Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo faktycznie to śliczne zdjęcia. W dodatku nie w małym mieszkanku, tylko na dworze, na zielonej trawce. Widać, że i pies ma mordkę szczęśliwszą :p Trzymaj kciuki, dzięki. Jak tylko będę coś wiedziała, dam znać.

Bazyl nadal czeka na domek. :-( Naprawdę uwierzyłam już, że ta pani weźmie Bazyla i niepotrzebnie narobiłam sobie nadziei. Takie życie. Wczoraj Małgosia - koleżanka Gosi bardzo martwiła się o to, co będzie jak Murat nie spodoba się p.Małgosi, a Bazyla nikt nie będzie chciał. Taki dołek psychiczny chyba teraz ma. No niestety to wszystko długo trwa, a wcześniej opiekowała się Gosią w szpitalu. :-( A ja staram się być dobrej myśli, że ktoś pokocha Bazyla, a Murat zawładnie sercem p. Małgosi. :p :loveu:

Posted

Eruane napisał(a):
Bo faktycznie to śliczne zdjęcia. W dodatku nie w małym mieszkanku, tylko na dworze, na zielonej trawce. Widać, że i pies ma mordkę szczęśliwszą :p Trzymaj kciuki, dzięki. Jak tylko będę coś wiedziała, dam znać.

Jak Małgosia z mamą podejmą decyzję, to pewnie do mnie zadzwonią. Jak będą miały wątpliwości, to pewnie też. Zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby udzielić im wszelkiego wsparcia.

Posted

Dostałam SMSa, że u Murata były zainteresowane nim osoby i że się bardzo podobał. A te osoby podobały sie jemu i paniom z TOZ.:p Przyszła pani Murata boi się tylko, że się przywiąże, a to już nie jest młody pies. Mimo to, prawdopodobnie zabierze psa jutro lub pojutrze. :multi: Więc trzymajcie kciuki.
Na pocieszenie tej pani powiem tylko, że psiak, którego wzięłam kiedy miał 6 lat, żyje u mnie już ok. 8 lat i ma się dobrze oprócz tego, że go w kościach nieco łamie w deszczową pogodę. W tym czasie straciłam psy, z których część była u mnie od szczenięcia i nie były tak długo ze mną jak ten staruszek. To tak naprawdę jedna, wielka loteria. Ja życzę Muratowi, jak i Bazylowi, żeby ich nowe, dobre życie trwało jak najdłużej, bo zasługują na to. Tylko...
... Bazylem nadal nikt się nie interesuje. :-(

Posted

To za Murata trzymam mocno kciuki!!!
Ja też uważam, że z przywiązaniem psa nie powinno być problemu!
Murat powinnien szybko zaakceptować nowych ludzi i nowe warunki!
Trzymam mocno kciuki i czekam na pomyślne wieści!!!

Jednak marwi mnie Bazyl,że mimo kilkunastu ogłoszeń nikt nawet o niego nie zapyta! Trzeba bedzie mu napisać jakiś wyciskacz łez! Może wtedy ktoś go zauważy???:shake:

Posted

Murat jest w nowym domu! :loveu: :multi:

Narazie wolę zaczekać parę dni, żeby zobaczyć, czy będzie dobrze, ale już mam informacje, że wszystko przebiega jak należy. Murat jest z innymi zwierzakami i póki co jakoś się dogadują. Mam nadzieję, że swojej nowej rodzinie da wiele miłości, jak to on potrafi. :loveu: Oby to był przełomowy moment i przyniósł szczęście też Bazylowi. Oby Bazylem jak najszybciej ktoś sie zainteresował, oby miał szanse na to, że reszty życia nie spędzi po hotelach.

Posted

Eruane napisał(a):
Murat jest w nowym domu! :loveu: :multi:

Narazie wolę zaczekać parę dni, żeby zobaczyć, czy będzie dobrze, ale już mam informacje, że wszystko przebiega jak należy. Murat jest z innymi zwierzakami i póki co jakoś się dogadują. Mam nadzieję, że swojej nowej rodzinie da wiele miłości, jak to on potrafi. :loveu: Oby to był przełomowy moment i przyniósł szczęście też Bazylowi. Oby Bazylem jak najszybciej ktoś sie zainteresował, oby miał szanse na to, że reszty życia nie spędzi po hotelach.

Wspaniała wiadomość :)
Bazyl, teraz czas na Ciebie! :loveu:

Posted

Oooooooooooo jaka wspaniała wiadomość :multi: :multi:
Murat - bądź grzeczny i zakochaj się w nowej rodzinie, tak jak my cię tu wszyscy kochamy :loveu:

Posted

Dzisiaj pewnie zobaczę się z nową Ciocią Murata, to zapytam jak tam chłopczyk w nowym domku... To bardzo uczuciowy i dobry domek. Ehhhh. tak się cieszę...

Posted

Murat jest bardzo grzeczny w domku i podbija serca nowych opiekunów :loveu: Cały domek już zwiedzony, ogródek zaznaczony a psi rezydenci zjednani. Na spacerkach też jest grzeczny, pilnuje sie opiekunów i przychodzi na zawołanie. Tryni doopkę na fotel... i pomino niemieszczących sie kończyn, uparcie się na nim wyleguje :evil_lol:
W ten weekend Murat jedzie na kompleksowy przegląd. Trzeba go odrobaczyć, zaszczepić, założyć książeczkę zdrowia i przede wszystkim zbadać te chore paluszki (następny paluszek się paprze). Mam nadzieję, że to nic poważnego... Tak czy siak, Murat ma najlepsiejszy z najlepsiejszych domek i odpowiedzialnych opiekunów. Jak tylko będę miała zdjątka, to zaraz wstawiam.