Mapi Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Wróciliśmy.Diegowaty ma obcięty tylko mały kawałeczek ucha. Wet stwierdził, że to prawdopodobnie włókniak, więc łagodna zmiana, ale wyniki histpat będą czwartek-piątek. Dzięki bardzo za kciuki Quote
ajeczka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Rinuś']nic nie wiem o żadnym pobycie gdzieś :diabloti::diabloti: ps.trzymamy mocno kciuki :p[/QUOTE] Nie jednemu psu "Burek" ;-) Rino to "przyrodni" brat Diegulca :-) Quote
evel Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Uff - wreszcie można przestać trzymać kciuki :lol: A tak na poważnie - super, że to nic poważnego, wyniki na pewno będą ok :) Quote
Mapi Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='evel']Uff - wreszcie można przestać trzymać kciuki :lol: A tak na poważnie - super, że to nic poważnego, wyniki na pewno będą ok :)[/QUOTE] To dzięki kciukom! :modla: Quote
Alicja Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Mapi']Wróciliśmy.Diegowaty ma obcięty tylko mały kawałeczek ucha. Wet stwierdził, że to prawdopodobnie włókniak, więc łagodna zmiana, ale wyniki histpat będą czwartek-piątek. Dzięki bardzo za kciuki[/QUOTE] wyniki będą oki :) Quote
Mapi Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='Alicja']wyniki będą oki :)[/QUOTE] Też tak myślę :lol: A piesk już się bawi piłeczką i błaga o żarełko! Quote
justysiek Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 super, że zmiana wg weta nie groźna, trzymam kciuki za wyniki, oby były równie dobre! fajnie, że psiul już żwawy i ma ochotę na jedzenie. Quote
Mapi Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Dzięki, aż żal że głodny musi czekać do jutra! Ale każda forma znęcania się nad pieseczkiem jest milutka:diabloti: Quote
Aleks89 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Mówiłem ,że zlego diabli nie biorą i póki co żadnego yoreczka sobie nie sprawisz:evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='ajeczka']Nie jednemu psu "Burek" ;-) Rino to "przyrodni" brat Diegulca :-)[/QUOTE] wiem, żartowałam :diabloti: Quote
Aleks89 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Kasiu jesteś tak przeinteligentna ,że Twoje żarty rozumiesz tylko i wyłącznie Ty.:diabloti:I to nie jest żart:evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 NO to uff-moj ulubiony alano wyszedł cało z opresji i jeszcze w nagrodę pańcia mu głodówkę zafundowała :loveu: Dzien doberek, znacie dobre sposoby na kaca? Jeżuuuuu, jeszcze tak potężnego kaca nie miałam nigdy :shake: Quote
Mapi Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Aleks89']Mówiłem ,że zlego diabli nie biorą i póki co żadnego yoreczka sobie nie sprawisz:evil_lol:[/QUOTE] Chyba, że na przystawkę dla Diegulca:diabloti: Quote
Mapi Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='asiak_kasia']NO to uff-moj ulubiony alano wyszedł cało z opresji i jeszcze w nagrodę pańcia mu głodówkę zafundowała :loveu: Dzien doberek, znacie dobre sposoby na kaca? Jeżuuuuu, jeszcze tak potężnego kaca nie miałam nigdy :shake:[/QUOTE] Ooooooooooo, ktoś wczoraj też nieźle się bawił:evil_lol:. Nie ma dobrych sposobów, trzeba przespać i zapić lekkim piwkiem, u mnie sprawdza się radler! Quote
asiak_kasia Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Mapi']Ooooooooooo, ktoś wczoraj też nieźle się bawił:evil_lol:. Nie ma dobrych sposobów, trzeba przespać i zapić lekkim piwkiem, u mnie sprawdza się radler![/QUOTE] no było wybornie :cool3: picie drinkó to zło, bo potem nie czuje ile już w siebie wlałam. Posłuchałam Obamowej i robiłam Mojito w wersji ekspres. Straszne zło :loveu: Quote
Mapi Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Zło złem, ale jaka pycha! Do mnie dziś przychodzą sąsiedzi, my z M jak zwykle się napijemy, a po nich nie będzie w ogóle widać, że coś pili. Ale my to zwykle wino lub piwo, drinki rzadko i w małej ilości, bo to straszliwe zło:diabloti: Quote
asiak_kasia Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Mapi']Zło złem, ale jaka pycha! Do mnie dziś przychodzą sąsiedzi, my z M jak zwykle się napijemy, a po nich nie będzie w ogóle widać, że coś pili. Ale my to zwykle wino lub piwo, drinki rzadko i w małej ilości, bo to straszliwe zło:diabloti:[/QUOTE] no własnie pycha i to jest zgubne niesamowicie...:shake: Panowi to tylko piwko, ewentualnie czyściochę, a my baby szalałyśmy z drinami i mam za swoje. Kiedy nas uraczysz fotkami przystojniaka :razz:? Quote
Mapi Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Trudne pytanie...... Ja zrobię jakieś nowe to wstawię:diabloti: Quote
Rinuś Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Aleks89']Kasiu jesteś tak przeinteligentna ,że Twoje żarty rozumiesz tylko i wyłącznie Ty.:diabloti:I to nie jest żart:evil_lol:[/QUOTE] Nie drażnij mnie bo mam PMS :diabloti: Quote
Amber Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Aleks89']Kasiu jesteś tak przeinteligentna ,że Twoje żarty rozumiesz tylko i wyłącznie Ty.:diabloti:I to nie jest żart:evil_lol:[/QUOTE] Ja tam zawsze rozumiem żarty Rinusiowej. Widocznie tez jestem mało inteligentna :eviltong: Quote
Rinuś Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Amber']Ja tam zawsze rozumiem żarty Rinusiowej. Widocznie tez jestem mało inteligentna :eviltong:[/QUOTE] I masz psa dla lansu :evil_lol: nie no sory, ale nie znudzi mi się chyba nigdy ten tekst :evil_lol: Quote
Amber Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Doberman to taki sredni lans moim zdaniem, lepszy jorczek mini xxxxxs :eviltong: Quote
Mapi Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Amber']Doberman to taki sredni lans moim zdaniem, lepszy jorczek mini xxxxxs :eviltong:[/QUOTE] Dla lansu to ja mam psa. Prawie nikt nie wie co to za rasa, a najfajniesi są ci, którym jak powiem co to za pies to udają, że coś o nim wiedzą:cool3: Quote
Mapi Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 Oto dowód, że pieseczek żyje i ma się dobrze [IMG]http://imageshack.us/a/img818/2762/p1060562a.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img547/9641/p1060563x.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img820/6517/p1060565g.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img15/8357/p1060570h.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img818/3870/p1060571h.jpg[/IMG] Quote
evel Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Nie mogę się napatrzeć - jest piękny. Jednak co gładkowłosy pies, to gładkowłosy - od razu widać wszystko to, co powinno być widać :cool3: Tylko... [URL="http://imageshack.us/a/img15/8357/p1060570h.jpg"]co on robi z tą paszczą[/URL]? :evil_lol: Quote
Recommended Posts