Mapi Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='ajeczka']A kolce do środka czy na zewnątrz? ;-)[/QUOTE] Oczywiście, że do środka i to naostrzone. Kantar na pysk, jak jest jakaś rozróba to w pysk! Quote
asiak_kasia Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']A ja mam zaokrąglone:-([/QUOTE] Mięczak :evil_lol: Quote
Mapi Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']A ja mam zaokrąglone:-([/QUOTE] To źle, bardzo źle:mad: Nie znasz się kompletnie na wychowaniu pieseczków! Quote
ajeczka Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Ja się znam - prądem go, a jak nie poskutkuje to gazem po oczach. Quote
Mapi Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='ajeczka']Ja się znam - prądem go, a jak nie poskutkuje to gazem po oczach.[/QUOTE] O to, to! Ta się zna. Quote
Mapi Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Z przykrością informuję wszystkich miłośników pewengo alano, że wyniki Diegowatego rokują dobrze:multi: Piesek będzie żył do samiutkiej śmierci, bo to były jakieś zmiany metaboliczne, nowotworu brak, więc nici z nowego pieseczka:placz: Quote
Amber Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Ty wez mnie nie strasz jak czytalam "z przykroscia informuje" to mialam serce w gardle :eviltong: Cale szczescie to tylko glupota byla ;) Quote
Mapi Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='Amber']Ty wez mnie nie strasz jak czytalam "z przykroscia informuje" to mialam serce w gardle :eviltong: Cale szczescie to tylko glupota byla ;)[/QUOTE] Z premedycją wredna byłam i jak wiem, że jest ok, to fajnie tak postraszyć innych:evil_lol: A głupota to moje drugie imię:tard: Quote
ajeczka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Wiedziałam od początku, że złego diabli nie biorą ;-) Dieguś zdrowy, to Rinusiowi łapa się paprze. Dalej będą szaleć na ile temperatura pozwala, moje fafluńce. Quote
Aleks89 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Ale ma łapsa umięśnione:cool3: A ten bachor?To twój ten bity i gryziony?:evil_lol: Quote
Mapi Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Aleks89 napisał(a):Ale ma łapsa umięśnione:cool3: A ten bachor?To twój ten bity i gryziony?:evil_lol: Diegowaty to sama skóra i mięśnie, w odróżnieniu ode mnie:razz: A ten bachor to moje własne młode, nad którym znęcam się fizycznie i psychicznie od urodzenia :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Mapi napisał(a):Diegowaty to sama skóra i mięśnie, w odróżnieniu ode mnie:razz: A ten bachor to moje własne młode, nad którym znęcam się fizycznie i psychicznie od urodzenia :diabloti: |I to jest wzór do nasladowania! Prawdziwy psiarz, a nie te co to się cackają i ciuciaja z każdym psem. :diabloti: a Diego...ech Diego jest taki no...i w ogóle :loveu: a tak serio, kurde lubię go ogladac, moje jedyne pocieszenie w temacie alano u mnie w domu :-( Mam kategoryczne nie, na wszystko co nie jest rotkiem i stafikiem. :placz: Quote
Mapi Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 dzięki :buzi: U mnie , jeżeli chodzi o kolejne zwierzątko działało ppstawienie przed faktem dokonanym. Mam ndzieję, że za czas jakiś uda mi się zanabyć kolejne alano:cool3: Quote
asiak_kasia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Mapi napisał(a):dzięki :buzi: U mnie , jeżeli chodzi o kolejne zwierzątko działało ppstawienie przed faktem dokonanym. Mam ndzieję, że za czas jakiś uda mi się zanabyć kolejne alano:cool3: w ogole w pl są jakies warte polecenia hodowle? Prawde mówiac słyszałam tylko o jednej i to takiej która ma "alano" jakas afera była z filmikami na YT, gdzie hodoffca tłumaczył, że jego psy to alano. Quote
Mapi Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 ta, o której słyszałaś ma psy z Niemic i są to jakieś mieszanki z dogami kanaryjskimi. W Polsce jest jedna hodowla alano espanol - vengo. Mają cudowne psy , uczestniczą w odbudowie rasy i są prawdzwymi zapaleńcami z ogromną wiedzą. Podobno nie każdy może kupić u nich szczeniaka. Nawiązałam z nimi znajomość i kiedyś nabędę od nich psiaka. Marzy mi się piękne ciemne pęgowane bydle z jasnymi oczyskami Quote
asiak_kasia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 o, pogrzebie sobie coś na ich temat ;) Pręgusy mi tez wybitnie w oko, wiec kupuj koniecznie :diabloti: Mi się za to podoba taka "nowinka" jak czarny boerboel takie cudeńko http://imageshack.us/a/img62/3902/magiet.jpg :loveu: Quote
Mapi Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Fajny, z pyska taki corsiowaty trochę. Mi zdecydowanie pasują bardziej piesy szczupłe, długołape w typie dogowatym. Quote
asiak_kasia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Mi z wyglądu tez bardziej lezą takie chude paszczury, ale burble mi się podobają ze względu na charakter i w tym wypadku obojętne mi w co by był zapakowany. Pies ideał jak dla mnie. Niestety, mogę póki co tylko sobie do nich wzdychać :-( Quote
Recommended Posts