Amber Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Jeszcze ze 2 lata i te kości i skóra obrosną w mięśnie ;) Oby rozumek się przy tym nie skurczył za bardzo :lol: Quote
Luzia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Jak jaja wytną to gdzie się zgubi po drodze? :diabloti: Quote
Mapi Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Luzia napisał(a):Jak jaja wytną to gdzie się zgubi po drodze? :diabloti: Może żołądek?! Ale jaj raczej nie wytną:eviltong: Quote
Luzia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Słusznie, nie wycinaj, niech piesek na siebie zarabia, a nie darmozjadem będzie :diabloti: ( jak moje :shake: ) Quote
Mapi Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Luzia napisał(a):Słusznie, nie wycinaj, niech piesek na siebie zarabia, a nie darmozjadem będzie :diabloti: ( jak moje :shake: ) Myślę właśnie nad założeniem pseudo:diabloti: Quote
Luzia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Słusznie, na czymś trzeba się dorobić w końcu :evil_lol: Quote
Mapi Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Uprzejmie wszystkich informuję, że się nie pier.....ałam, a kórowałam kolanko, po piątym już zabiegu. Idzie ku lepszemu, ale nadal nie jestem w pełni sprawna, więc pieseczek chodził na spacery z Ajeczką lub swoim ukochanym Panem. Teraz jest trochę rozwydrzonym alano, bo pani ciągle w domu, pogłaszcze, da jesc, pogada, ale popracuję teraz nad tym:diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 a gdzie krew, gdzie jakies mięcho? Znikasz na tak długo i przybywasz bez pożywki dla hejterów? :shake: Wrzuć chociaż tego swojego zagłodzonego, chociaz teraz to pewnie otyłego psa :diabloti: Quote
Aleks89 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Taaa nie pier..... sie:diabloti:A na trasach z bułgarkami to kogo widziano?:lol: Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Aleks89']Taaa nie pier..... sie:diabloti:A na trasach z bułgarkami to kogo widziano?:lol: Rinusiową? :diabloti: (Kaśka nie bij :eviltong:) Quote
Mapi Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Tiaaaa, brakowało mnie tego:evil_lol: A krwi w kolanku wcale nie było, tylko jakieś białe coś, jak wata..... I piesek nie jest wcale otyły, jak ma być podstawą mojej hodowli, to nie może, żadna by go nie chciała:eviltong: Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 sie nie znasz- gruby pies=kochany pies, prawdziwy alano to musi wazyc z 80 kilosów, bo inaczej to tylko marna podróbka jest. :diabloti: Quote
Mapi Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='asiak_kasia']sie nie znasz- gruby pies=kochany pies, prawdziwy alano to musi wazyc z 80 kilosów, bo inaczej to tylko marna podróbka jest. :diabloti:[/QUOTE] Ciekawe jakby takie 80 kg. alano wyglądało :hmmmm: Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Mapi']Ciekawe jakby takie 80 kg. alano wyglądało :hmmmm:[/QUOTE] Utucz swojego, to się dowiemy :cool3: Quote
Amber Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Pamiętam jak się Jari rozwydrzył jak ja leżałam z kolanem... Nie chciałabym tego drugi raz przechodzić ;) Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Amber']Pamiętam jak się Jari rozwydrzył jak ja leżałam z kolanem... Nie chciałabym tego drugi raz przechodzić ;)[/QUOTE] i dlatego kocham miec dom z ogrodem :loveu: suki wywalam na podwórko jak mnie zaczynaly wkurzać :evil_lol: Quote
Mapi Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Może i ja się kiedyś dorobię domu z ogrodem. Na razie w mieszkaniu mam spokojnego alano i nadpobudliwego ttb. Mąż wybył z domu, bo już nie wytrzymał ich zapasów :razz: Quote
Amber Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Jariego się niestety nie da wywalić do ogródka tak po prostu. Będzie się dobijał do drzwi i urządzał serenady. Quote
Mapi Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Amber']Jariego się niestety nie da wywalić do ogródka tak po prostu. Będzie się dobijał do drzwi i urządzał serenady.[/QUOTE] Mój pewnie też by się dobijał. w końcu to rasa pierwotna, niewymagająca wygód, taki burek podwórzowy. *nie dotyczy Diegulca:eviltong: Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Łe tam, to trzeba tylko pieski odpowiednio poinformowac, że mają się oddalić czym predzej, bo jak nie to będzie rzeźnia, cos w stylu "wypier...alać na dwór!" :diabloti: I wtedy są taaaakie grzeczniusie, i kochane i w ogole potrafią się same sobą zając i w ogole oh! W innych wypadkach za chwile jest darcie japy, i skrobanie w drzwi :roll: Quote
Mapi Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Ale nigdy nie widziałaś wzroku wygnanego z domu alano. Nie do wytrzymania! Quote
Recommended Posts