Mapi Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 (edited) [quote name='Kaaasia']Nie wiem jakie cudem ale udało mi się przeżyć bez kolczatki i oe. Na sam widok kolców mój pies na mnie warczy i ucieka :evil_lol:[/QUOTE] Już to pisałam, ale napiszę raz jeszcze. Kolców udało się nie używać, wyjątkowo łatwy w prowadzeniu pies z tego mojego gówniarza. OE kupiłam bo niestety nie stać mnie na opłaty grzywien, jak upoluje sarenkę, a podobno jest w stanie to zrobić.:evil_lol: Zdolny piesek! Edited January 29, 2013 by Mapi Quote
asiak_kasia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Mapi']Już to pisałam, ale napiszę raz jeszcze. Kolców udało się nie używać, wyjątkowo łatwy w prowadzeniu pies z tego mojego gówniarza. OE kupiłam bo niestety nie stać mnie na opłaty grzywień, jak upoluje sarenkę, a podobno jest w stanie to zrobić.:evil_lol: Zdolny piesek! Phi! :obrazic:Pokaz dowody! A nie się chwalisz na prawo i lewo :diabloti: Quote
Mapi Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='asiak_kasia']Phi! :obrazic:Pokaz dowody! A nie się chwalisz na prawo i lewo :diabloti:[/QUOTE] Zero wiary w ludzką prawdomówność!:mad: Napisałam podobno, a to nie znaczy pewności, ponadto sugeruje, że jest to opinia kogoś innego. Tak napisali człowieki, które znają się na alano o niebo lepiej niż ja :eviltong: Quote
Kaaasia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Mapi']Już to pisałam, ale napiszę raz jeszcze. Kolców udało się nie używać, wyjątkowo łatwy w prowadzeniu pies z tego mojego gówniarza. OE kupiłam bo niestety nie stać mnie na opłaty grzywien, jak upoluje sarenkę, a podobno jest w stanie to zrobić.:evil_lol: Zdolny piesek![/QUOTE] U mnie sarenek nie ma tylko inne pieski :diabloti: Quote
Mapi Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Kaaasia']U mnie sarenek nie ma tylko inne pieski :diabloti:[/QUOTE] Na pieski u mnie oe słabiej działa :evil_lol:, nie ogranicza żądzy mordu do zera! Ale jeszcze nie zwiększyłam maksymalnie impulsu... Quote
Kaaasia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Jak będziesz go tak razić prądem to zacznie świecić :evil_lol: Quote
Mapi Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Kaaasia']Jak będziesz go tak razić prądem to zacznie świecić :evil_lol:[/QUOTE] A jaka to oszczędność w domowym budżecie. Światła nie trzba będzie włączać i żarówek nowych kupować. Same plusy :diabloti: Quote
Kaaasia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Mapi']A jaka to oszczędność w domowym budżecie. Światła nie trzba będzie włączać i żarówek nowych kupować. Same plusy :diabloti:[/QUOTE] W sumie racja. Niech się w końcu na coś przyda. Quote
Karro Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Cześć! :hand: Masz przepięknego psa! Z chęcią będę obserwować Diego, nie spotkalam się wcześniej z tą rasą :) Pozdrawiam :) Quote
Mapi Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='understandme']Cześć! :hand: Masz przepięknego psa! Z chęcią będę obserwować Diego, nie spotkalam się wcześniej z tą rasą :) Pozdrawiam :)[/QUOTE] Witamy :hand:dziekujemy bardzo, pozdrawiamy i zapraszamy częściej. Dziwnie tu czasami trochę, ale nie należy się zrażać. Quote
Aleks89 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 A mój piesek jest zakuty w kolczateczkę ,zaciśniętą za uszkami zawsze ,codziennie ,na każdym spacerku:diabloti:Od 10miesiąca życia:lol:Bo wtedy zaczął koffciać pieski :loveu:A ,że pieski lubią mu się podkładać pod pyszczek to ma kagańczyk i kolczateczkę ,żeby jakiegoś słodkiego Pucka nie zap....lił:evil_lol: Za to luzem jest całkiem ok jak już odprawi swoje "radosne" Owczarkowe pogonię cię ,przygniotę do ziemi i zgnoje jak szmate ,a potem zostańmy przyjaciółmi:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 U mnie nie ma radosnego zostańmy przyjaciółmi :diabloti: Dlatego ma same koleżanki :cool3: które bardzo, bardzo kocha :evil_lol: Quote
