saga_86 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Bazylek pokaż się światu, może ktoś cię dojrzy........... Quote
Gem Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Bazyl to mądry, dojrzały pies. I szuka domu! Taka okazja może się nie powtórzyć :) Quote
Potter Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Bazylo jest cudowny - cieszy się na mój widok, jakby mnie znał od szczeniaka. Bardzo grzeczny. Wydmuszki w końcu zaczęły się goić i są już o wiele mniejsze :lol: . Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Piękny Bazyl potrzebuje prawdziwego kochającego domu!! Quote
saga_86 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Żeby Bazyl sie nie przywiązał za bardzo do Potter....... To tylko domek tymczasowy Quote
Od-Nowa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Bazillo don Andres szuka domes i progres un l' vie:evil_lol: Quote
saga_86 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Bazylek zapomniany przez juz jest świat:shake: Quote
Gem Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Bazyl przypomina się na pierwszej stronie! Domku, gdzie jesteś? Quote
AMIGA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Byłam na urlopie i miałam nadzieję, że jak wrócę to przeczytam, że Bazyl ma już swoje stałe, wspaniałe, kochające miejsce na ziemi:shake: Quote
kika22 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Bazylek szuka domku!!! I to pilnie, bo lato sie konczy i noce beda coraz zimniejsze....:placz: A on do budy się nie nadaje.......:shake: Quote
Potter Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Jestem z powrotem. Zaraz odwiedzę Bazyla. Teraz napiszę tylko tyle, że 14 sierpnia wpłynęła na moje konto II wpłata 40 zł za karmę dla Bazyla od Ludek. Dzięki :lol: . Quote
Potter Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Bazylo ma się dobrze - przytył jeszcze trochę (chyba będzie musiał wkrótce przejść na dietę :razz: ), jest wesoły. Z wydmuszek zeszła mu już opuchlizna i teraz dynda mu tylko kawałek skóry :roll: . Niepokoją mnie tylko te zmiany skórne - na łokciach mu już minimalnie schodzą, natomiast pojawiło mu się coś dziwnego na uszach - jakby strupy i zaschnięta krew, lata mu naokoło tego mnóstwo much. Miał już to przed moim wyjazdem, ale weterynarz powiedział, żeby zaczekać, bo może to być skutek działania nadmiernej ilości hormonów, które produkowane były przez chore jądra. Te zostały wycięte i należy zaczekać, aż wszystko w organizmie mu się ustabilizuje, jeśli chodzi o gospodarkę hormonalną. Natomiast na pewno sam sobie tego nie robi przez obcieranie, czy drapanie się. Bazyl ze swoją sąsiadką - Leśną. Quote
erka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Bazylek wygląda na szczęśliwego, ale lepiej było z pewnością,żeby już był szczęśliwy w nowym domku:p . Trzeba tylko sprawdzić te jego uszy, nie mam pojęcia , co to może być. Quote
Potter Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ciekawe, kiedy wraca Eruane? Bo wizyta w telwizji zbliża się wielkimi krokami i trochę mnie to stresuje... Może ona chciałaby pokazać Bazyla :cool3: ? Quote
erka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Potter, nie wiem czy będziesz mogła schować sie za Eruane, bo ona chyba wraca dopiero pod koniec września:cool1: . Ale Bazylek nie małe psisko, więc zza niego też będzie Cię słabo widać:cool3: :lol: . Quote
manforte Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Czy znajdzie się przed zimą domek dla Bazylka? Quote
kika22 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 manforte napisał(a):Czy znajdzie się przed zimą domek dla Bazylka? Oby się znalazł, bo jak nie ..............Nawet nie chce o tym myslec! Quote
kika22 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Potter to kiedy Bazylek ma debiut w TV? Czy nikt dziś nie pamiętał o staruszku!!!! Quote
Recommended Posts