Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mapi']Chciałoby się powiedzieć, że wierność jest nudna, ale cóż, nudna to ja jestem :razz:[/QUOTE]

To też nie do końca tak jest.Bo jednak sex jest w związku ważny ,jak go nie ma to człowiek staje sie frustratem i szuka go gdzieś indziej.Ja np. mam na to zgodę mojego partnera ,bo mu sie NIE CHCE!!!!35lat ma....Ja 24 no i jednak czasem skaczę w bok.Z poprzednim nie skakałem ,ale on skakał:evil_lol:

Posted

To ja i mój jesteśmy starsoświeccy, może przez to, że mamy kilka lat więcej, za sok w bok zagryzłabym, a ja zostałabym zabita.

Posted

[quote name='Aleks89']Związki otwarte są fajne:diabloti:Tak jak i sexwakacje z facetem i róbta co chceta na miejscu:diabloti:7 lutego znów lecimy do Paryżka:diabloti:sasasasa[/QUOTE]

Paryż jest przereklamowany :evil_lol:

Posted

Mi to by się nawet nie chciało zdradzać mojego faceta... Geeeez ile to zachodu by trzeba. Lepiej sobie film na kompie obejrzeć :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Ale wy macie śniegu!!!:crazyeye:
u nas jest tyle samo :shake: Brutus już nie ma gdzie srać bo jak się złamie to odbyt ma w śniegu i mu się ten fakt nie podoba :diabloti: więc wczoraj na noc się nie wysrał, za to dzisiaj od rana już stał przy łóżku i stękał że srać mu się chce :shake:

Posted

Niestety śnieg nie nasz, a austriacki, ale u nas niewiele mniej, tylko dużo bardziej płasko:razz:
A mówi się - wysrać kupkę!

Posted

[quote name='Aleks89']Taka ładna dziewczynka ,a tak brzydko mówi.Nie zrobił kupki się mówi ,a nie nie wysrał:diabloti:
księżniczką to ja nigdy nie byłam i nie będę :diabloti:
[quote name='Mapi']Niestety śnieg nie nasz, a austriacki, ale u nas niewiele mniej, tylko dużo bardziej płasko:razz:
A mówi się - wysrać kupkę!
a może wykupkać kupkę? :hmmmm:

Posted

Pozmywaliśmy wszystko:evil_lol:, aż się boję, że nic na dzisiaj nie zostało:cool3:
A co do potrzeb fizjologicznych, to Diegulec też nic takiego nie robi i rozsiewa jedynie zapach róż wokó ł siebie...

Posted

Coś strasznie niesko upadliśmy.....
Witamy się serdecznie, ciumkamy, klikamy itp...:eviltong:
Moje bydlątko szalone znowu rozwaliło sobie kopytko, tym razem na szczęście tylko ciut, ale podłogi w domu do zmywania jakieś 60 m2, jak w rzeźni jakiejś :diabloti:. Ale tak chyba będzie zawsze bo to zwierze normalnie chodzić nie umie.

Posted

[quote name='asiak_kasia']Jeżu, co wy tym psom robicie... :shake:
To pewnie dlatego, że mu jesc nie dajesz, i on musi sobie własne nogi ogryzać :diabloti:[/QUOTE]
Jakoś musi sobie radzić, nie :mad:
Poza tym ma szansę codziennie w lesie coś upolować i co? NIC. A podobno pies myśliwski na dziki, a w domu świeżej dziczyzny nie uświadczysz. Poza tym tyle burków do zjedzenia i też nic (no ale tutaj przynajmniej próbuje :diabloti:)