Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luzia napisał(a):
Jak jaja wytną to gdzie się zgubi po drodze? :diabloti:

Może żołądek?!
Ale jaj raczej nie wytną:eviltong:

Posted

Luzia napisał(a):
Słusznie, nie wycinaj, niech piesek na siebie zarabia, a nie darmozjadem będzie :diabloti: ( jak moje :shake: )

Myślę właśnie nad założeniem pseudo:diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

Uprzejmie wszystkich informuję, że się nie pier.....ałam, a kórowałam kolanko, po piątym już zabiegu. Idzie ku lepszemu, ale nadal nie jestem w pełni sprawna, więc pieseczek chodził na spacery z Ajeczką lub swoim ukochanym Panem.
Teraz jest trochę rozwydrzonym alano, bo pani ciągle w domu, pogłaszcze, da jesc, pogada, ale popracuję teraz nad tym:diabloti:

Posted

a gdzie krew, gdzie jakies mięcho? Znikasz na tak długo i przybywasz bez pożywki dla hejterów? :shake:
Wrzuć chociaż tego swojego zagłodzonego, chociaz teraz to pewnie otyłego psa :diabloti:

Posted

Tiaaaa, brakowało mnie tego:evil_lol:
A krwi w kolanku wcale nie było, tylko jakieś białe coś, jak wata.....
I piesek nie jest wcale otyły, jak ma być podstawą mojej hodowli, to nie może, żadna by go nie chciała:eviltong:

Posted

[quote name='asiak_kasia']sie nie znasz- gruby pies=kochany pies, prawdziwy alano to musi wazyc z 80 kilosów, bo inaczej to tylko marna podróbka jest. :diabloti:[/QUOTE]
Ciekawe jakby takie 80 kg. alano wyglądało :hmmmm:

Posted

[quote name='Amber']Pamiętam jak się Jari rozwydrzył jak ja leżałam z kolanem... Nie chciałabym tego drugi raz przechodzić ;)[/QUOTE]

i dlatego kocham miec dom z ogrodem :loveu: suki wywalam na podwórko jak mnie zaczynaly wkurzać :evil_lol:

Posted

Może i ja się kiedyś dorobię domu z ogrodem. Na razie w mieszkaniu mam spokojnego alano i nadpobudliwego ttb. Mąż wybył z domu, bo już nie wytrzymał ich zapasów :razz:

Posted

[quote name='Amber']Jariego się niestety nie da wywalić do ogródka tak po prostu. Będzie się dobijał do drzwi i urządzał serenady.[/QUOTE]
Mój pewnie też by się dobijał. w końcu to rasa pierwotna, niewymagająca wygód, taki burek podwórzowy. *nie dotyczy Diegulca:eviltong:

Posted

Łe tam, to trzeba tylko pieski odpowiednio poinformowac, że mają się oddalić czym predzej, bo jak nie to będzie rzeźnia, cos w stylu "wypier...alać na dwór!" :diabloti:
I wtedy są taaaakie grzeczniusie, i kochane i w ogole potrafią się same sobą zając i w ogole oh! W innych wypadkach za chwile jest darcie japy, i skrobanie w drzwi :roll: