Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie!

Jednocześnie chciałbym wam przedstawić mojego towarzysza życia, jak i przywitać się na forum :)

Ja mam na imię Łukasz, a mój kumpel to Olivier :)

Krótka historia o tym jak się poznaliśmy i zaprzyjaźniliśmy :)

Nad posiadanie Psiaka zastanawiałem się długo, wahałem się, obawiałem się braku czasu, ale zrządzeniem losu mam długie L4 wiec czas na opiekę jest. Oliviera poznałem na facebooku, schronisko w Józefowie wstawiło zdjęcie Psiaka do adopcji, "mały" szczeniaczek, urzekł mnie swa postawą, na następny dzień zapakowaliśmy się z moją przyjaciółka do auta i pojechaliśmy po Psiaka :) i tak jest :) jest ze mną dwa tygodnie, "mały" Kundelek, cały czas próbuje dojść do tego z jakich rodziców się pojawił, może podpowiecie, na dzień dzisiejszy dużo podpowiada że jest to mieszanka z Owczarkiem Belgijskim :)

Pozdrawiam i zapraszam do Galerii :)

Posted

Śliczny jest :loveu:
Może mieć coś z belga, a może nie mieć, ale to tak naprawdę ma niewielkie znaczenie. Grunt, że jest z Tobą, ma dom i jest kochany. Na pewno to odwzajemni.

Witamy:hand:

Posted

Hej to ponownie my :)

Zimowy spacer ;) ten obok to ja :P

Zdjęcie dzięki któremu Olivier mnie urzekł :)

A to zdjecie z dzisiejszego poranka :)

w głośnikach leci Luxtorpeda Wilki Dwa a Oli smacznie śpi :D

Posted

Fajny ten Twój piesiol.
Nie wróżę natomiast długiego życia tym płytom i pudełkom ustawionym tak nisko, no chyba, że trafił Ci się jakiś wyjątkowy egzemplarz, czego oczywiście Ci życzę :evil_lol:

• 5 months later...
Posted

Dawno nas nie bylo i wiele sie zmienilo :) Oli rosne, ale wyszly mu alergie, i ciagle pakuje sie w klopoty :diabloti:, zazwyczaj gdzies sie pokiereszuje i potem bieganie po wetach, ale i tak kocham tego lobuza :):loveu:

Posted

Bardzo fajny pies i brawa za adopcję.
Jeśli chodzi o pakowanie się w kłopoty,niestety,młodziaki już tak mają.
Mój tak do około 2 lat był "masta of disasta".Wiecznie coś nie tak,wiecznie wet.
Nie żeby teraz było idealnie,ale jest lepiej.
JEst więc nadzieja.:cool3: