Jagatku Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ewelinka_m napisał(a):jaki on szczęśliwy :loveu::loveu: tak się cieszę, będzie trzeba znów Bazylka w TV podziwiać mam nadzieję, że od razu pokażą całość programu a nie urywki :p Jagatku na pewno wypadłaś świetnie, trzymam kciuki za występ Bo wiecie.. chciałam powiedzieć coś mądrego o wyższości starszych piesków nad młodszymi. Wydaje mi sie, że głupio wyszło. Chyba każdy argument można obalić:wallbash: Może nie puszczą :splat: Najważniejsze, że w tym tygodniu staruszki górą.. Podobno Żabcia też znalazła domek! :Cool!: Więc wszystko dobre... Od-Nowa napisał(a): wiecej wieści więcej!!!! Oczywiście!! Poluję na super zdjęcie żebractwa :loveu: Może nawet filmik bo ten jego jedzonkowy myk jest rozbrajający!!! Quote
betel Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Wyglada super , zdrowo i naprawdę młodo, nowy domek i kochająca pańcia widocznie mu służą. Pozdrowionka i dużo , dużo , zdrowia dla Bazylka i radości dla jego opiekunów:loveu: Quote
Eruane Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Już uwierzyłam, że Bazyl ma dom, ale radości wciąż nie ma końca. :p Quote
Potter Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jagatku napisał(a):Bo wiecie.. chciałam powiedzieć coś mądrego o wyższości starszych piesków nad młodszymi. Wydaje mi sie, że głupio wyszło. Chyba każdy argument można obalić:wallbash: Może nie puszczą :splat: He, he.. ja też za pierwszym razem się łudziłam, że może nie puszczą... Niestety nic z tego...;) Quote
Jagatku Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Prawie mi sie udało zrobić zdjęcie lobbingu jedzonkowego.. co prawda na tym zdjęciu nie jest to żebranie o konkretny smakołyk ale mina identyczna a spojrzenie skierowane w stronę kuchni :eating: Czyż nie jest porażające? :loveu::mdrmed: Quote
saga_86 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Tak śliczne,że w rameczke bym oprawiła:loveu: Quote
ewelinka_m Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 i jak tu nie oprzeć się takiemu spojrzeniu :loveu: Quote
Jagienka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jak cudnie Bazylek trafił... pewnie nikt nawet nie śmiał marzyc o takim domu. Jagatku bardzo się cieszę, że jesteś na dogomani... Ucałowania dla Bazyla w czubek nosa... i prosze prosze zrób zdjęcie rudemy wielkokotowi... :modla: Quote
Poker Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 cuuudownie :loveu: :lol:,jak się cieszę :multi::multi::multi::multi:,cały czas śledziłam losy Bazylka chociaż cicho siedziałam, bo nie miałam jak pomóc.A tu taka RADOŚĆ !!! Quote
Jagatku Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Jagienka'] i prosze prosze zrób zdjęcie rudemy wielkokotowi... :modla: Według życzenia, wielkokot (super termin:evil_lol:) ma na imię Stekuś. Zdjęcie z Bazylkiem, żeby nie było,że kociarze przejmują potajemnie wątek :diabloti: Stekus i Bazylek mają jedna wielką, wspólna pasję - przesiadywanie w kuchni! :eating::eating: Majestatyczny :p :sleep2: Chwila zasłużonego odpoczynku Quote
Od-Nowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 piękny!! (nie będę mówiła kto... :cool3:) a ta kuchnia taka jasna i bialutka,,, chyba cały dzień pucujesz i pucujesz a "chłopaki" brudzą :lol: Quote
Jagatku Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Od-Nowa']piękny!! (nie będę mówiła kto... :cool3:) a ta kuchnia taka jasna i bialutka,,, chyba cały dzień pucujesz i pucujesz a "chłopaki" brudzą :lol: To złudzenie optyczne.:eviltong: Poza tym widać tylko ścianę a po ścianach jeszcze nie chodzą :icon_roc: Za to chodzą wszędzie indziej. Np. już prawie byli na suficie.:motz: A to drobna próbka umiejętności: Quote
Jowita Poznań Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 zdjecia super i super szczesliwe zwierzaki! :loveu::multi::cool3: Quote
Potter Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Przed chwilą dzwoniła red. Hejda, żeby potwierdzić udział Bazyla w dzisiejszym programie (udział z taśmy). A więc fani Bazyla - przed telewizory! Quote
Eruane Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Ech, nie mam TV krakowskiej. Co za szkoda...:shake: Cieszę sie nadal szczęściem Bazyla. A zdjęcia przecudne. :loveu: Quote
ewelinka_m Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ja również nie mam, ale naszczęście odcinek ukaże sie w internecie również na stronce tvp3 :loveu: Quote
Jagatku Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Nie oglądałam :smhair2: Może obejrzę na sieci za miesiąc albo dwa :look3: Powiadam Wam, że teraz już Bazyl jest 100% zadomowiony - zachowuje się jak ADHDowiec.. Jak nie śpi to łazi po domu (szczególnie po kuchni:razz:) myszkuje, szuka jedzenia, terroryzuje każdego kto ma do czynienia w danym momencie z jedzeniem. :Dog_run:Chyba odbija sobie lata leżenia w jednym miejscu. Można powiedzieć, że skończył sie etap aklimatyzacji a zaczęło się szare życie :p Quote
Ulka18 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jagatku, przepieknie wyszliscie z Bazylkiem :loveu::loveu::loveu: Oboje tacy usmiechnieci :p Oby wszystkie pieski z dzisiejszego Kundla szczegolnie Lesna znalazly taki dom jak Bazylek. Quote
erka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jagatku, dla Bazylka z pewnością rozpoczęło się u Was życie bardzo kolorowe:loveu:, wszystkie szarości to on ma już za sobą:lol:. Quote
DuDziaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Bazylek sliczny a ja bym barzio chciala zdjecia bazylka ze spacerku :razz: :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinka_m Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 http://ww2.tvp.pl/7400,20070920564309.strona jak on pięknie chodzi na smyczy :loveu: Jagatku wypadłaś świetnie, a ta radość w jego oczach tak pięknie razem wyglądacie :loveu: Quote
Recommended Posts