asiak_kasia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Mapi']Ale nigdy nie widziałaś wzroku wygnanego z domu alano. Nie do wytrzymania![/QUOTE] dlatego ja zamykam drzwi i nie patrzę :evil_lol: Quote
Mapi Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='asiak_kasia']dlatego ja zamykam drzwi i nie patrzę :evil_lol:[/QUOTE] Ja to jednak głupia jezdem ! Quote
Amber Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Jari niestety rzuca sie na drzwi, żeby nacisnąc klamke... A nie są to moje drzwi, wiec mam małe pole do popisu :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 A to gupi pies w takim razie :diabloti: (a nie czekaj, nie wolno nic złego na zadnego pieska powiedziec, bo każdego trzeba tylko chwalić, kochać i w ogole titititit :loveu:) A wracajac do tematu, to jest kwestia przyzwyczajenia się psa. Moja młodsza suka tez nie wiedziała jak sie zostaje na podwórku, bo wczesniej w bloku była. I kilka miesiecy jej zajęło, załapanie, ze luz w chacie nadal jestem, i można sobie pourzedować samodzielnie. Także jakby się ktoras z was do domu z ogrodem wyniosła, to gwarantuje, że się pieski same nauczą, a jeszcze takie co to lubią sobie popilnować terenu, to już w ogole :cool3: Chociaż rot zawsze miał jakiś tam swoj limit, jak mu się nudziło to siadał pod drzwiami i stękał, albo wbiegał w nie z rozpędu, az ktoś nie otworzył :evil_lol: zwykle po 2-3h na ogrodzie dochodził do wniosku, ze dość. Quote
Amber Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Jari nie raz zarył łbem w szybę bo myślał, że drzwi tarasowe są otwarte :eviltong: Ale oczywiście masz racje, to jest do nauczenia jak najbardziej, tylko trzeba być konsekwentnym. Mi trudno być konsekwentną bez własnego domu ;) Quote
Mapi Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 A to mój Diegulec z nadpobudliwym kumplem A tutaj ktoś zbliża się do drzwi..... Quote
asiak_kasia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 :loveu: fajną ma tą swoją mordę :cool3: ale chudy jak był tak i jest :eviltong: Quote
Amber Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Chudy jest, bo dba o formę i wieczorkami pewnie na tym rowerku pedałuje :eviltong: Quote
Mapi Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='asiak_kasia']:loveu: fajną ma tą swoją mordę :cool3: ale chudy jak był tak i jest :eviltong:[/QUOTE] Kryzys jest......:diabloti: A rowerek jest dla mnie, rehabilitacyjnie niestety, bo na zbędny tłuszczyk jakoś nie działa.... Quote
asiak_kasia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 No rowerek w ogole na tłuszczyk u mnie nie działa. Tylko mi się robią bydlęce łydki. nie chudną tylko mięśnieją :eviltong: Quote
Mapi Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Dzisiejsze szaleństwo nad stawem :diabloti: A teraz zagadka, co Diegowaty ma nowego, śliczego, jasuperaśnego? Quote
Aleks89 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Obróżkę:loveu:I chyba zmężniał. A Tobie rozumiem latarnie zabrali skoro sie objawiłaś?:diabloti: Quote
Mapi Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='Aleks89']Obróżkę:loveu:I chyba zmężniał. A Tobie rozumiem latarnie zabrali skoro sie objawiłaś?:diabloti:[/QUOTE] Bardzo śmieszne :mad: Jak dla mnie to ciut za dużo piszecie. Wiek nie ten, więc bardziej leniwa jestem. Quote
Aleks89 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 O jezu nie przesadzaj.AŻ tak stara nie jesteś :P JESZCZE:diabloti: Quote
Mapi Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='Aleks89']O jezu nie przesadzaj.AŻ tak stara nie jesteś :P JESZCZE:diabloti:[/QUOTE] Oluś, dzięki bardzo, ale niestety już jestem. Pomimo tego, że nadal czyję się jak, no może 20-stka, to nie da się ukryć, że w przyszłym roku magiczna zmiana cyferki z przodu nastąpi :placz: Quote
Rinuś Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Aleks89']Na jaką?:diabloti:4?[/QUOTE] 6 :evil_lol: ale ma obróżke, fiu fiu fiu, chyba kochasz swojego pieseczka :diabloti: Quote
Mapi Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='Aleks89']Na jaką?:diabloti:4?[/QUOTE] Noooooooooooooooo:placz:, dlatego wyzywałam Cię kiedyś od gówniarzy. Ale nadal czyję się na jakieś 25, a zachowuję na jakieś 16:evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Mapi']Noooooooooooooooo:placz:, dlatego wyzywałam Cię kiedyś od gówniarzy. Ale nadal czyję się na jakieś 25, a zachowuję na jakieś 16:evil_lol:[/QUOTE] i dlatego idealnie pasujesz na dogo :loveu: Quote
Aleks89 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 :lol:No czterdziecha w tej branży może boleć:lol: Quote
Mapi Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='Rinuś']6 :evil_lol: ale ma obróżke, fiu fiu fiu, chyba kochasz swojego pieseczka :diabloti:[/QUOTE] Nigdy tego nie ukrywałam! Kocham swojego pieseczka i dlatego też kupiłam mu obrożę elektroniczą. To lepsze od kolców:diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Mapi']Nigdy tego nie ukrywałam! Kocham swojego pieseczka i dlatego też kupiłam mu obrożę elektroniczą. To lepsze od kolców:diabloti:[/QUOTE] ale jakie drogie :eviltong: Quote
Mapi Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='Aleks89']:lol:No czterdziecha w tej branży może boleć:lol:[/QUOTE] Oj, i to jak boli:flaming: Quote
Recommended Posts