Rinuś Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Amber']Piszesz o mnie, prawda? :loveu: :evil_lol: [quote name='asiak_kasia']i przede wszystkim są to osoby, które NIGDY nie popełniają ŻADNYCH błędów :diabloti: [quote name='Amber']To też o mnie :loveu: :evil_lol: Amber ciamber nie jesteś PĘPKIEM DOGO :diabloti: [quote name='Aleks89']Vectra ,ja ,Amber ,Rinuś ,unbeliveble i w sumie Ci co piszą w tych 5blogach są warci uwagi:diabloti: ojeeeeejjj załapałam się :diabloti: jednak w mojej galerii się nic nie dzieje :evil_lol: Ty będąc tutaj 3 dni nachapałaś więcej stron niż ja w miesiąc u siebie haha :evil_lol: A czy poznałaś już xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx52? :diabloti: Quote
Amber Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Amber ciamber nie jesteś PĘPKIEM DOGO :diabloti: Jak nie? Och, mój świat runoł jak domek z kart :placz: Quote
Rinuś Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Amber']Jak nie? Och, mój świat runoł jak domek z kart :placz: do xxxx jeszcze Ci ciuteczkę brakuje :diabloti: Quote
Amber Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Przyznam się, że jak widzę post napisany przez tę osobę to automatycznie go nie czytam :eviltong: Składnia i forma wypowiedzi jest tak zagmatwana, że nic nie rozumiem i muszę czytać co najmniej ze 3 razy zanim coś z postu wyłowię. A zazwyczaj są to totalne bzdury więc przestałam czytać w ogóle :eviltong: Wiem tylko, że ona miała chyba wszystkie możliwe rasy świata (albo jej matka, kuzyni i ksiądz), a wszystkie pieski powinny mieszkać w domu, bo jak nie to na pewno koczują na łańcuchu przy beczce. Tyle mi się udało zrozumieć, bo teraz już nie daję rady jej ogarnąć :eviltong: Quote
Rinuś Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Amber']Przyznam się, że jak widzę post napisany przez tę osobę to automatycznie go nie czytam :eviltong: Składnia i forma wypowiedzi jest tak zagmatwana, że nic nie rozumiem i muszę czytać co najmniej ze 3 razy zanim coś z postu wyłowię. A zazwyczaj są to totalne bzdury więc przestałam czytać w ogóle :eviltong: Wiem tylko, że ona miała chyba wszystkie możliwe rasy świata (albo jej matka, kuzyni i ksiądz), a wszystkie pieski powinny mieszkać w domu, bo jak nie to na pewno koczują na łańcuchu przy beczce. Tyle mi się udało zrozumieć, bo teraz już nie daję rady jej ogarnąć :eviltong: a ja tam z chęcią czytam jej posty bo mi zawsze +100 podskakuje do humoru :evil_lol: Na drugim miejscu jest aniusia :loveu: Quote
Amber Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 aniusia to inna liga, bo jak jej napiszesz coś nie po jej myśli to możesz zostać zwyzywany od idiotów albo od mało inteligentnych kmiotów. Że w ogóle śmiesz z jaśnie idealnie panią dyskutować. I zawsze ma ostatnie słowo. Zawsze. Nawet jakby się mało to skończyć banem :diabloti: Quote
roadtonowhere Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Witamy ogromnego Pupcia. :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Aleks89']Też jesteście dziewicami?:diabloti:I dopiero po ślubie?Leżąc krzyżem i odmawiając zdrowaśki ,aby pan buk nam wybaczył?[/QUOTE] Oczywiście, jakże by inaczej :evil_lol: Zapomniałeś dodać że z księdzem, w pozycji misjonarskiej, żeby pierwszy raz odbył się w czystości :diabloti: [quote name='Mapi']Głodzi- tak, nie ubiera-tak, ale kolczatki na szyi nie miał nigdy, chociaż jakbybtrzebabyło nie widzę przeszkód. Ma za to obrożę elektryczną coby nie polował na sarenki i nie zagryzał mniejszych od siebie:cool3:[/QUOTE] Podzielam Twoje zdanie, moje psy kolców nie noszą, ale jak będzie potrzeba to nawet okiem nie mrugnę i żelastwo im przywdzieje :diabloti: O co Wam wszystkim chodzi z tą xxxxxxxxxx?? Czasem mi ona mignie, ale jakoś nie zwracam szczególnej uwagi na jej wypowiedzi. Powinnam żałować? :lol: Quote
omry Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Luzia']O co Wam wszystkim chodzi z tą xxxxxxxxxx?? Czasem mi ona mignie, ale jakoś nie zwracam szczególnej uwagi na jej wypowiedzi. Powinnam żałować? :lol:[/QUOTE] Zdecydowanie powinnaś :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Obiecuję poprawę i w najbliższej wolnej chwili obiecuję nadrobić zaległości :grins: Na coś konkretnego mam zwracać uwagę, czy chodzi o całokształt? :razz: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Olaboga... Zanim ja przez to przebrnę to osiwieję ( nie tylko na głowie z resztą ) :roll::diabloti: Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 a ja tam z nadmiaru czasu wolnego w pracy chętnie sobie podyskutuje i z xxxxxtysiać pińcet sto dziwińcet, jak i anusią czy jak tam jej jest :diabloti: Polecam jako fajną rozrywkę do porannej kawki i papieroska :cool3: Quote
