Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ajeczka']A kolce do środka czy na zewnątrz? ;-)[/QUOTE]
Oczywiście, że do środka i to naostrzone. Kantar na pysk, jak jest jakaś rozróba to w pysk!

Posted

[quote name='Aleks89']A ja mam zaokrąglone:-([/QUOTE]
To źle, bardzo źle:mad:
Nie znasz się kompletnie na wychowaniu pieseczków!

Posted

Z przykrością informuję wszystkich miłośników pewengo alano, że wyniki Diegowatego rokują dobrze:multi:
Piesek będzie żył do samiutkiej śmierci, bo to były jakieś zmiany metaboliczne, nowotworu brak, więc nici z nowego pieseczka:placz:

Posted

Ty wez mnie nie strasz jak czytalam "z przykroscia informuje" to mialam serce w gardle :eviltong:

Cale szczescie to tylko glupota byla ;)

Posted

[quote name='Amber']Ty wez mnie nie strasz jak czytalam "z przykroscia informuje" to mialam serce w gardle :eviltong:

Cale szczescie to tylko glupota byla ;)[/QUOTE]
Z premedycją wredna byłam i jak wiem, że jest ok, to fajnie tak postraszyć innych:evil_lol:
A głupota to moje drugie imię:tard:

Posted

Wiedziałam od początku, że złego diabli nie biorą ;-) Dieguś zdrowy, to Rinusiowi łapa się paprze. Dalej będą szaleć na ile temperatura pozwala, moje fafluńce.

• 3 weeks later...
Posted

Aleks89 napisał(a):
Ale ma łapsa umięśnione:cool3:
A ten bachor?To twój ten bity i gryziony?:evil_lol:

Diegowaty to sama skóra i mięśnie, w odróżnieniu ode mnie:razz:
A ten bachor to moje własne młode, nad którym znęcam się fizycznie i psychicznie od urodzenia :diabloti:

Posted

Mapi napisał(a):
Diegowaty to sama skóra i mięśnie, w odróżnieniu ode mnie:razz:
A ten bachor to moje własne młode, nad którym znęcam się fizycznie i psychicznie od urodzenia :diabloti:

|I to jest wzór do nasladowania! Prawdziwy psiarz, a nie te co to się cackają i ciuciaja z każdym psem. :diabloti:

a Diego...ech Diego jest taki no...i w ogóle :loveu: a tak serio, kurde lubię go ogladac, moje jedyne pocieszenie w temacie alano u mnie w domu :-(

Mam kategoryczne nie, na wszystko co nie jest rotkiem i stafikiem. :placz:

Posted

dzięki :buzi: U mnie , jeżeli chodzi o kolejne zwierzątko działało ppstawienie przed faktem dokonanym. Mam ndzieję, że za czas jakiś uda mi się zanabyć kolejne alano:cool3:

Posted

Mapi napisał(a):
dzięki :buzi: U mnie , jeżeli chodzi o kolejne zwierzątko działało ppstawienie przed faktem dokonanym. Mam ndzieję, że za czas jakiś uda mi się zanabyć kolejne alano:cool3:

w ogole w pl są jakies warte polecenia hodowle?
Prawde mówiac słyszałam tylko o jednej i to takiej która ma "alano" jakas afera była z filmikami na YT, gdzie hodoffca tłumaczył, że jego psy to alano.

Posted

ta, o której słyszałaś ma psy z Niemic i są to jakieś mieszanki z dogami kanaryjskimi. W Polsce jest jedna hodowla alano espanol - vengo. Mają cudowne psy , uczestniczą w odbudowie rasy i są prawdzwymi zapaleńcami z ogromną wiedzą. Podobno nie każdy może kupić u nich szczeniaka. Nawiązałam z nimi znajomość i kiedyś nabędę od nich psiaka. Marzy mi się piękne ciemne pęgowane bydle z jasnymi oczyskami

Posted

Fajny, z pyska taki corsiowaty trochę. Mi zdecydowanie pasują bardziej piesy szczupłe, długołape w typie dogowatym.

Posted

Mi z wyglądu tez bardziej lezą takie chude paszczury, ale burble mi się podobają ze względu na charakter i w tym wypadku obojętne mi w co by był zapakowany. Pies ideał jak dla mnie. Niestety, mogę póki co tylko sobie do nich wzdychać :-(