Ania_i_Kropka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Gdy w sobotę weszłam do schroniska od razu usłyszałam tan błagalny szczek – straszliwy głos rozpaczy dobiegający z pomieszczenia dla szczeniąt. Poszłam i zobaczyłam jego - [SIZE=2]Małego mieszańca pekińczyka z wystającymi ząbkami. Stał w swojej klatce merdał ogonkiem i całym sobą mówił, „zabierz mnie stąd, ja chcę do domu”:placz: . Gdy otworzyłam jego klatkę od razu wskoczył w moje ramiona i zaczął lizać po twarzy. Gizmo skradł moje serce, obiecałam sobie, że zrobię wszystko, żeby znalazł nowy, kochający domek. Gizmo trafił do schroniska z polikliniki przy UWM, gdzie przeszedł operację kolana. Nie wiem jak trafił na poliklinikę, ale operowany był jako pies bezdomny. Najprawdopodobniej jego właściciel postanowił się go pozbyć, gdy maluch zachorował i trzeba było wydać pieniądze na leczenie:angryy: . Jego kolano goi się dobrze, psiak zaczyna opierać się na chorej łapce, wczoraj na spacerze chciał biegać i bawić się z innymi psami. Gizmo tak bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem, kocha każdego. Całymi godzinami mógłby siedzieć na kolanach przytulony do człowieka. Gdy byliśmy na spacerku, cały czas patrzył na mnie, podskakiwał i merdał ogonem. Dla niego ludzie są wszystkim, całym światem. Niestety on dla ludzi jest brzydkim kundlem, którego jak już sugerowali niektórzy powinno się uśpić bo i tak nikt takiego paskudy nie weźmie. Wszyscy, którzy go widzą reagują tak samo, patrzą na niego i mówią „ jeju jaki ten pies jest brzydki, a jego zęby…”. [SIZE=2]Dla mnie Gizmo jest śliczny, a jego wystające ząbki dodają mu uroku:loveu: . A oto kochany Gizmo i cudowne wystające ząbki. Quote
kate89 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Codowny z niego wampirek :) kto pokocha pięknoszka Gizmusia Quote
Hala Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 a z tymi zębami to nie da się nic zrobić? jakiś aparat korekcyjny? :diabloti: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Niestety nie da. Już taki jego urok. Dla mnie i tak jest śliczny:loveu: Quote
zetter Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hala napisał(a):a z tymi zębami to nie da się nic zrobić? jakiś aparat korekcyjny? :diabloti: Taka jego natura i to też jest piękne;) . Ważne jest tylko, żeby mu się nie niszczyły za bardzo. Quote
Ania_i_Kropka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Może ktoś nam pomóc z allegro? Quote
oktawia6 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 on brzydki?:crazyeye: tylko głupi się nie pozna na jego urodzie-jest w typie Spaniela Tybetańskiego a że ma lekki przodozgryz-to drobiazg-co drugi człowiek powinien iść na korekcję plastyczną-wystarczy na ulicy się rozejrzeć:eek3: -ten malutki ma potencjał:loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Dla mnie on jest śliczny:loveu: i ma cudowny charakter a te ząbki dodają mu tylko uroku. Quote
zetter Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Coś tu pusto. Gizmo zasługuje na pierwszą stronę.:razz: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Dokladnie. Gizmo wracaj na pierwszą. Quote
supergoga Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Słuchajcie, on jest po prostu cudny. Ciotka już wstawia na Allegro i na inne portale tez, bo mi się podoba bardzo. Napiszcie tylko w jakim jest wieku, na eurocity np. musze podac orientacyjny wiek psiaka. Quote
zetter Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A swoją drogą nie wiem kto mówi brzydki na tak ładnego Gizmo.:mad: Przeciesz on kocha ludzi i wcale nie jest brzydki, lecz przeciwnie- piękny. Wracaj na pierwszą stronę.:loveu: Quote
supergoga Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 http://www.allegro.pl/item185474258_gizmo_jedyny_taki_psiak_prosi_o_dom_na_zawsze_.html Napiszcie jak z tym wiekiem i powstawiamy jeszcze gdzie się da. Chyba że już gdzieś jest - to dajcie znac, gdzie. Śliczny jest. Taki zupełnie inny. Quote
iwonamaj Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 On jest uroczy, naprawdę. Tylko chyba nie kazdy pozna się na jego wyjatkowej urodzie. To taki piesek dla konesera. A dla mnie cudo absolutne. Do góry mały!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Gizmuś jest poprostu orginalny:lol: . Supergoga dziękuje za allegro. Gizmo ma ok 3 - 4 lat. Quote
nati_92 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 śliczny skąd on wogole sie tam znalazl?? do gory maluszku!! Quote
Recommended Posts