Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czoko123 napisał(a):
Zawsze cos da sie zrobic!!!!!! Dlaczego,od razu sie zaklada,ze ta sprawa nie jest do wygrania?! Mozna,ta cala sprawe opisac w kilku gazetach lub w telewizji. Wiem,ze psow juz sie nie uratuje,przed tulaczka- ale niech te osoby poniosa zasluzona kare!:angryy: Gdyby,tak wiekszosc Dogo... zebrala sie i ustalila co moze konkretnie zrobic,to na pewno jakis efekt by to dalo!!!

Jest odwrotnie. Ciągle mamy nadzieję, żę psy da się uratować i przed tułaczką i przed przedwczesną śmiercią. Dlatego też nie robi sie nic, co mogłoby sytuacjepsów pogorszyć. Co do innych działań - nie jest to miejsce, gdzie można o wszystkim pisać. I nikt nie zakładał od początku, żę sprawa jest nie do wygrania. Ale po przeanalizowaniu faktów - wniosek nasuwa się sam. NIe ma co robić sobei nadziei. Zadanie dla dogomaniaków to przede wszystkim szybkie znalezienie domu dla tych zwierząt i tym samym zapewnienie spokoju ich umierającej pani. Dlatego proszę jeszcze raz - umieszczajcie ogłoszenia, gdzie się da, póki jeszcze jest czas.

Posted

Właścicielka zwierząt 3 dni nie odzyskuje przytomności. Kiepsko to wygląda. Fakt faktem, że podobna sytuacja była w święta. Jak tylko święta sieskończyły, znów czuła się dobrze i można było z nią rozmawiać. Może więc znów jest pod wpływem jakichś środków. Jeśli jednak to wynik drastycznego pogorszenia sie stanu zdrowia, to co z psami?? Myślę, myślę i nie wiem, co zrobić... :stormy-sad: :-(

Wczoraj był telefon w sprawie sznaucera Murata. Niestety chyba tylko na telefonie się skończyło.
W takiej sytuacji - jakie szanse ma Bazyl?? :-(
Proszę o pomoc. Ogłaszajcie psy , gdzie się da. Pytajcie, kogo się da. :Help_2:

Posted

Bardzo pilne!
Murat i Bazyl czekaja na domy.
Kończy nam sięczas. Udało sie ulokować w nowych domach 3 zwierzaki. Zostały dwa piękne i mądre psy. Jeden z nich to sznaucer olbrzym. Choćby przez wzgląd na to, że ich właścicielka wzięła je kiedyś z ulicy, że sama próbowała nie raz ratować inne zwierzęta, dajmy im szansę. Czas się kończy! :placz:

Posted

niemam czasu przejrzec caego watku.. szcególnie ,ze dogo chodzi ocięzale.. w jakim wieku jest Murat??
ja dopiero co wyadoptowałam Oskara - sznaucera Olbrzyma ale w razie jeszce jakichs telefonów o oskara zaproponuje Murata..do kogo podawac kontakt..?? matko gdzie on teraz sie podzieje.....:placz:

Posted

elainfo napisał(a):
niemam czasu przejrzec caego watku.. szcególnie ,ze dogo chodzi ocięzale.. w jakim wieku jest Murat??
ja dopiero co wyadoptowałam Oskara - sznaucera Olbrzyma ale w razie jeszce jakichs telefonów o oskara zaproponuje Murata..do kogo podawac kontakt..?? matko gdzie on teraz sie podzieje.....:placz:

Widzę Ciotka, że też tu trafiłaś... Ja wysłałam Murata do tej Pani, która nie załapała się na naszego Krucha vel Oskara...
Strasznie się martwie o te psiaki :shake: :shake: :shake:

Posted

szczerze mówiąc to ze wszystkich dogo maniackich sznaucków ten najbardziej podobny do Oskara.. i tak mnie za serce chwycił....to takiecudowne olbrzymy.. i ten kulfon.. wypisz wymaluj Oskar vel kruch..

Posted

erka napisał(a):
Gosia nie żyje....nie wiemy co się teraz stanie z psami.

Boze...:placz:
i co teraz bedzie?
Gdzie one sa? wciaz w tym mieszkaniu??
wiecie cos?

Posted

Wysłałam Pani Marioli z Poznania link do wątku... Poprosiłam o przeczytanie tej tragicznej historii... Ehhhh, ryczeć mi się chce...:-( Może jednak to Murat pojedzie do Poznania ???

Posted

Mam złe wieści. Pani Murata i Bazyla zmarła. :-( :-( :-(
Psy dostały szansę - mogą chwilowo zostać w swoim mieszkaniu. Ale niedługo. Proszę o pomoc.:-(