Amber Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Nie wywołuj wilka z lasu, nie chciałabyś się spierać z aniusią, uwierz mi :evil_lol: Całe szczęście jej aktywność na forum ostatnio bardzo zmalała. Chyba przez tego bana :diabloti: Biedaczka uznała, że panują tu jakieś dziwne zasady, że dostaje się bana za wielokrotne ubliżanie różnym użytkownikom. Lamy i nooby z nas :p Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Najlepiej podyskutuj na jakimś wątku, chętnie poczytam :evil_lol: EDIT: to anusia znów ma bana? Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Amber']Nie wywołuj wilka z lasu, nie chciałabyś się spierać z aniusią, uwierz mi :evil_lol: Całe szczęście jej aktywność na forum ostatnio bardzo zmalała. Chyba przez tego bana :diabloti: Biedaczka uznała, że panują tu jakieś dziwne zasady, że dostaje się bana za wielokrotne ubliżanie różnym użytkownikom. Lamy i nooby z nas :p[/QUOTE] I no-lify zapomniałaś dodać. O kółko wzajemnej adoracji to już w ogole nie bede mówić :diabloti: A Mapi może jakies fotki? Jakieś pikantne historyjki, może kogoś Twój pies zeżarł bo furtka nie była zamknięta? :cool3: Powiedzcie, że to nie tylko u mnie? że jednak jestem idealną pańcią? No powiedzcie no! :placz: Quote
Amber Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Chyba już nie, ale jakoś jej dawno nie widziałam, więc stwierdzam, że się wyniosła, bo nie ma jak wyzywać ludzi od idiotów :diabloti: Powiedzcie, że to nie tylko u mnie? że jednak jestem idealną pańcią? No powiedzcie no! Jari ostatnio chciał zeżreć weta jak przyjechał do domu TŻ ze szczepieniem. Ale nie miał jak bo był w kagańcu :-( Co ciekawe jak przyjeżdża do kliniki to jest meeeega grzeczny i jest ulubieńcem wszystkich lekarzy. To dziwny pies :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 :evil_lol: moja suka kiedys wyskoczyła do TZ jak założył kapelusz...nie spodobał się Jokusi :diabloti: Quote
Amber Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 My po domu wszyscy chodzimy w strojach pozorantów i w hełmach bo nigdy nie wiadomo kiedy pies rozwali drzwi i się na nas rzuci :shake: :lol: Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ja kiedyś chciałem zrobić pieskom niespodziankę i wszedłem do chaty w masce zielonego zombie:diabloti:Dobrze ,że na "eee k....wa" mnie poznali ,bo byłoby wesoło:evil_lol:.Ale przynajmniej wiem ,że nie loffciają obcych w domku jak mnie nie ma:diabloti: Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 I dlatego moje suki mieszkają poza domem :diabloti: Quote
Amber Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Aleks89']Ja kiedyś chciałem zrobić pieskom niespodziankę i wszedłem do chaty w masce zielonego zombie:diabloti:Dobrze ,że na "eee k....wa" mnie poznali ,bo byłoby wesoło:evil_lol:.Ale przynajmniej wiem ,że nie loffciają obcych w domku jak mnie nie ma:diabloti:[/QUOTE] Mnie kiedyś pogoniła po ogrodzie jamniczka TŻ, bo mnie dawno nie widziała i nie poznała... Ale też dobrze, że na moje "Balbina, to jaaaa" odpuściła... Dzień wcześniej sąsiadka nie miała tyle szczęścia :eviltong: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Straszne macie te psy :shake: Widać że socjal skopany :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Socjal? Jaki socjal, ja specjalnie je szkoliłam, żeby wszystkich atakowały :diabloti: Furtki nie zamykam, żeby sobie mogły trening zrobić, a wczesniej trzymałam w piwnicy i do żarcia dawałam mięso z krwią! W końcu od dawna wiadomo, że jak pies krwi spróbuje to potem agresywny się robi :evil_lol: Quote
Mapi Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 No jacyś dziwni jesteście, jeden dzień mam gości, nie ma mnie tu i jedna strona w galerii więcej. Nawet nic robić nie musiałam. A co do zżerania, Diegulec nie lubi innych psów, głównie mniejszych od siebe i głównie wtedy jak jest na smyczy . Osobiście uważam, że nie ma większego problemu, pracujemy nad tym, a poza tym uważam, że pies ma prawo kogoś nie lubić, mi też niektórzy działają na nerwy. Dwa razy próbował zeżreć innego psa i nawet nieźle mu szło. Ale i tak uważam, że jestem pańcią idealną. Quote
Recommended Posts