Elkisz Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Bezdomne psiaki,wyrzucone przez zlych ludzi - szukaja domu:-( :-( :-( . Quote
Fusica Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Wysyłam Murata do Pani z Poznania zainteresowanej adopcją olbrzymka... Quote
Eruane Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 czoko123 napisał(a):Zawsze cos da sie zrobic!!!!!! Dlaczego,od razu sie zaklada,ze ta sprawa nie jest do wygrania?! Mozna,ta cala sprawe opisac w kilku gazetach lub w telewizji. Wiem,ze psow juz sie nie uratuje,przed tulaczka- ale niech te osoby poniosa zasluzona kare!:angryy: Gdyby,tak wiekszosc Dogo... zebrala sie i ustalila co moze konkretnie zrobic,to na pewno jakis efekt by to dalo!!! Jest odwrotnie. Ciągle mamy nadzieję, żę psy da się uratować i przed tułaczką i przed przedwczesną śmiercią. Dlatego też nie robi sie nic, co mogłoby sytuacjepsów pogorszyć. Co do innych działań - nie jest to miejsce, gdzie można o wszystkim pisać. I nikt nie zakładał od początku, żę sprawa jest nie do wygrania. Ale po przeanalizowaniu faktów - wniosek nasuwa się sam. NIe ma co robić sobei nadziei. Zadanie dla dogomaniaków to przede wszystkim szybkie znalezienie domu dla tych zwierząt i tym samym zapewnienie spokoju ich umierającej pani. Dlatego proszę jeszcze raz - umieszczajcie ogłoszenia, gdzie się da, póki jeszcze jest czas. Quote
Eruane Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Właścicielka zwierząt 3 dni nie odzyskuje przytomności. Kiepsko to wygląda. Fakt faktem, że podobna sytuacja była w święta. Jak tylko święta sieskończyły, znów czuła się dobrze i można było z nią rozmawiać. Może więc znów jest pod wpływem jakichś środków. Jeśli jednak to wynik drastycznego pogorszenia sie stanu zdrowia, to co z psami?? Myślę, myślę i nie wiem, co zrobić... :stormy-sad: :-( Wczoraj był telefon w sprawie sznaucera Murata. Niestety chyba tylko na telefonie się skończyło. W takiej sytuacji - jakie szanse ma Bazyl?? :-( Proszę o pomoc. Ogłaszajcie psy , gdzie się da. Pytajcie, kogo się da. :Help_2: Quote
Eruane Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Bardzo pilne! Murat i Bazyl czekaja na domy. Kończy nam sięczas. Udało sie ulokować w nowych domach 3 zwierzaki. Zostały dwa piękne i mądre psy. Jeden z nich to sznaucer olbrzym. Choćby przez wzgląd na to, że ich właścicielka wzięła je kiedyś z ulicy, że sama próbowała nie raz ratować inne zwierzęta, dajmy im szansę. Czas się kończy! :placz: Quote
Elkisz Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 MURAT i BAZYL- teraz sa zdane na litosc obcych ludzi:-( :-( :-( . Dobry LUDZIU,jestes gatunkiem na wymarciu!!! DAJ PSIAKOM DOM!!! Quote
Elkisz Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Myrat i Bazyl- caly czas czekaja na swojego LUDZIA!!!:shake: :shake: :shake: . Tylko,gdzie on jest????????????????????? Quote
Gem Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Szukamy domów tymczasowych lub stałych dla dwóch wspaniałych psów! Quote
Elkisz Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Dwa madre psy- potrzebuja pomocy!!!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
erka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Weszka, czy na forum sznaucerów nikt sie nie interesował Muratem? Quote
erka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Gosia nie żyje....nie wiemy co się teraz stanie z psami. Quote
elainfo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 niemam czasu przejrzec caego watku.. szcególnie ,ze dogo chodzi ocięzale.. w jakim wieku jest Murat?? ja dopiero co wyadoptowałam Oskara - sznaucera Olbrzyma ale w razie jeszce jakichs telefonów o oskara zaproponuje Murata..do kogo podawac kontakt..?? matko gdzie on teraz sie podzieje.....:placz: Quote
Fusica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 elainfo napisał(a):niemam czasu przejrzec caego watku.. szcególnie ,ze dogo chodzi ocięzale.. w jakim wieku jest Murat?? ja dopiero co wyadoptowałam Oskara - sznaucera Olbrzyma ale w razie jeszce jakichs telefonów o oskara zaproponuje Murata..do kogo podawac kontakt..?? matko gdzie on teraz sie podzieje.....:placz: Widzę Ciotka, że też tu trafiłaś... Ja wysłałam Murata do tej Pani, która nie załapała się na naszego Krucha vel Oskara... Strasznie się martwie o te psiaki :shake: :shake: :shake: Quote
elainfo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 szczerze mówiąc to ze wszystkich dogo maniackich sznaucków ten najbardziej podobny do Oskara.. i tak mnie za serce chwycił....to takiecudowne olbrzymy.. i ten kulfon.. wypisz wymaluj Oskar vel kruch.. Quote
Dorothy Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 erka napisał(a):Gosia nie żyje....nie wiemy co się teraz stanie z psami. Boze...:placz: i co teraz bedzie? Gdzie one sa? wciaz w tym mieszkaniu?? wiecie cos? Quote
Fusica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Wysłałam Pani Marioli z Poznania link do wątku... Poprosiłam o przeczytanie tej tragicznej historii... Ehhhh, ryczeć mi się chce...:-( Może jednak to Murat pojedzie do Poznania ??? Quote
monita Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Fusica napisał(a):Wysyłam Murata do Pani z Poznania zainteresowanej adopcją olbrzymka... Oby coś z tego było :roll: Quote
Eruane Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Mam złe wieści. Pani Murata i Bazyla zmarła. :-( :-( :-( Psy dostały szansę - mogą chwilowo zostać w swoim mieszkaniu. Ale niedługo. Proszę o pomoc.:-( Quote
Recommended Posts