Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Kaaasia']Nie wiem jakie cudem ale udało mi się przeżyć bez kolczatki i oe. Na sam widok kolców mój pies na mnie warczy i ucieka :evil_lol:[/QUOTE]
Już to pisałam, ale napiszę raz jeszcze. Kolców udało się nie używać, wyjątkowo łatwy w prowadzeniu pies z tego mojego gówniarza. OE kupiłam bo niestety nie stać mnie na opłaty grzywien, jak upoluje sarenkę, a podobno jest w stanie to zrobić.:evil_lol: Zdolny piesek!

Edited by Mapi
Posted

[quote name='Mapi']Już to pisałam, ale napiszę raz jeszcze. Kolców udało się nie używać, wyjątkowo łatwy w prowadzeniu pies z tego mojego gówniarza. OE kupiłam bo niestety nie stać mnie na opłaty grzywień, jak upoluje sarenkę, a podobno jest w stanie to zrobić.:evil_lol: Zdolny piesek!

Phi! :obrazic:Pokaz dowody! A nie się chwalisz na prawo i lewo :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Phi! :obrazic:Pokaz dowody! A nie się chwalisz na prawo i lewo :diabloti:[/QUOTE]

Zero wiary w ludzką prawdomówność!:mad:
Napisałam podobno, a to nie znaczy pewności, ponadto sugeruje, że jest to opinia kogoś innego. Tak napisali człowieki, które znają się na alano o niebo lepiej niż ja :eviltong:

Posted

[quote name='Mapi']Już to pisałam, ale napiszę raz jeszcze. Kolców udało się nie używać, wyjątkowo łatwy w prowadzeniu pies z tego mojego gówniarza. OE kupiłam bo niestety nie stać mnie na opłaty grzywien, jak upoluje sarenkę, a podobno jest w stanie to zrobić.:evil_lol: Zdolny piesek![/QUOTE]
U mnie sarenek nie ma tylko inne pieski :diabloti:

Posted

[quote name='Kaaasia']U mnie sarenek nie ma tylko inne pieski :diabloti:[/QUOTE]

Na pieski u mnie oe słabiej działa :evil_lol:, nie ogranicza żądzy mordu do zera! Ale jeszcze nie zwiększyłam maksymalnie impulsu...

Posted

[quote name='Kaaasia']Jak będziesz go tak razić prądem to zacznie świecić :evil_lol:[/QUOTE]
A jaka to oszczędność w domowym budżecie. Światła nie trzba będzie włączać i żarówek nowych kupować. Same plusy :diabloti:

Posted

[quote name='Mapi']A jaka to oszczędność w domowym budżecie. Światła nie trzba będzie włączać i żarówek nowych kupować. Same plusy :diabloti:[/QUOTE]
W sumie racja. Niech się w końcu na coś przyda.

Posted

[quote name='understandme']Cześć! :hand:

Masz przepięknego psa! Z chęcią będę obserwować Diego, nie spotkalam się wcześniej z tą rasą :)

Pozdrawiam :)[/QUOTE]
Witamy :hand:dziekujemy bardzo, pozdrawiamy i zapraszamy częściej.
Dziwnie tu czasami trochę, ale nie należy się zrażać.

Posted

A mój piesek jest zakuty w kolczateczkę ,zaciśniętą za uszkami zawsze ,codziennie ,na każdym spacerku:diabloti:Od 10miesiąca życia:lol:Bo wtedy zaczął koffciać pieski :loveu:A ,że pieski lubią mu się podkładać pod pyszczek to ma kagańczyk i kolczateczkę ,żeby jakiegoś słodkiego Pucka nie zap....lił:evil_lol:
Za to luzem jest całkiem ok jak już odprawi swoje "radosne" Owczarkowe pogonię cię ,przygniotę do ziemi i zgnoje jak szmate ,a potem zostańmy przyjaciółmi:evil_lol:

Posted

Moje bydlątko na razie nie może się zdecydować czy będzie się bawił czy zżerał napotkanego pieseczka:evil_lol:. Każdego napotkanego, głównie mniejszego, najpier obwarczy jak lew, a potem może sie pobawimy. Bez smyczy jest ciut lepiej, ale i tak gówniarzowi nie ufam.

Posted

U nas też praktycznie cały lód spłynął z chodników, ale w lesie mokre błocko po kolana, a gdzieniegdzie czai się zdradliwy lód:diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']A u nas wszędzie powódź, na szczęście gumiaczki sprezentowane przez kochaną babcię dają radę :loveu:[/QUOTE]

Babcia prima sort! Zazdroszczę!
Witam wszystkich w kolejny ochydny dzień. Chyba zaczynam mieć początki depresji, poza tym jako wiosenny alergik zaczynam prychać i oczka mi łzawią, i jako połamaniec boli mnie noga okrutnie.
Czas do piachu! :-(

Posted

[quote name='Mapi']Babcia prima sort! Zazdroszczę!
Witam wszystkich w kolejny ochydny dzień. Chyba zaczynam mieć początki depresji, poza tym jako wiosenny alergik zaczynam prychać i oczka mi łzawią, i jako połamaniec boli mnie noga okrutnie.
Czas do piachu! :-([/QUOTE]

Nie narzekaj- nam dach w stajni praktycznie urwało dzisiaj :roll: trzeba było nad ranem ratowac sytuację. TZ dzisiaj robi za dekarza, konisie póki co bezdomne :evil_lol: Ubieranie tego tałatajstwa w dereczki z kapturami o 4 nad ranem, to średnio fajny początek dnia ;)

Posted

[quote name='asiak_kasia']Nie narzekaj- nam dach w stajni praktycznie urwało dzisiaj :roll: trzeba było nad ranem ratowac sytuację. TZ dzisiaj robi za dekarza, konisie póki co bezdomne :evil_lol: Ubieranie tego tałatajstwa w dereczki z kapturami o 4 nad ranem, to średnio fajny początek dnia ;)[/QUOTE]

Wygrałaś!
Wolę depresję, alergię, deszcz i nawet własną pracę :evil_lol:

Posted

U mnie sralnik pod wodą, Wisła pod wodą i zostało nam łażenie po nie zawsze odlodzonych jeszcze chodnikach :multi:

Oczywiście jak już zdąży wszystko wyschnąć, to znowu złapie mróz, napada śniegu i zabawa od nowa. Kocham zimę :loveu: