Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiuniab']ewu kochana, dziękuję za zaproszenie, a przecież Ty wiesz, że ja takie czarnoty najbardziej kocham:)[/QUOTE]
Wiem Asiu, ja też...On mnie rozwala, te krzywe łapiny, pokraczny tułów i cudny pychol...Ja takie krzyżówki jamników z nietoperzami ubóstwiam.

Posted

[quote name='wanda szostek']Eniu nikt nie dzwonił?[/QUOTE]
Dzwoniła pani z Warszawy chce przyjechać zapoznać się z małym, odesłałam do Ciebie :)
i tu proszę chuchać kciuki i zaklinać, czy co kto może:ghost_2::kciuki::modla::ghost_2::modla::kciuki::ghost_2::modla::kciuki:

Posted

[quote name='enia']Dzwoniła pani z Warszawy chce przyjechać zapoznać się z małym, odesłałam do Ciebie :)
i tu proszę chuchać kciuki i zaklinać, czy co kto może:ghost_2::kciuki::modla::ghost_2::modla::kciuki::ghost_2::modla::kciuki:[/QUOTE]
O rety, rety trzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyymam:):)

Posted

[quote name='enia']Dzwoniła pani z Warszawy chce przyjechać zapoznać się z małym, odesłałam do Ciebie :)
i tu proszę chuchać kciuki i zaklinać, czy co kto może:ghost_2::kciuki::modla::ghost_2::modla::kciuki::ghost_2::modla::kciuki:[/QUOTE]

Super, super, super!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Mazowszanka']Jeśli Pani widziała to zdjęcie, to wcale się nie dziwię, że chce go poznać :)

Właśnie to jest w ogłoszeniach. Jutro skoro świt wizyta zapoznawcza i zobaczymy co z tego wyniknie.

Ciotki podnoście nowe bidy może ktoś je zobaczy i pomoże

http://www.dogomania.pl/forum/threads/237053-Odłowione-psiaki-(w-tym-szczeniaki)-skończą-w-Ostrowi-Maz-Czy-uda-się-je-uratować?p=20371137#post20371137

Śliczne wypłoszki a nikt tam już nie zagląda. Dajmy szansę chociaż przez podnoszenie. Zadzwonię jutro czy jeszcze siedzą i może by je poogłaszać. Długo trzymać nie będą, ale może kilka dni - pogadam.