Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halo halo Kielce!!! pomoc finansowa idzie.. moze założcie skarpete Bazylowi... gdzie bedzie mozna wpłacac pieniązki na hotelik, jedzenie.. Sandrunia czeka na sygnał i jest gotowa wspomóc..
napiszcie namiar na hotelik bazylowy..zeby moc zorganizowac ewentualny transport jedzonka..,chyba ,ze poradzicie sobie same ..

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
elainfo skarpetka na AFNie sama się założy wraz z pierwszą wpłatą ze stosownym dopiskiem.

tak wiem..tylko ja niechce decydowac gdzie ma wplacac pieniazki sandrunia...bo moze dziewczyny z Kielc maja inna wizje....

Posted

weszka napisał(a):
Ano tak, może niekoniecznie wpłaty na AFN...
A czy coś drgnęło w sprawie dalszych losów Murata? No i Bazyla też?

Na Murata czeka Pani Mariola z Poznania...

Posted

weszka napisał(a):
Ano ja wiem że czeka, tylko czy i kiedy się doczeka i czy coś się do przodu posuwa...? Domek sprawdzony? Zaklepany? Transport?

No właśnie... Dziewczyny są na maxa zakręcone. Raz dzwoni do mnie Eruane, raz jej koleżanka... Ja już sama nie wiem z która z nich rozmawiam... Mam wrażenie, że zaraz po rozmowie zapominają o czym rozmawiałyśmy i nie przekazują sobie informacji. Tylko niepotrzebne niepokoje się z tego robią...
Pani Mariola aktualnie czeka na wizytkę i zaraz po urlopie chce przywitać Murata. Na wizytke wybierają się dziewczyny z Poznania...

Posted

ja tez nie wiem co sie dzieje?? kiedy wizyta?? co z supergoga?? czy ona wie czy ja mam do niej zadzwonic???? tylko co jej powiem?? ze chwilowo nic nie wiem...potrzebujemy jakis informacji-ja tez nie leze do gory brzuchem i musze wczesniej ustalic z p.mariola i supergoga jakis teramin....np teraz caly weekend pracuje po 12h...wiec PROSZE o jakies konkrety:) najlepiej na tel-ale postaram sie w miare czesto sprawdzac maila i dogo...

Posted

Fusica, nie dzwoniłam do Ciebie :roll: Dzwoniła do Ciebie Małgosia - koleżanka zmarłej Gosi. To ona bezpośrednio ma kontakt ze zwierzętami, na ile to możliwe. Mogła też do Ciebie dzwonić Erka.
Telefon do pani Marioli zaraz przekażę kaLOlinie i prosiłabym o bezpośrednie umówienie siez tą panią, żeby zbyt dużo osób tego nie robiło. Z p. Mariolą pewnie będzie miał kontakt ktoś od nas. Chaos akurat w mojej głowie, ni wiem, jak w innych ;) , powstał po przeczytaniu kilku postów, ale sprawa już wyjaśniona.

Co do karmy - muszę dowiedzieć sie, czy mamy możliwość transportu z Wawy. Natomiast z innych miast - lepszym wyjściem jest pomoc finansowa. Muszę porozmawiać z Erką, jak to załatwić. Póki co Bazyl wciąż jest tu na miejscu w Kielcach.

Posted

Eruane napisał(a):
Fusica, nie dzwoniłam do Ciebie :roll: Dzwoniła do Ciebie Małgosia - koleżanka zmarłej Gosi. To ona bezpośrednio ma kontakt ze zwierzętami, na ile to możliwe. Mogła też do Ciebie dzwonić Erka.
Telefon do pani Marioli zaraz przekażę kaLOlinie i prosiłabym o bezpośrednie umówienie siez tą panią, żeby zbyt dużo osób tego nie robiło. Z p. Mariolą pewnie będzie miał kontakt ktoś od nas. Chaos akurat w mojej głowie, ni wiem, jak w innych ;) , powstał po przeczytaniu kilku postów, ale sprawa już wyjaśniona.

Co do karmy - muszę dowiedzieć sie, czy mamy możliwość transportu z Wawy. Natomiast z innych miast - lepszym wyjściem jest pomoc finansowa. Muszę porozmawiać z Erką, jak to załatwić. Póki co Bazyl wciąż jest tu na miejscu w Kielcach.

eurene wiec moze niech sandrunia wpłłaci na AFn te kaske i wybierzecie ja potem w miare potzreby.. jak teraz nie wpłaci to potem wogóle .. bo wyjeżdza na 2 tyg.
do wieczora zbyt długo czekac na decyzje..

podaj prosze namiar na hotel pod warszawą.. pomyslimy jak tam dotrzec..

