Mapi Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Chciałoby się powiedzieć, że wierność jest nudna, ale cóż, nudna to ja jestem :razz: Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 :diabloti:No co:eviltong:Skończyło się babci sranie ,miłości nie ma jest tylko pociąg seksualny i kasa. Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 oj tam oj tam są jeszcze wspólne kredyty :diabloti: Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Mapi']Chciałoby się powiedzieć, że wierność jest nudna, ale cóż, nudna to ja jestem :razz:[/QUOTE] To też nie do końca tak jest.Bo jednak sex jest w związku ważny ,jak go nie ma to człowiek staje sie frustratem i szuka go gdzieś indziej.Ja np. mam na to zgodę mojego partnera ,bo mu sie NIE CHCE!!!!35lat ma....Ja 24 no i jednak czasem skaczę w bok.Z poprzednim nie skakałem ,ale on skakał:evil_lol: Quote
Mapi Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 To ja i mój jesteśmy starsoświeccy, może przez to, że mamy kilka lat więcej, za sok w bok zagryzłabym, a ja zostałabym zabita. Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Skoków w bok to nie akceptujemy, ani ja ani TZ, my niby wiekowo młodzi, ale mentalnie starzy :diabloti: Ja bym mu kastrację zafundowała za coś takiego :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Związki otwarte są fajne:diabloti:Tak jak i sexwakacje z facetem i róbta co chceta na miejscu:diabloti:7 lutego znów lecimy do Paryżka:diabloti:sasasasa Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Aleks89']Związki otwarte są fajne:diabloti:Tak jak i sexwakacje z facetem i róbta co chceta na miejscu:diabloti:7 lutego znów lecimy do Paryżka:diabloti:sasasasa[/QUOTE] Paryż jest przereklamowany :evil_lol: Quote
Amber Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Mi to by się nawet nie chciało zdradzać mojego faceta... Geeeez ile to zachodu by trzeba. Lepiej sobie film na kompie obejrzeć :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Dla mnie to 5min:diabloti: Piszesz "Masz ochotę na ...." odp."no pewnie" "to przyjedź tu i tu" i po sprawie:evil_lol: Quote
Amber Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Bo to nie zdrada skoro masz pozwolenie ;) Quote
Mapi Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Ja tam idę pozmywać, tyle się o tym pisze ostatnio. Pa Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Miłego ZMYWANIA:diabloti:Berła trzeba często polerować:evil_lol: Quote
Mapi Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Witamy wszystkich i życzymi miłego dnia:lol: Quote
Rinuś Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Aleks89']Ale wy macie śniegu!!!:crazyeye: u nas jest tyle samo :shake: Brutus już nie ma gdzie srać bo jak się złamie to odbyt ma w śniegu i mu się ten fakt nie podoba :diabloti: więc wczoraj na noc się nie wysrał, za to dzisiaj od rana już stał przy łóżku i stękał że srać mu się chce :shake: Quote
Aleks89 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Taka ładna dziewczynka ,a tak brzydko mówi.Nie zrobił kupki się mówi ,a nie nie wysrał:diabloti: Quote
Mapi Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Niestety śnieg nie nasz, a austriacki, ale u nas niewiele mniej, tylko dużo bardziej płasko:razz: A mówi się - wysrać kupkę! Quote
Rinuś Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Aleks89']Taka ładna dziewczynka ,a tak brzydko mówi.Nie zrobił kupki się mówi ,a nie nie wysrał:diabloti: księżniczką to ja nigdy nie byłam i nie będę :diabloti: [quote name='Mapi']Niestety śnieg nie nasz, a austriacki, ale u nas niewiele mniej, tylko dużo bardziej płasko:razz: A mówi się - wysrać kupkę! a może wykupkać kupkę? :hmmmm: Quote
asiak_kasia Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Mapi jak tam wczorajsze zmywanie? :diabloti: Ja się boję isć dzisiaj do lasu u nas, bo dopiero spacer mnie czeka... jaką kupkę, fuuuj! moja psy takich rzeczy nie robią! :evil_lol: Quote
Mapi Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Pozmywaliśmy wszystko:evil_lol:, aż się boję, że nic na dzisiaj nie zostało:cool3: A co do potrzeb fizjologicznych, to Diegulec też nic takiego nie robi i rozsiewa jedynie zapach róż wokó ł siebie... Quote
Mapi Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Coś strasznie niesko upadliśmy..... Witamy się serdecznie, ciumkamy, klikamy itp...:eviltong: Moje bydlątko szalone znowu rozwaliło sobie kopytko, tym razem na szczęście tylko ciut, ale podłogi w domu do zmywania jakieś 60 m2, jak w rzeźni jakiejś :diabloti:. Ale tak chyba będzie zawsze bo to zwierze normalnie chodzić nie umie. Quote
asiak_kasia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Jeżu, co wy tym psom robicie... :shake: To pewnie dlatego, że mu jesc nie dajesz, i on musi sobie własne nogi ogryzać :diabloti: Quote
Mapi Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='asiak_kasia']Jeżu, co wy tym psom robicie... :shake: To pewnie dlatego, że mu jesc nie dajesz, i on musi sobie własne nogi ogryzać :diabloti:[/QUOTE] Jakoś musi sobie radzić, nie :mad: Poza tym ma szansę codziennie w lesie coś upolować i co? NIC. A podobno pies myśliwski na dziki, a w domu świeżej dziczyzny nie uświadczysz. Poza tym tyle burków do zjedzenia i też nic (no ale tutaj przynajmniej próbuje :diabloti:) Quote
asiak_kasia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 bo to efekt bezstresowego wychowania. jak byś psu w mordę strzeliła parę razy to by zakumał o co chodzi. A tak masz za swoje :diabloti: Quote
Recommended Posts