Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazylo jest cudowny - cieszy się na mój widok, jakby mnie znał od szczeniaka. Bardzo grzeczny.
Wydmuszki w końcu zaczęły się goić i są już o wiele mniejsze :lol: .

Posted

Jestem z powrotem.
Zaraz odwiedzę Bazyla.
Teraz napiszę tylko tyle, że 14 sierpnia wpłynęła na moje konto II wpłata 40 zł za karmę dla Bazyla od Ludek. Dzięki :lol: .

Posted

Bazylo ma się dobrze - przytył jeszcze trochę (chyba będzie musiał wkrótce przejść na dietę :razz: ), jest wesoły. Z wydmuszek zeszła mu już opuchlizna i teraz dynda mu tylko kawałek skóry :roll: .

Niepokoją mnie tylko te zmiany skórne - na łokciach mu już minimalnie schodzą, natomiast pojawiło mu się coś dziwnego na uszach - jakby strupy i zaschnięta krew, lata mu naokoło tego mnóstwo much. Miał już to przed moim wyjazdem, ale weterynarz powiedział, żeby zaczekać, bo może to być skutek działania nadmiernej ilości hormonów, które produkowane były przez chore jądra. Te zostały wycięte i należy zaczekać, aż wszystko w organizmie mu się ustabilizuje, jeśli chodzi o gospodarkę hormonalną.

Natomiast na pewno sam sobie tego nie robi przez obcieranie, czy drapanie się.

Bazyl ze swoją sąsiadką - Leśną.

Posted

Bazylek wygląda na szczęśliwego, ale lepiej było z pewnością,żeby już był szczęśliwy w nowym domku:p .

Trzeba tylko sprawdzić te jego uszy, nie mam pojęcia , co to może być.

Posted

Potter, nie wiem czy będziesz mogła schować sie za Eruane, bo ona chyba wraca dopiero pod koniec września:cool1: .
Ale Bazylek nie małe psisko, więc zza niego też będzie Cię słabo widać:cool3: :lol: .