Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']Ajeczka-podesłać ci na wakacje ONka "kochającego" inne pieski?:diabloti:[/QUOTE]
Z tej miłości pożre inne pieseczki i spokój będzie:evil_lol:
Witaj Ajeczka u nas!

Posted

[quote name='Alise']Przybywam jako nowa fanka :loveu: Boski młodzieniec ;)[/QUOTE]
Ja taka niewychowana jezdem:oops: Witaj Alise. Każdy fan i fanka Diegowatego mile widzeni, innym dziękujemy:diabloti:

Posted

A my mamy problem.
Młody ma narośl na uchu. Najpierw myślałam, że to jakiś uraz, zebrała się ropa i po jakimś czasie przejdzie, więc czekałam. Niestety narośl nie napełniała się ropą, była twarda i niestety powolutku rosła. Wczoraj pojechałam do weta no i trza to wyciąć. Wet twierdzi, że to albo zapalenie chrząstki albo nowotwór, okaże się jak wytnie i zbada. Twierdzi, że trzba działać szybko.
Idziemy zatem dzisiaj na badania krwi i umawiamy się na cięcie, najlepiej w tym tygodniu, a dla mnie najlepiej w piątek lub sobotę. MOże się uda.
Smutno mi okrutnie i na dodatek się przejmuję. A żeby było ciekawiej, to ja sama idę w przyszłą sobotę na kolejną artroskopię kolana. Generalnie do d....py jest:angryy:

Posted

Chore kolana to i ja znam- wspołczuje, ale na pewno pójdzie gładko,
chorego psa nie zazdroszcze, ale ja ostatnio też nasiałam paniki, bo u Poli na lewym boku pojawiła się taka mała grudka, była twarda, i jakas taka dziwna, i jak to ja oczywiście pierwsze co to jakis nowotwór. Okazało się, że musiała gdzies się skaleczyć i jej się tak głupkowato zabliźniło. Nic strasznego, chociaż pobrano materiał do badania histopatologicznego. I na szczescie okazało się, że panikara ze mnie.

A wiesz jak to jest z uszami, powinny być cięte, bo czasami jakiś mikro uraz i robią się potem takie cuda wianki... głowa do góry, na pewno to nic strasznego ;)

Posted

Dzięki za słowa otuchy.
Najgorsze jest, że nie za bardzo jest z czego ciąć to jego ucho, tak krótko mu je ucięli i tak nierówno i paskudnie. Wet twierdzi, że do mózgu mu się dobierze, ale chyba nie, bo tam chyba nic nie ma, zupelnie jak u mnie:grins: Jakbym dorwała tego konowała co Diegowatemu ciął uszy, to bym go za jaja powiesiła! Myślę, że to jednak facet, bo kobita pewnie by pomyślała o estetyce, a może nie.....

Posted

To może przy okazji wet by mu trochę je poprawił, czy już nie ma co poprawiać? ;)

Tak się kończy zakaz kopiowania, kto chce i tak to zrobi, tylko niekoniecznie u dobrego fachowca :p

Posted

Będzie dobrze. Diegowaty nie wygląda na chorego. Ganiał dzisiaj z Miką za piłeczką i bardzo chciał do nas iść. Wiesz, że ja bym go chętnie u siebie trzymała jak jesteście w pracy, ale M by tego nie wytrzymał. Dwa psy to jeszcze, ale trzy to już tłum ;-)

Posted

O porawianiu uszu, chyba nie mam mowy, bo naprawdę nie ma z czego poprawiać, a mój wet zdaje się jest zdecydowanym przeciwnikiem kopiowania pieseczków, no chyba, że się mylę.
Aleks, a już myślałam, że sprawię sobie innego piesiunia, bo M nie zgadza się na dwa, grozi rozwodem i wyrzuceniem za drzwi, a mieszkanie kurcze Jego jest:evil_lol:

Posted

A chcesz mieć sąsiadkę z psem na stałe w charakterze lokatorki? Jakby Rinuś miał u nas zostać to rozwód gwarantowany.

Posted

[quote name='Alicja']Diego jest cudowny:loveu:

no i :kciuki: za zdrówko , wszystko będzie dobrze[/QUOTE]
Wiem, że jest cudowny i bardzo go lubię :iloveyou:
Dziekuję bardzo. Zabieg mamy w piątek o 16, więc będą potrzebne:thumbs:

Posted

[quote name='justysiek']trzymam kciuki za Diego, musi być ok![/QUOTE]
Dzięki!
Szkoda mi tego mojego bydlaka, nie zasłużył sobie na takie coś na uchu:shake:

Posted

[quote name='Mapi']Wiem, że jest cudowny i bardzo go lubię :iloveyou:
Dziekuję bardzo. Zabieg mamy w piątek o 16, więc będą potrzebne:thumbs:[/QUOTE]

gremialnie bedziemy trzymać

Posted

[quote name='Mapi'] Jakby Rinuś miał u nas zostać to rozwód gwarantowany.[/QUOTE]

nic nie wiem o żadnym pobycie gdzieś :diabloti::diabloti:

ps.trzymamy mocno kciuki :p