Ania_i_Kropka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Wczoraj Gizmuś był z moim TZ na spacerku, cały czas był wpatrzony w niego jak w obrazek, nie odstępował go na krok. On tak kocha ludzi:placz: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Gizmo kocha i chce być kochanym. Kto pokocha małego pięknisia? Quote
Ania_i_Kropka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Gizmo cały czas czeka!!!:placz: Quote
Toska Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Gizmuś jest poprostu orginalny:lol: . dokladnie :lol: a przecież wszyscy pewnie pamiętają :evil_lol: , że oryginalne znaczy lepsze : dżinsy , dolary, kompakty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: może on Tofik się powinien nazywać ??? psiak jest cudny:loveu: i niepowtarzalny :loveu: -myślę , że trafi na amatora szybko !!! Quote
Ania_i_Kropka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pierwsze imię o jakim pomyślałam dla niego to był właśnie Toffik, ale mamy już 3 Toffików w schronisku więc został małym gremlinkiem. Quote
Toska Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Gizmuś :loveu: lansujemy się na pierwszej stronie !!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Gizmo skończył dzisiaj kwarantanne i jest gotowy do adopcji. Teraz potrzebny tylko nowy domek. Quote
Toska Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 chłopak oryginalnej urody jest do wzięcia od zaraz , a tu taka cisza :crazyeye: Gizmo , poczekaj jeszcze chwilkę , i w tobie się ktoś zakocha !!! Quote
Ania_i_Kropka Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 :lol: :lol: :lol: Gizmo pojechał dzisiaj do nowego domku, który sam sobie znalazł. :multi: :multi: :multi: W sobotę do schroniska przyszła wycieczka licealistów. Oprowadzenie ich po schronisku przypadło mi w udziale, a że Gizmo nie odstępował mnie na krok oczywiście dzielnie oprowadzał grupę razem ze mną. W pewnym momencie zniknął mi z oczu. Szybko znalazłam go maszerującego za jedną z uczennic, szedł za nią, a gdy stawała skakał na nią i domagał się pieszczot, których zresztą dziewczyna mu nie żałowała. Gdy doszliśmy do końca dziewczyna spytała czy Gizmo jest do adopcji? Gdy otrzymała twierdzącą odpowiedź od razu stwierdziła, że on musi być jej i zrobi wszystko, żeby przekonać rodzinę. Na szczęście udało się jej i dzisiaj po południu przyszła wraz z mamą po naszego małego pięknisia. Gizmo zadowolony na nowej smyczce podreptał z nowymi Paniami do domku. Quote
supergoga Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :multi: :multi: :multi: Bardzo się cieszę, naprawde, bo on urzekający ogromnie psiak. Wierzę że zauroczył dziewczynę. Czy już można zdjąć psiulka z ogłoszeń? Quote
nati_92 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 pewnie mozna super oj gizmo dlugo nie pobyl w schronie:razz: Quote
Toska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :lol: a nie mówiłam , że taki oryginał szybko zniknie ze schrona !!! Gizmo:loveu:, żyj długo , zdrowo i szczęśliwie w nowej rodzince !!! Quote
kate89 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Wszystkiego NAJ dla Gizmusia i jego nowej rodzinki na nowej drodze życia.:sweetCyb: :cunao: :Cool!: :bigcool: :loveu: Quote
Toska Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 co u naszego cudnego oryginała -zębulka ? są jakieś niusy od Gizmowej rodzinki ? Quote
Ania_i_Kropka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 U Gizmusia wszystko ok. Jak na psa przystało sypia z nową Panią w łóżku, wybrzydza przy jedzeniu. Quote
Recommended Posts