Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewelinka_m napisał(a):
jaki on szczęśliwy :loveu::loveu:
tak się cieszę, będzie trzeba znów Bazylka w TV podziwiać mam nadzieję, że od razu pokażą całość programu a nie urywki :p

Jagatku na pewno wypadłaś świetnie, trzymam kciuki za występ

Bo wiecie.. chciałam powiedzieć coś mądrego o wyższości starszych piesków nad młodszymi. Wydaje mi sie, że głupio wyszło. Chyba każdy argument można obalić:wallbash: Może nie puszczą :splat:
Najważniejsze, że w tym tygodniu staruszki górą.. Podobno Żabcia też znalazła domek! :Cool!: Więc wszystko dobre...

Od-Nowa napisał(a):

wiecej wieści więcej!!!!

Oczywiście!! Poluję na super zdjęcie żebractwa :loveu: Może nawet filmik bo ten jego jedzonkowy myk jest rozbrajający!!!

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyglada super , zdrowo i naprawdę młodo, nowy domek i kochająca pańcia widocznie mu służą. Pozdrowionka i dużo , dużo , zdrowia dla Bazylka i radości dla jego opiekunów:loveu:

Posted

Jagatku napisał(a):
Bo wiecie.. chciałam powiedzieć coś mądrego o wyższości starszych piesków nad młodszymi. Wydaje mi sie, że głupio wyszło. Chyba każdy argument można obalić:wallbash: Może nie puszczą :splat:

He, he.. ja też za pierwszym razem się łudziłam, że może nie puszczą...
Niestety nic z tego...;)

Posted

Prawie mi sie udało zrobić zdjęcie lobbingu jedzonkowego.. co prawda na tym zdjęciu nie jest to żebranie o konkretny smakołyk ale mina identyczna a spojrzenie skierowane w stronę kuchni :eating:

Czyż nie jest porażające? :loveu::mdrmed:

Posted

Jak cudnie Bazylek trafił... pewnie nikt nawet nie śmiał marzyc o takim domu. Jagatku bardzo się cieszę, że jesteś na dogomani...
Ucałowania dla Bazyla w czubek nosa... i prosze prosze zrób zdjęcie rudemy wielkokotowi... :modla:

Posted

cuuudownie :loveu: :lol:,jak się cieszę :multi::multi::multi::multi:,cały czas śledziłam losy Bazylka chociaż cicho siedziałam, bo nie miałam jak pomóc.A tu taka RADOŚĆ !!!

Posted

[quote name='Jagienka'] i prosze prosze zrób zdjęcie rudemy wielkokotowi... :modla:

Według życzenia, wielkokot (super termin:evil_lol:) ma na imię Stekuś.

Zdjęcie z Bazylkiem, żeby nie było,że kociarze przejmują potajemnie wątek :diabloti: Stekus i Bazylek mają jedna wielką, wspólna pasję - przesiadywanie w kuchni! :eating::eating:

Majestatyczny :p

:sleep2: Chwila zasłużonego odpoczynku

Posted

[quote name='Od-Nowa']piękny!! (nie będę mówiła kto... :cool3:)
a ta kuchnia taka jasna i bialutka,,, chyba cały dzień pucujesz i pucujesz a "chłopaki" brudzą :lol:

To złudzenie optyczne.:eviltong: Poza tym widać tylko ścianę a po ścianach jeszcze nie chodzą :icon_roc: Za to chodzą wszędzie indziej. Np. już prawie byli na suficie.:motz: A to drobna próbka umiejętności:

Posted

Nie oglądałam :smhair2: Może obejrzę na sieci za miesiąc albo dwa :look3:
Powiadam Wam, że teraz już Bazyl jest 100% zadomowiony - zachowuje się jak ADHDowiec.. Jak nie śpi to łazi po domu (szczególnie po kuchni:razz:) myszkuje, szuka jedzenia, terroryzuje każdego kto ma do czynienia w danym momencie z jedzeniem. :Dog_run:Chyba odbija sobie lata leżenia w jednym miejscu.
Można powiedzieć, że skończył sie etap aklimatyzacji a zaczęło się szare życie :p

Posted

Jagatku, przepieknie wyszliscie z Bazylkiem :loveu::loveu::loveu:
Oboje tacy usmiechnieci :p

Oby wszystkie pieski z dzisiejszego Kundla szczegolnie Lesna znalazly taki dom jak Bazylek.