Mapi Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Moje bydlątko na razie nie może się zdecydować czy będzie się bawił czy zżerał napotkanego pieseczka:evil_lol:. Każdego napotkanego, głównie mniejszego, najpier obwarczy jak lew, a potem może sie pobawimy. Bez smyczy jest ciut lepiej, ale i tak gówniarzowi nie ufam. Quote
Mapi Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Witamy się w tym ochydnym deszczowym dniu:hand: Quote
Aleks89 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Pogoda jest piękna.....cały śnieg spłynął wrrr nawet na spacer nie poszliśmy ,bo nie da sie łazić krok do przodu i pół w tył. Quote
Amber Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Nie zapominajmy o lodzie na chodnikach :diabloti: Quote
Aleks89 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 U mnie już chodniki i ulice czarne.Ale mieliśmy 8stopni w dzień Quote
Mapi Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 U nas też praktycznie cały lód spłynął z chodników, ale w lesie mokre błocko po kolana, a gdzieniegdzie czai się zdradliwy lód:diabloti: Quote
Luzia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 A u nas wszędzie powódź, na szczęście gumiaczki sprezentowane przez kochaną babcię dają radę :loveu: Quote
Mapi Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Luzia']A u nas wszędzie powódź, na szczęście gumiaczki sprezentowane przez kochaną babcię dają radę :loveu:[/QUOTE] Babcia prima sort! Zazdroszczę! Witam wszystkich w kolejny ochydny dzień. Chyba zaczynam mieć początki depresji, poza tym jako wiosenny alergik zaczynam prychać i oczka mi łzawią, i jako połamaniec boli mnie noga okrutnie. Czas do piachu! :-( Quote
asiak_kasia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Mapi']Babcia prima sort! Zazdroszczę! Witam wszystkich w kolejny ochydny dzień. Chyba zaczynam mieć początki depresji, poza tym jako wiosenny alergik zaczynam prychać i oczka mi łzawią, i jako połamaniec boli mnie noga okrutnie. Czas do piachu! :-([/QUOTE] Nie narzekaj- nam dach w stajni praktycznie urwało dzisiaj :roll: trzeba było nad ranem ratowac sytuację. TZ dzisiaj robi za dekarza, konisie póki co bezdomne :evil_lol: Ubieranie tego tałatajstwa w dereczki z kapturami o 4 nad ranem, to średnio fajny początek dnia ;) Quote
Mapi Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='asiak_kasia']Nie narzekaj- nam dach w stajni praktycznie urwało dzisiaj :roll: trzeba było nad ranem ratowac sytuację. TZ dzisiaj robi za dekarza, konisie póki co bezdomne :evil_lol: Ubieranie tego tałatajstwa w dereczki z kapturami o 4 nad ranem, to średnio fajny początek dnia ;)[/QUOTE] Wygrałaś! Wolę depresję, alergię, deszcz i nawet własną pracę :evil_lol: Quote
Amber Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 U mnie sralnik pod wodą, Wisła pod wodą i zostało nam łażenie po nie zawsze odlodzonych jeszcze chodnikach :multi: Oczywiście jak już zdąży wszystko wyschnąć, to znowu złapie mróz, napada śniegu i zabawa od nowa. Kocham zimę :loveu: Quote
Mapi Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Ale pocieszające jest to, że skoro już kicham i pieką mnie oczy to znaczy, że wiosna już się zbliża! Precz z zimą! Quote
Aleks89 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ja zacznę się drapać jakbym miał świerzb dopiero w lecie jak będę łaził po polach wśród pylących traw:loveu: Quote
Recommended Posts