Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']O teraz masz okazję poznać omry.Ona się z nami udziela ,ale nikogo nie hejtuje:angryy:Gupia jakaś[/QUOTE]

Mapi już mnie zna, mały brzydki geju!

Posted

[quote name='Aleks89']Głupia rozlazła .....:diabloti: czym ryja:lol:I przeproś!!:mad::evil_lol:[/QUOTE]

Sam przeproś. Za to, że jesteś nieszczęśliwym i chorym człowiekiem i nie ma z Ciebie żadnego pożytku :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Sam przeproś. Za to, że jesteś nieszczęśliwym i chorym człowiekiem i nie ma z Ciebie żadnego pożytku :evil_lol:[/QUOTE]
Nielogiczne, jak ma przeprosić jak jest chory, na umyśle zwłaszcza:hmmmm:

Posted

[quote name='Aleks89']A no tak cudowne mądre polityki:evil_lol:A ty nie lepsza bez ślubu bezwstydnica się gździ z fagasem:shake:Dzieci ni mo ,a sie zabawio.:lol:[/QUOTE]

A skąd Ty wiesz czy ja się gźdzę (czy jak to tam) czy nie :evil_lol:
Ja podobnie jak Amber brzydzę się bezbożnictwem.

Posted

[quote name='Aleks89']A no tak cudowne mądre polityki:evil_lol:A ty nie lepsza bez ślubu bezwstydnica się gździ z fagasem:shake:Dzieci ni mo ,a sie zabawio.:lol:[/QUOTE]
Kto, ja? Pogubiłam sie:huh:

Posted

[quote name='Mapi']Kto, ja? Pogubiłam sie:huh:[/QUOTE]

Za nim nie nadążysz, bo on jest chory :shake: To już zaawansowane stadium gejostwa.

Posted

[quote name='Aleks89']Chyba większość z nas zaczęła traktować dogo jako miejsce do odmóżdżenia się totalnego :evil_lol:Cofamy się w rozwoju tutaj[/QUOTE]
Ostatnio mąż wyraził identyczną opinię, jak siedziałam przy kompie...

Posted

[quote name='Aleks89']Chyba większość z nas zaczęła traktować dogo jako miejsce do odmóżdżenia się totalnego :evil_lol:Cofamy się w rozwoju tutaj[/QUOTE]

Ja się dzisiaj dowiedziałam, że cofam się ze znajomymi w rozwoju przez palenie dżezu i że w końcu się zabijemy :shake:
Ciekawe, czy nam się złożą na mogiłę :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']A skąd Ty wiesz czy ja się gźdzę (czy jak to tam) czy nie :evil_lol:
Ja podobnie jak Amber brzydzę się bezbożnictwem.
Ah bo co złego to nie ja :grins:

(To Aleks :diabloti:)

Posted

Bo morzna miedź gżeh i siem nie pujciem to nieba.:diabloti:A za kasztą gżesznom myźl tżepa siem samobiczowadź pejczykiem.(jak zakonnice w klasztorach)

tak swoją drogą to my zwaliliśmy się tu takim stadem ,że odstraszamy właścicielce wątku normalnych ciuciających użytkowników:-("a tiu tiu tiu cio to za rasia?mix amsztafa?":diabloti:"szzłuodki pieszek ż tego Diegusia ah ah ,ale biegusia za piłeczusią":lol:

Posted

[quote name='Amber']A po ślubie to też tylko szybko i pod kocem, żeby jeszcze się nie spodobało! Bo też grzech![/QUOTE]
Bez koca i jeszcze przy zapalonym świetle, albo w dzień:eviltong:
A ciumkających, których odstraszacie, wcale mi nie żal! Trochę podyskutowałam z takimi na pomarańczowym amstaffowym na temat kolczatek i obroży elektrycznych i chyba bym tętnicę szyjną przegryzła, jakby takie coś tu przyszło:diabloti:

Posted

[quote name='Mapi']Bez koca i jeszcze przy zapalonym świetle, albo w dzień:eviltong:
A ciumkających, których odstraszacie, wcale mi nie żal! Trochę podyskutowałam z takimi na pomarańczowym amstaffowym na temat kolczatek i obroży elektrycznych i chyba bym tętnicę szyjną przegryzła, jakby takie coś tu przyszło:diabloti:[/QUOTE]

O nie! Głodzi, nie ubiera i jeszcze w kolczatce psa prowadzi, bosze! :shake: Takim ludziom to powinni odbierać zwierzęta od razu! :diabloti:

A tak poza tym to dzien doberek :lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']O nie! Głodzi, nie ubiera i jeszcze w kolczatce psa prowadzi, bosze! :shake: Takim ludziom to powinni odbierać zwierzęta od razu! :diabloti:

A tak poza tym to dzien doberek :lol:[/QUOTE]
Witamy:hand:Głodzi- tak, nie ubiera-tak, ale kolczatki na szyi nie miał nigdy, chociaż jakbybtrzebabyło nie widzę przeszkód. Ma za to obrożę elektryczną coby nie polował na sarenki i nie zagryzał mniejszych od siebie:cool3: