Mapi Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Aleks89 napisał(a):Biedny piesek w klateczce:-(Jak tak można:placz::evil_lol: Z natury wredna jestem, więc można :angryy: Asiak_kasia - wsółpczuję serdecznie, tego wyrwizęba oczywiście, i łączę się w bólu! Quote
asiak_kasia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Mapi napisał(a):Z natury wredna jestem, więc można :angryy: Asiak_kasia - wsółpczuję serdecznie, tego wyrwizęba oczywiście, i łączę się w bólu! oj tam, taki przystojniak, że polubiłam dentystów :loveu: Quote
Mapi Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 asiak_kasia napisał(a):oj tam, taki przystojniak, że polubiłam dentystów :loveu: No chyba, że tak :Cool!: Quote
Mapi Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Witamy Wszystkich, Moje bydlątko kochane wczoraj zeżarło obiadek Pana, który postanowił kaczuszkę i indyka zjeść ciut później, a nie od razu po zupce. Nie zdążył.... :pissed: Bydlątko było szybsze! W końcu to wina Pana, mógł nie zotawiać na później! Do piątku już tylko 4 dni :sweetCyb: Quote
asiak_kasia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Mapi']Witamy Wszystkich, Moje bydlątko kochane wczoraj zeżarło obiadek Pana, który postanowił kaczuszkę i indyka zjeść ciut później, a nie od razu po zupce. Nie zdążył.... :pissed: Bydlątko było szybsze! W końcu to wina Pana, mógł nie zotawiać na później! Do piątku już tylko 4 dni :sweetCyb: nienawidze Cie:diabloti: to nie tylko, a AŻ 4 dni... :placz: Quote
Mapi Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']nienawidze Cie:diabloti: to nie tylko, a AŻ 4 dni... :placz: Ja staram się jakoś życie umilić sobie i innym, a tu ciągle kłody pod nogi :mad: Quote
asiak_kasia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Mapi napisał(a):Ja staram się jakoś życie umilić sobie i innym, a tu ciągle kłody pod nogi :mad: bo ja odliczam czas do wygaśniecie Oleczkowego bana na forum :evil_lol: Quote
Mapi Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 asiak_kasia napisał(a):bo ja odliczam czas do wygaśniecie Oleczkowego bana na forum :evil_lol: No chyba, że tak. Ale to jeszcze jakoś tak straszliwie długo, chyba ponad 3 tygodnie :placz: Smuto tu jakoś bez Oleczka :-( Quote
asiak_kasia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 jak wróci to coś czuje, że ze zdwojoną siła :diabloti: a tak btw polecam sobie obejrzec dla umilenia czasu http://www.facebook.com/photo.php?fbid=268980046467021&set=a.239266712771688.66714.239255206106172&type=3&theater Swoją dorga, skoro DA tak fajnie jej wychodzi, to pewnie alano tez byłby super w wersji rysunkowej ;) Quote
Mapi Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']a tak btw polecam sobie obejrzec dla umilenia czasu http://www.facebook.com/photo.php?fbid=268980046467021&set=a.239266712771688.66714.239255206106172&type=3&theater Swoją dorga, skoro DA tak fajnie jej wychodzi, to pewnie alano tez byłby super w wersji rysunkowej ;) Cudo! Ale aż tak świrnięta nie jestem coby portrety piesa zamawiać. Poza tym rozwód byłby pewny :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Mapi']Cudo! Ale aż tak świrnięta nie jestem coby portrety piesa zamawiać. Poza tym rozwód byłby pewny :diabloti:[/QUOTE] a was gdzie wywiało :mad: Quote
Mapi Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='asiak_kasia']a was gdzie wywiało :mad:[/QUOTE] ŻYjemy, chociaż po drodze trochę się wydarzyło złych rzeczy w moim życiu, więc musiałam odreagować w samotności. Już mi trochę lepiej więc za niedługo humorek też pewnie wróci. Diegowaty ma się super, w odróżnieniu ode mnie. Pozdrawiamy:bye: Quote
