Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleks89 napisał(a):
Biedny piesek w klateczce:-(Jak tak można:placz::evil_lol:

Z natury wredna jestem, więc można :angryy:

Asiak_kasia - wsółpczuję serdecznie, tego wyrwizęba oczywiście, i łączę się w bólu!

Posted

Mapi napisał(a):
Z natury wredna jestem, więc można :angryy:

Asiak_kasia - wsółpczuję serdecznie, tego wyrwizęba oczywiście, i łączę się w bólu!

oj tam, taki przystojniak, że polubiłam dentystów :loveu:

Posted

Witamy Wszystkich,
Moje bydlątko kochane wczoraj zeżarło obiadek Pana, który postanowił kaczuszkę i indyka zjeść ciut później, a nie od razu po zupce. Nie zdążył.... :pissed: Bydlątko było szybsze! W końcu to wina Pana, mógł nie zotawiać na później!
Do piątku już tylko 4 dni :sweetCyb:

Posted

[quote name='Mapi']Witamy Wszystkich,
Moje bydlątko kochane wczoraj zeżarło obiadek Pana, który postanowił kaczuszkę i indyka zjeść ciut później, a nie od razu po zupce. Nie zdążył.... :pissed: Bydlątko było szybsze! W końcu to wina Pana, mógł nie zotawiać na później!
Do piątku już tylko 4 dni :sweetCyb:

nienawidze Cie:diabloti: to nie tylko, a AŻ 4 dni... :placz:

Posted

[quote name='asiak_kasia']nienawidze Cie:diabloti: to nie tylko, a AŻ 4 dni... :placz:
Ja staram się jakoś życie umilić sobie i innym, a tu ciągle kłody pod nogi :mad:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
bo ja odliczam czas do wygaśniecie Oleczkowego bana na forum :evil_lol:

No chyba, że tak. Ale to jeszcze jakoś tak straszliwie długo, chyba ponad 3 tygodnie :placz:
Smuto tu jakoś bez Oleczka :-(

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='asiak_kasia']a was gdzie wywiało :mad:[/QUOTE]
ŻYjemy, chociaż po drodze trochę się wydarzyło złych rzeczy w moim życiu, więc musiałam odreagować w samotności. Już mi trochę lepiej więc za niedługo humorek też pewnie wróci.
Diegowaty ma się super, w odróżnieniu ode mnie.
Pozdrawiamy:bye:

Posted

[quote name='Mapi']ŻYjemy, chociaż po drodze trochę się wydarzyło złych rzeczy w moim życiu, więc musiałam odreagować w samotności. Już mi trochę lepiej więc za niedługo humorek też pewnie wróci.
Diegowaty ma się super, w odróżnieniu ode mnie.
Pozdrawiamy:bye:[/QUOTE]

Kochana a my tu na dogo walczymy w depresją własnie. W każdym razie co by się tam nie działo, zawsze koniec konców bedzie dobrze ;)
Pozdrawiamy serdecznie :lol:

Posted

Piaskownica jest cudna, w szczególności jak staje się na jej szczycie i rzuca się piłeczkę na drugą stronę grki, a zwierzątko musi biegać góra-dół. Po kilku razach piesek ma jęzor do samiutkiej ziemi:eviltong:

Posted

Też mam takie hałdy piachu obok siebie, dla psa radocha jak cholera, ale potem z tego co się wysypie z butów można stawiać babki :lol:

Posted

[quote name='Amber']Też mam takie hałdy piachu obok siebie, dla psa radocha jak cholera, ale potem z tego co się wysypie z butów można stawiać babki :lol:[/QUOTE]
Na mojej podłodze można kwiatki sadzić:cool3:

Posted

Witamy się wtorkowo ;)

Wiosenny dieguś rewelacja, ale czy ja dobrze widzę, że mu przybyło ciałka? Nie widać żeberek :diabloti: chyba pańcia stwierdziła, że koffa pieseczka i zaczeła go karmić :loveu:

Posted

No ładnie, też mi się wydawało, że żeberka się ukryły. No cóż, piesek upodabnia się do reszty stada:evil_lol:.
Ale już ograniczyłam żarełko i kupiłam pieskowi plecaczek. Nowa forma znęcania się:diabloti:
A balbladorek to Mika, 2-letnia sunia z pseudo, rozpuszczona przez panią jak dziadowski bicz! Pod opieką mojej ulubionej sąsiadki - Ajki.

Posted

[quote name='Mapi']No ładnie, też mi się wydawało, że żeberka się ukryły. No cóż, piesek upodabnia się do reszty stada:evil_lol:.
Ale już ograniczyłam żarełko i kupiłam pieskowi plecaczek. Nowa forma znęcania się:diabloti:
A balbladorek to Mika, 2-letnia sunia z pseudo, rozpuszczona przez panią jak dziadowski bicz! Pod opieką mojej ulubionej sąsiadki - Ajki.

spacerki z plecaczkami są fajne, moje suki noszą wodę, i piłki i reszte swojego wyposazenia. A my mamy wolne rece :loveu:

Posted

[quote name='asiak_kasia']spacerki z plecaczkami są fajne, moje suki noszą wodę, i piłki i reszte swojego wyposazenia. A my mamy wolne rece :loveu:[/QUOTE]
I o to chodziło, a przy okazji piesek się zmęczy bardziej z plecaczkiem niż bez plecaczka.

Posted

Mam dość! Przez chwilę była już wiosna, a teraz znowu zima pełną gębą:angryy:
Diegulec zakochany po uszy, bo zdecydowana większość osiedlowych suk ma cieczki. W sumie to lepiej, że tak grupowo, bo szybciej się skończy. Nawet piłeczka go nie interesuje i już dwie straciliśmy,bo piesek poczuł jakieś extra zapachy i zapomniał gdzie ją zostawił.
Z fajniejszych rzeczy, to podczas znoszenia naszych rzeczy z góry na dół straciłam dwie bluzkki. Dziwnym trafem mają dziury. Widać pieskowi o coś się zaczepiło :mad:

Posted

Jesteście padalce wredne! Nikt tu do mnie nie zagląda, nie pisze, nic a nic. Smutno mi bardzo :placz:
Na "wszystko o psach" przynajmniej ktoś odpisał, jak napisałam, że dziecko pogryzłam, a tu nawet psa z kulawą nogą nie ma......