Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nina25']Ja już nie raz byłam domem tymczasowym,bo jestem z fundacji Viva,ale jak ktoś chce mnie posprawdzać to zapraszam :)[/QUOTE]
Fajnie ,że chcesz pomóc:) Nie czuj się urażona, wiesz trzęsiemy się o te pieski.
Paróweczka bardzo potrzebuje dt, bądź z nami na wątku:)
Transport jest zawsze do ogarnięcia. Pewnie ,że lepiej pod nosem ale w razie potrzeby damy radę:)

Posted (edited)

Parówku cudny cały czas o tobie myślę. Jesteś ślicznym i słodkim chłopczykiem, przeznaczonym do kochania:)

Edited by ewu
Posted

Od wyjazdu sunia w sobotę i niedzielę nie było sprzątania. Chłopak ładnie chodzi na spacerki. Ponieważ w sobotę było trochę głodno przed wyjazdem, to bardzo w niedzielę chciał nadrobić . Zjadał swoje porcje z dokładką, wykańczał po Toi i Mimi a na dokładkę dobrał się jeszcze do worka z karmą. Rano wstaję a kupsko takie jakby co najmniej ... No nie wiem, bo nawet nasz Borys choć nie małe psisko tak nie nawali . Biegniemy szybko na spacerek i tam jeszcze dwukrotnie nie mniej sobie ulżył.
Oto skutki przejedzenia

Posted

[quote name='ewu']Plastuś będzie spory,jak myślicie?[/QUOTE]
Spory nie będzie, ja go brałam na ręce bez problemu, tulił się do człowieka i dawał całowac po łebku, na pewno zmężnieje i nabierze masy, bo teraz jest szczupły,
tu trochę głowa wyszła spora, pewnie to wina fotografa, i tak zniekształcił Plastka:evil_lol:, ogólnie to miły psiak, zero nachalności czy jakiegoś podgryzania człowieka , troszke się z wilczką zabawiali chyba się lubili :)
aaaa i ciasteczka z ręki brał baaardzo delikatnie:loveu:

Posted

[quote name='Makila']Ciągle tu zaglądam i mam nadzieję, że Plastuś już ma choćby DT.

Nie mogę przestać o nim myśleć.[/QUOTE]
Ja też.. Jak niczego się nie znajdzie , to 6-go muszę go zabrać i razem będziemy szukać dt, ja i on...:(

Posted

[h=2]Książeczka Parówki[/h]

Szczepienia

13.12.2012 Nobivac DHP jest naklejka i pod spodem napisane ręcznie VR (r wyraźne a v może być mniej) a 171 a 01 ważne do 13.12.2013
Odrobaczanie Pyrantel (pasta dla psów) 17.12.2012 i 18.12. 2012
Pasożyty zewnętrzne Fiprex 17.12. 2012

Posted

[quote name='enia']Wanda, czy z tego @ co miałaś wysłać będzie dom, czy mam mu opłacić ogłoszenia? bo nie wiem co robić...[/QUOTE]

Napisałam i jak dotąd cisza. Pomyślmy do jutra nad tekstem i wybierzcie zdjęcia a ja jutro mu dam ogłoszenia i zadbam, aby na Gumtree i na Tablicy nie spadał

Posted

[quote name='wanda szostek']Książeczka Parówki

Szczepienia

13.12.2012 Nobivac DHP jest naklejka i pod spodem napisane ręcznie VR (r wyraźne a v może być mniej) a 171 a 01 ważne do 13.12.2013
Odrobaczanie Pyrantel (pasta dla psów) 17.12.2012 i 18.12. 2012
Pasożyty zewnętrzne Fiprex 17.12. 2012

No ale trzeba teraz go jeszcze raz zaszczepić bez wścieklizny?????????????

Posted

Propozycja tekstu:
Młodziutki, niezwykle sympatyczny i grzeczny psiak szuka domu.
Plastuś ma dopiero 5 miesięcy a już poznał smak bezdomności i chłód schroniska.
Dzięki pomocy wolontariuszy trafił do domu tymczasowego, gdzie czeka na swój prawdziwy ,kochający domek.
Plastuś docelowo będzie niedużym, jamnikowatym pieskiem.Jest zaszczepiony i zaczipowany.
Pomimo młodego wieku jest niekłopotliwy i ułożony.
Swojego Człowieka Plastuś obdarzy bezwarunkową, szczerą miłością.
Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy
Kontakt:
........

Posted

Lepiej go zaszczepić. W sumie to te szczepienie wypada powyżej 12 tygodnia, ale skoro był później odrobaczony można przypuszczać, że nie koniecznie wytworzył przeciwciała...