Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evel']Nie mogę się napatrzeć - jest piękny. Jednak co gładkowłosy pies, to gładkowłosy - od razu widać wszystko to, co powinno być widać :cool3: Tylko... [URL="http://imageshack.us/a/img15/8357/p1060570h.jpg"]co on robi z tą paszczą[/URL]? :evil_lol:[/QUOTE]
Szczekał na mnie i tak fajnie wyszło. Był zły i robił wszystko co potrafi, żebym go tylko zwolniła:eviltong:

Posted

[quote name='Aleks89']A titititi jaki słodziutki alaniusio eśpaniolusio aj ti aj ti Puciu Diegusiu puciupiciupuciu:loveu:[/QUOTE]
No, i to, to ja rozumiem :evil_lol:

Posted

Aż mi się przypomniała moja koleżanka ze swoim kundelkiem spotykająca pana w parku.

"ojej ,ale śliczny piesek jak się wabi?"
odpowiedź koleżanki "Piłką i patykiem" hahaha

Posted

To ja też, ja też! Diegutititititituininiuniuś :loveu::loveu::loveu:

[IMG]http://m.ocdn.eu/_m/fe8ceb60bd87e1153715594d4fbcd74a,62,37.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Mapi']A gdzie ti, tia, ti, tia?
Dzięki bardzo.
Skąd bierzecie takie fajne rzygające ludziki?[/QUOTE]
Z internetu :grins:

Posted

Rinuś zgadzam się, uszy ma chu.....o przycięte, ale dzięki temu jak wycieli mu tego guzka, to nie widać żadnej różnicy:cool3:
A piesio przytył przez zimę 1kg. waży już 37 kg

Posted

[quote name='Mapi']Rinuś zgadzam się, uszy ma chu.....o przycięte, ale dzięki temu jak wycieli mu tego guzka, to nie widać żadnej różnicy:cool3:
A piesio przytył przez zimę 1kg. [B]waży już 37 kg[/B][/QUOTE]

on wazy 37kg?! zupełnie tego po nim nie widać, ja bym mu dała może 25kg...ile on ma wzrostu? :roll:

Posted

Wzrostu to on ma jakieś 64-65 cm, ale na razie nie chce mi się wstać i sprawdzić dokładnie. Mierzyłam go jakieś pół roku temu, a on już nie rośnie.

Posted

[quote name='asiak_kasia']on wazy 37kg?! zupełnie tego po nim nie widać, ja bym mu dała może 25kg...ile on ma wzrostu? :roll:[/QUOTE]
24 kg to waży Rino ;-) Jest od Diego zdecydowanie mniejszy. Wczoraj, do spółki próbowali mi przemeblować mieszkanie.

Posted

[quote name='Aleks89']To on wagowo i wielkościowo jak Lucasek:loveu:[/QUOTE]
Znęcasz się nad pieseczkiem, u Lucaska połowę wagi to futro:eviltong:

Posted

[quote name='ajeczka']24 kg to waży Rino ;-) Jest od Diego zdecydowanie mniejszy. Wczoraj, do spółki próbowali mi przemeblować mieszkanie.[/QUOTE]

Bo to tak jest jak się człowiek fotami sugeruje. Ale serio Diegulec wygląda bardzo szczupło :diabloti:

[quote name='Mapi']Znęcasz się nad pieseczkiem, u Lucaska połowę wagi to futro:eviltong:[/QUOTE]

Oj tam oj tam, Oleczek po prostu kocha swojego pieseczka- głodzi i po mordzie leje. Prawdziwy fotoblożanek :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']oj tam, semantyka. Ważne, że piesek nieszczesliwy :evil_lol:[/QUOTE]
Właśnie. Kolce najważniejsze i taki sposób torturowania pieseczka popieram!