanka- Ty mnei nie strasz nawet ONkami- my chyba jesteśmy po Was :razz: (Sędzia M. Wytyk)

Posted

Toller-Fox napisał(a):
Cackermanka- Ty mnei nie strasz nawet ONkami- my chyba jesteśmy po Was :razz: (Sędzia M. Wytyk)

Nie straszę - spojrzałam na plan ringów...:roll: - tak,jesteśmy na tym samym ringu - my zaczynamy zaraz po 10.00 :cool3: - a Wy macie przed soba jeszcze wszystkie goldeny i labradory ... no i cockery ;-)