Elitesse Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Juta napisał(a):A człowiek cierpi i cierpi:placz: :cool3: :mad: e tam od razu cierpi - kiedys nie bylo planow sedziowania i jakos czlowiek zyl, ja wystawiam juz 10 sezon i do tej pory sobie radzilam :eviltong: Quote
Meritt Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Nie ma nic... :/ Mamy potwierdzenie i nr 84 :D Quote
aleb Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ja też czekam i czekam i nic :razz: A chciałam się czegoś dowiedzieć... Mniej więcej jak dojechać z Katowic na tą wystawę? Jadę tam po raz pierwszy, więc dlatego pytam :oops: Quote
Marta Baranowska Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 O masz.... w niedziele to ja njprowdopodobniej bede w Janowie focić...eeeehhh Quote
Juta Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Elitesse napisał(a):e tam od razu cierpi - kiedys nie bylo planow sedziowania i jakos czlowiek zyl, ja wystawiam juz 10 sezon i do tej pory sobie radzilam :eviltong: Bo Ty to już rutyniara jesteś :eviltong: :lol: . A my, malutcy to tak cierpimy, i cierpimy, i nic :helo: :laugh2_2: :lol: Quote
Bura Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alutka napisał(a):hmmmm odpisałeś zupełnie nie na temat drogi Buru ! Wyobraż sobie , że ja też jestem organizatorką wystaw . Ale staram się dotrzymywać słowa., i nie obrażać ludzi .Wcale Waszej organizacji nie skrytykowałam , ani nie miałam takiego zamiaru. Szkoda, bo bardzo podobały mi się nowotarskie wystawy , ale po takiej odpowiedzi będę ostatni raz. Z Kynologicznym pozdrowieniem Alutka Oh, mamo!! Jaka obrażalska!! Bez komentarza. Na szczęście większość wystawców to ludzie rozsądni i zrównoważeni, podchodzący do tego sportu właśnie jak do sportu. Quote
Bura Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Elitesse napisał(a):e tam od razu cierpi - kiedys nie bylo planow sedziowania i jakos czlowiek zyl, ja wystawiam juz 10 sezon i do tej pory sobie radzilam :eviltong: Swoje futro wystawiam 10 lat i dopiero w tamtym roku zaczęła być moda na stawki itd. Przecież zawsze było tak, że człowiek się dowiadywał dostając w łapę katalog!! I co, gorzej było? Więcej tremy, stresu, może i tak, ale to też miało swój smaczek :) Teraz to wszyscy by chcieli wszystko wiedzieć i jeszcze najchętniej samemu ustalać jaką mają konkurencję :lol: To ja do końca sezonu poproszę żadnej :) I miejsce na bisie, drugie mnie satysfakcjonuje :diabloti: Quote
zula Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Jest już plan sędziowania: http://www.zkwpnowytarg.republika.pl/plan_sedziowania.html Quote
aleb Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ooo, stawki ilościowe bardzo mi się podobają :razz: Quote
Toller Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A ktoś wie jaki jest plan dojazdu? Bo razem z potwierdzeniem , mapeczki nie otrzymaliśmy, i nie widzę jej też na stronie. Quote
Śnieżynka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Do nas nie doszlo jeszcze potwierdzenie, ale czekamy moze dojdzie do pt :) Quote
Juta Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Zula, Ty to potrafisz zdobrymi wiesciami "wjechać"... A propos wypowiedzi Elitesse i Burej to widać, że niektórzy by chcieli, i chcieli, i mało im, i mało Toller-Fox, nieprawdaż:mdrmed: :shiny: :grins: :eviltong: ? A ja jadę pociągiem, przede mną mnóstwo psów, więc na pociąg w środku dnia się nie załapię. Toteż czekania mam i przed i po:angryy: . Może więc jakieś małe wspólne pifko:roll: lub soczek na miejscu wystawy coby umilić sobie ten czas, ha? Quote
aleb Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Toller-Fox napisał(a):A ktoś wie jaki jest plan dojazdu? Bo razem z potwierdzeniem , mapeczki nie otrzymaliśmy, i nie widzę jej też na stronie. O właśnie, mapki nie dają :( I za bardzo nie wiem jak jechać z Katowic? :cool1: Quote