Posted

Hetel załatwia jeszcze ktoś inny, ale narazie mamy nadzieję na to, że bazyl może zostać u siebie i czekać na dom. Sprawa się niedługo pewnie wyjaśni. A pieniązki na bazyla można, jak sądzę, wpłacać. Średnio się na tym znam, więc pewnie macie rację. :roll: :p

Posted

Sandrunia 29 napisał(a):
Dziewczyny juz wychodze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szybko adres i numer konta,potem bedzie w domu TŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sandrunia jesli tam jeszcze jestes zrób przelew na :

78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

w tytule przelewu wpisz: BAZYL i Murat

jesli jeszcze tamjestes.... wpłac ile uwazasz za stosowne..

Posted

Sandrunia 29 napisał(a):
Nie wierze tym funduszom!!!!!!!!!!!!!!:mad: Wole wyslac do jednej z Was!!!!Prosze podac dane i numer konta.Tam za chimy nie wysle:angryy:

Ps.Ile mam wyslac?

Nie zamierzam się wtrącać, bo to Twoje pieniądze i możesz je wysłać komu chcesz i jak chcesz, ale AFN to organizacja założona i prowadzona przez dogomaniaczki. Dobrze się zastanów na drugi raz zanim zakwestionujesz działalność ludzi, dzięki którym uratowano wiele zwierzęcych istnień. Dziewczyny działające w AFN-ie nie pobierają za swą działalność żadnego wynagrodzenia, a poświęcają jej prywatny czas.

Wracając do tematu: sznaucer Murat znajdzie chyba domek, oby udało się także Bazylowi.

Posted

ejjj Gem spokojnie...to gdzie sandrunia chce wyslac pieniazki to jej sprawa...mysle ze nie chciala nikogo obrazic...a same wiemy ze czasem zdarzaja sie nieporozumienia z AFNem-i to niekoniecznie z ich strony...sa dogomaniaczki ktore wola dostwac pieniazki na konta prywatne-poniewaz jest do nich szybszy dostep...nie ma o co sie zloscic:)

murat bazyl trzymam za was kciuki chlopaki:)

Posted

aha!!!!!!!!!!Czyli te pieniazki ida do Maszych dziewczyn z dogomani????????????:lol: To ok zgadzam sie.Wiec...Jutro pop poludniu wpace na to konto pieniazki,ale prosze mi napisac jaka kwota bedzie dobra?:cool3:

Posted

sandrunia KAZDE pieniazki wystarcza:) jestes kochana :) wyslij KONIECZNIE z dopiskiem 'na BAZYLA i murata"...wtedy utworysz skarpete TYLKO dla dziewczyn i TYLKO one beda mogly z niej dysponowac pieniazkami:)

Posted

elainfo napisał(a):
sandrunia jesli tam jeszcze jestes zrób przelew na :

78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

w tytule przelewu wpisz: BAZYL i Murat

jesli jeszcze tamjestes.... wpłac ile uwazasz za stosowne..

Wlasnie wypisalam na 50 zlotych na ten numer konta.
Prosze dac znac jak pieniazki dojda.Jestem tylko do soboty wieczorem!!!!!!!!!Wyjezdzam na 2 tyg.Powinnam byc z powrotem 3-go lipca serduszkiem bede z Wami i biednymi psiaczkami.:-(

Posted

kaLOlina napisał(a):
ejjj Gem spokojnie...to gdzie sandrunia chce wyslac pieniazki to jej sprawa...mysle ze nie chciala nikogo obrazic...a same wiemy ze czasem zdarzaja sie nieporozumienia z AFNem-i to niekoniecznie z ich strony...sa dogomaniaczki ktore wola dostwac pieniazki na konta prywatne-poniewaz jest do nich szybszy dostep...nie ma o co sie zloscic:)

murat bazyl trzymam za was kciuki chlopaki:)

Ja jestem spokojny, kaLOlina :) A poza tym napisałem, że nie zamierzam wtrącać się do pieniędzy Sandruni ani do sposobu ich rozdysponowania. Interesuje mnie natomiast, by nie ferowała ocen w sytuacji, gdy na dany temat po prostu nie ma wiedzy.

Z mojej strony koniec dyskusji, a Sandruni polecam tę stronę: www.afn.pl

Posted

kazdy z nas chyba z niej korzysta-ja tez:) uwazam ze to co dziewczyny tam robia jest wielkie:):):) no i niejedna umowa adopcyjna podpisana na podstawie ich umowy;)

ehh zebt tylko bazyl znalazl domek:)

Posted

Dziewczynki wszystkie jestescie wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tez chce pomoc,dlatego jutro pieniazki lece do dogomaniaczek:razz: i niech chlopaki sobie o mnie pomysla w trakcie jedzenia.
Smacznego anioleczki kochane-malutkie:loveu: :loveu: :loveu: