asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ja z rotem miałam wiecej problemów, suki są jakies takie spokojne. Pieski są okej, dopóki bawia się na ich zasadach. Ale rotek to był urodzony killer, przez pierwszy rok próbowałam mu wbić go głowy, że nie wolno mordować wszystkiego co się rusza. Potem już chciał tylko ubić to, co podchodziło na odległość metra. A potem się wyprowadziliśmy na wieś i tutaj nie miał kogo mordować. :diabloti: Chociaż parę razy wyciągałam mu z pyska psa sąsiadów. Maksiu miał zapędy samobójcze i kochał rotwajlerki. Chyba gustował w brutalach :cool3: Quote
Mapi Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Niestety mój ma kogo mordować, burków bez dozoru, albo z bardzo oddalonym dozorem, ci u nas dostatek. Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Bo Ty nie wiesz, że wszystkie pieski powinny zyć w harmonii, biegac sobie luzem i się kochać? :loveu: Polecam poczytać sobie wątek o chamstwie innych psiarzy-ciekawych rzeczy się człowiek dowie :diabloti: Quote
Kaaasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Mapi']Niestety mój ma kogo mordować, burków bez dozoru, albo z bardzo oddalonym dozorem, ci u nas dostatek.[/QUOTE] Puść go niech się pobawi z pieskami, może się zaprzyjaźni :evil_lol: Quote
Mapi Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='asiak_kasia']Bo Ty nie wiesz, że wszystkie pieski powinny zyć w harmonii, biegac sobie luzem i się kochać? :loveu: Polecam poczytać sobie wątek o chamstwie innych psiarzy-ciekawych rzeczy się człowiek dowie :diabloti:[/QUOTE] Czytałam i bardzo mi głupio :crazyeye: Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 i słusznie! Masz psa morderce powinnas mieszkac z daleka od wszystkiego, postawić 3 metowy płot z drutem kolczastym i się wstydzić, że masz agresywnego, pewnie leczysz tym swoje kompleksy. Nie to co cioteczki z dogo, z idealnymi pieskami, bez problemów, które kochają wszystkich i wszystko i nigdy, ale to nigdy nie robią nic bez komendy :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 My jesteśmy wszyscy źli i mroczni.:shake:Pieski zagłodzone ,w kolczatkach ,OE ,dostają w łeb ,nie koffciają wszystkich piesków.Nic tylko do TOZ-u nas zgłosić Quote
Mapi Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Zupełnie nie wiem, co napisać. Poproszę cioteczki o radę, na pewno mi pomogą... Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='asiak_kasia']i słusznie! Masz psa morderce powinnas mieszkac z daleka od wszystkiego, postawić 3 metowy płot z drutem kolczastym i się wstydzić, że masz agresywnego, pewnie leczysz tym swoje kompleksy. Nie to co cioteczki z dogo, z idealnymi pieskami, bez problemów, które kochają wszystkich i wszystko i nigdy, ale to nigdy nie robią nic bez komendy :evil_lol:[/QUOTE] Polecam pojechać na zlot:diabloti:Te idealne pieski okazują się nieidealne ,a te nieidealne od nieidealnych właścicieli okazują się całkiem ok. Np.Lucas pała rządzą mordu na smyczy do wszystkiego co ma 4nogi (suka,pies,szczeniak) nieważne:diabloti:.Luzem bawił się z każdą suką ,a psa olewał(do czasu ,potem musiałem mu wyciągać borderka z pyska).:loveu: Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 I po imprezie :placz: TZ przylazł i chce żeby się nim zająć... :shake: Quote
Mapi Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='asiak_kasia']I po imprezie :placz: TZ przylazł i chce żeby się nim zająć... :shake:[/QUOTE] Pogoń gada, niech pozmywa, czy coś... Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Skubany już zrobił wszystko co miał do zrobienia...nawet konikom posprzątał :loveu: Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Nam zmywa zmywarka :eviltong: Przekupiłam dziada piwem i paczką fajek. Faceci to proste stworzenia :evil_lol: Quote
Amber Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Polecam pojechać na zlot:diabloti:Te idealne pieski okazują się nieidealne ,a te nieidealne od nieidealnych właścicieli okazują się całkiem ok. Np.Lucas pała rządzą mordu na smyczy do wszystkiego co ma 4nogi (suka,pies,szczeniak) nieważne:diabloti:.Luzem bawił się z każdą suką ,a psa olewał(do czasu ,potem musiałem mu wyciągać borderka z pyska).:loveu: Taaaak ja też bym chciała zobaczyć kiedyś na żywo te wszystkie idealne psy... na dogo :diabloti: Quote
Mapi Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Aleks89']To chyba ona ma MU pozmywać:diabloti:[/QUOTE] Nie sądzę! No chyba, że pozmywać toznaczy zupełnie co innego niż ja myślę, że znaczy! No wtedy to tak.Mój siedzi przed kompem i tvi jest ok. Potem pójdziemy pozmywać:eviltong: Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No o takim zmywaniu własnie mówię :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Aleks89']No o takim zmywaniu własnie mówię :diabloti:[/QUOTE] No to przed nami jeszcze spacerek i kamienie konisiów i potem bedziemy zmywać :diabloti: Chociaż ja i tak wolę zmywanie od rana. Fajniej jest :evil_lol: Quote
Mapi Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='asiak_kasia']No to przed nami jeszcze spacerek i kamienie konisiów i potem bedziemy zmywać :diabloti: Chociaż ja i tak wolę zmywanie od rana. Fajniej jest :evil_lol:[/QUOTE] Od rana, znaczy od rana do wieczora, czy tylko rano? Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ja jeszcze muszę iść odlać psy.Jak ja tego nienawidzę...wieczorny spacer jest tak bezsensowny :shake:Wychodze ,puszczam psy ,pale szluga ,gasze i do domu...buty zakładam dłużej niż trwa ten spacerek Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 W sensie z samego rana. Chociaż w sumie od rana do wieczora też fajnie :diabloti: Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ja mam faceta prawie impotenta...dlatego zmywanie uprawiam tylko jak upoluję jakiś inny płyn do naczyń:diabloti: Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ja tam od lat jestem wierna jednej marce :diabloti: Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ja od prawie dwóch jestem wierny jednej karcie kredytowej:lol: Quote
Recommended Posts