cockermanka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 No,widzę że naszego zgłoszenia na MP nie widzę...mam nadzieję,że po rozmowie telefonicznej wsyzstko będzie ok. To chyba jeden z baaardzo nielicznych oddziałów,gdzie na trzy dni przed wystawą nie ma problemu z kontaktem telefonicznym .. :-) Quote
Toller Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 A czy ktoś wie, który to jest park? Ten przy ulicy Parkowej, nomen omen? Quote
weszka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 aleb napisał(a):O właśnie, mapki nie dają :( I za bardzo nie wiem jak jechać z Katowic? :cool1: Z Katowic musisz jechać jak na Zakopane. W N. Targu jest fragment dwupasmówki z której trzeba zjechać na dół, do centrum ale potem to ja też już nie wiem bo mapki nie ma :oops: :roll: Jeśli to na Parkowej jak pisał Toller-Fox to taki jest plan dojazdu z viamichelin Arrive in Nowy Targ 4km Continue along: 47 / Krakowska(2km) Turn right: Klikuszówka(0.3km) Turn left: Grel(0.4km) Turn right: Swietej Anny(0.6km) Turn right: Tadeusza Kosciuszki(0.3km) Continue along: Rynek(0.1km) Turn right: Szkolna(<0.1km) Turn left: Plac Juliusza Slowackiego(0.1km) Turn left: Parkowa(0.2km) Quote
Juta Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 cockermanka napisał(a):No,widzę że naszego zgłoszenia na MP nie widzę...mam nadzieję,że po rozmowie telefonicznej wsyzstko będzie ok. To chyba jeden z baaardzo nielicznych oddziałów,gdzie na trzy dni przed wystawą nie ma problemu z kontaktem telefonicznym .. :-) Ja osobiście życzyłabym sobie, aby przynajmniej znaczna część oddziałów była tak zorganizowana, zawsze miła i uprzejma, tak zorganizowana. Ehh... Wogóle jestem w wielkim pozytywnym szoku!!!!! BRAWO!!!! I aż mi bardzo wstyd, że co roku prawie zgłaszam psiaka i nie dojezdżam, a oni i tak mnie "lubią". Obiecuję więc poprawę:loveu: Wiadomo, że zawsze jest ktoś, komu coś tam nie pasuje... Ale ja naprawdę jestem pełna uznania Quote
Śnieżynka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Czy jak dostawalisie potwierdzenia to czy w kopercie byl numerek czy wszystko trzeba odbierac w sekretarjacie ?? a czy sa rozpisan godziny sedzowania poszczegolnych ras ?? Quote
Błyskotka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Kurcze a ja jakbym zgłosiła Sułtana to miałby rasę :-(. Szczeniak to żadna konkurencja ;). No ale nie można jechać na każdą wystawę. Może w przyszłym roku sie wybierzemy jak sędzia będzie pasować :cool3:. Quote
cockermanka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ha ! Udało mi się doszukać jednego minusa :evil_lol: - nasz ring sąsiaduje z ringiem ONków .... :roll: - mam nadzieję,że przynajmniej odległość będzie w miarę duża .... Quote
Toller Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Śnieżynka napisał(a):Czy jak dostawalisie potwierdzenia to czy w kopercie byl numerek czy wszystko trzeba odbierac w sekretarjacie ?? a czy sa rozpisan godziny sedzowania poszczegolnych ras ?? Bez numerka- wszystko do odbioru w sekretariacie. Cackermanka- Ty mnei nie strasz nawet ONkami- my chyba jesteśmy po Was :razz: (Sędzia M. Wytyk) Quote
cockermanka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Toller-Fox napisał(a):Cackermanka- Ty mnei nie strasz nawet ONkami- my chyba jesteśmy po Was :razz: (Sędzia M. Wytyk) Nie straszę - spojrzałam na plan ringów...:roll: - tak,jesteśmy na tym samym ringu - my zaczynamy zaraz po 10.00 :cool3: - a Wy macie przed soba jeszcze wszystkie goldeny i labradory ... no i cockery ;-) Quote
aleb Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Weszka ale muszę jechać przez Oświęcim czy przez Kraków? Jak jest lepiej? Quote
Recommended Posts