asiak_kasia Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Mapi']ŻYjemy, chociaż po drodze trochę się wydarzyło złych rzeczy w moim życiu, więc musiałam odreagować w samotności. Już mi trochę lepiej więc za niedługo humorek też pewnie wróci. Diegowaty ma się super, w odróżnieniu ode mnie. Pozdrawiamy:bye:[/QUOTE] Kochana a my tu na dogo walczymy w depresją własnie. W każdym razie co by się tam nie działo, zawsze koniec konców bedzie dobrze ;) Pozdrawiamy serdecznie :lol: Quote
Kaaasia Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 http://imageshack.us/a/img822/2493/p1060514p.jpg Fajna piaskownica :smile: Quote
Mapi Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Piaskownica jest cudna, w szczególności jak staje się na jej szczycie i rzuca się piłeczkę na drugą stronę grki, a zwierzątko musi biegać góra-dół. Po kilku razach piesek ma jęzor do samiutkiej ziemi:eviltong: Quote
Amber Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Też mam takie hałdy piachu obok siebie, dla psa radocha jak cholera, ale potem z tego co się wysypie z butów można stawiać babki :lol: Quote
Mapi Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Amber']Też mam takie hałdy piachu obok siebie, dla psa radocha jak cholera, ale potem z tego co się wysypie z butów można stawiać babki :lol:[/QUOTE] Na mojej podłodze można kwiatki sadzić:cool3: Quote
asiak_kasia Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Witamy się wtorkowo ;) Wiosenny dieguś rewelacja, ale czy ja dobrze widzę, że mu przybyło ciałka? Nie widać żeberek :diabloti: chyba pańcia stwierdziła, że koffa pieseczka i zaczeła go karmić :loveu: Quote
Mapi Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 No ładnie, też mi się wydawało, że żeberka się ukryły. No cóż, piesek upodabnia się do reszty stada:evil_lol:. Ale już ograniczyłam żarełko i kupiłam pieskowi plecaczek. Nowa forma znęcania się:diabloti: A balbladorek to Mika, 2-letnia sunia z pseudo, rozpuszczona przez panią jak dziadowski bicz! Pod opieką mojej ulubionej sąsiadki - Ajki. Quote
asiak_kasia Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Mapi']No ładnie, też mi się wydawało, że żeberka się ukryły. No cóż, piesek upodabnia się do reszty stada:evil_lol:. Ale już ograniczyłam żarełko i kupiłam pieskowi plecaczek. Nowa forma znęcania się:diabloti: A balbladorek to Mika, 2-letnia sunia z pseudo, rozpuszczona przez panią jak dziadowski bicz! Pod opieką mojej ulubionej sąsiadki - Ajki. spacerki z plecaczkami są fajne, moje suki noszą wodę, i piłki i reszte swojego wyposazenia. A my mamy wolne rece :loveu: Quote
Mapi Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='asiak_kasia']spacerki z plecaczkami są fajne, moje suki noszą wodę, i piłki i reszte swojego wyposazenia. A my mamy wolne rece :loveu:[/QUOTE] I o to chodziło, a przy okazji piesek się zmęczy bardziej z plecaczkiem niż bez plecaczka. Quote
Mapi Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Mam dość! Przez chwilę była już wiosna, a teraz znowu zima pełną gębą:angryy: Diegulec zakochany po uszy, bo zdecydowana większość osiedlowych suk ma cieczki. W sumie to lepiej, że tak grupowo, bo szybciej się skończy. Nawet piłeczka go nie interesuje i już dwie straciliśmy,bo piesek poczuł jakieś extra zapachy i zapomniał gdzie ją zostawił. Z fajniejszych rzeczy, to podczas znoszenia naszych rzeczy z góry na dół straciłam dwie bluzkki. Dziwnym trafem mają dziury. Widać pieskowi o coś się zaczepiło :mad: Quote
Mapi Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Jesteście padalce wredne! Nikt tu do mnie nie zagląda, nie pisze, nic a nic. Smutno mi bardzo :placz: Na "wszystko o psach" przynajmniej ktoś odpisał, jak napisałam, że dziecko pogryzłam, a tu nawet psa z kulawą nogą nie ma...... Quote
Recommended Posts