Mapi Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Na razie jakoś widzę tylko Wasze stado, pop.....e z lekka, ale mi to pasi. Co do cnotek, klikierowców, ciumkaczy itp, to ja się tam nie nadaję, a nawet spokojnie przetrzymać nie potrafię. Quote
Aleks89 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 o i np. koło 21.30 na dogo robi się tak na 30min ciszej ,bo wszyscy odszczywają psy:evil_lol: Quote
Amber Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ja chodzę z psami ok 22:30-24 :eviltong: Teraz odkurzałam tylko :evil_lol: Mapi, pobędziesz tutaj w odpowiednich galeriach to szybko się nauczysz co kto z kim kiedy i gdzie :diabloti: Quote
Aleks89 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Dodajmy ,że jest tylko kilka SŁUSZNYCH i wartych UWAGI blożków:diabloti: Quote
Mapi Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='Aleks89']Dodajmy ,że jest tylko kilka SŁUSZNYCH i wartych UWAGI blożków:diabloti:[/QUOTE] Znam parę, co jeszcze, oprócz Waszych, powinnam poznać:hmmmm: Quote
Aleks89 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Vectra ,ja ,Amber ,Rinuś ,unbeliveble i w sumie Ci co piszą w tych 5blogach są warci uwagi:diabloti: Quote
Kaaasia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Fajny ten Diego. U mnie chodzi piękna, pręgowana sucz alano :loveu: Quote
Amber Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Aleks89']Vectra ,ja ,Amber ,Rinuś ,unbeliveble i w sumie Ci co piszą w tych 5blogach są warci uwagi:diabloti:[/QUOTE] Jeszcze evel tam są często fajne rozpierduchy :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Amber']Jeszcze evel tam są często fajne rozpierduchy :evil_lol:[/QUOTE] Ale zwykle jak jej nie ma:evil_lol: Quote
Amber Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Co nie umniejsza tego, że się dzieje :evil_lol: Teraz to i tak mniej... :-( Quote
Aleks89 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Dawno żadnej wojny nie było:-(A ja tak lubię jak można się wzajemnie hejtować:diabloti: Quote
Amber Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Nie trać nadziei, jeszcze nastaną piękne dni :loveu: Każdy dzień ciszy przybliża nas do zacnego hejtu :multi: Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 OMG czemu tego psa nikt nie karmi :diabloti: Quote
Aleks89 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Luzia']OMG czemu tego psa nikt nie karmi :diabloti:[/QUOTE] Dzwonimy do Tozu:diabloti:On umiera i nikt go nie czymie na kolankach i nie karmi ciasteczkami:-(I te uszka biedne takie jak go to musiało boleć:-(:evil_lol::lol: Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 I na pierwszy rzut oka widać że nie klikany jak należy :diabloti: Quote
Mapi Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 W domu się nie przelewa, to je tylko to, co upoluje lub znajdzie:eviltong:. A dobroczynna moc klikiera do mnie nigdy nie przemawiała, to zawsze jakieś durne mi się wydawało. A tak w ogóle, to kiedy Wy śpicie? Quote
asiak_kasia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Mapi']W domu się nie przelewa, to je tylko to, co upoluje lub znajdzie:eviltong:. A dobroczynna moc klikiera do mnie nigdy nie przemawiała, to zawsze jakieś durne mi się wydawało. A tak w ogóle, to kiedy Wy śpicie?[/QUOTE] Wcale :diabloti: sen jest dla mięczaków i frajerów :evil_lol: Ja tam czasami suki klikałam, ale one jakieś ciemne, bo wcale im się taka zabawa nie podobała. Czemu ja nie mam bołdełka, ten to wyklikany od samego początku :-( Quote
Mapi Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Kiedyś chciałam bołdełka, ale wtedy nie było klikierów, albo ja o nich nie wiedziałam, więc może byłby normalny? Quote
Mapi Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Kaaasia']Fajny ten Diego. U mnie chodzi piękna, pręgowana sucz alano :loveu:[/QUOTE] A gdzie dokładnie chodzi ta sucz? Może byśmy się zaprzyjaźnili z nią? Podobno alano najlepiej bawi się z drugim lub stadem alano:evil_lol: Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Mapi']W domu się nie przelewa, to je tylko to, co upoluje lub znajdzie:eviltong:. A dobroczynna moc klikiera do mnie nigdy nie przemawiała, to zawsze jakieś durne mi się wydawało. A tak w ogóle, to kiedy Wy śpicie?[/QUOTE] To musicie mu znaleźć lepsze tereny łowieckie, albo lepiej zmotywować :evil_lol: Ja klikam na psy jak mi się nudzi i czasem wychodzą z tego tak durne sztuczki, że sama się boję :diabloti: Czasami? Ja właśnie wróciłam z długiego spaceru z psami, w końcu pogoda sprzyja :loveu: Quote
Aleks89 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Śpimy ,ale krótko.Szkoda życia na spanie:diabloti: Quote
Kaaasia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Mapi']A gdzie dokładnie chodzi ta sucz? Może byśmy się zaprzyjaźnili z nią? Podobno alano najlepiej bawi się z drugim lub stadem alano:evil_lol:[/QUOTE] Zapraszam Warszawa Gocław. Pewnie by się zaprzyjaźnili. Nie wiem czy ona ma jakieś psie towarzystwo bo jej ulubioną zabawą jest podduszenie i przyciśnięcie pieska do ziemi :evil_lol:. Mój uwielbia te spotkania :evil_lol: Quote
omry Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Się ogarnęłam, że macie galerię, a tu już tyle hejtów poszło. Prostaki! Quote
Mapi Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='omry']Się ogarnęłam, że macie galerię, a tu już tyle hejtów poszło. Prostaki![/QUOTE] Czas popracować nad refleksem :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 O teraz masz okazję poznać omry.Ona się z nami udziela ,ale nikogo nie hejtuje:angryy:Gupia jakaś Quote
Recommended Posts