Rinuś Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 dobra skończcie pitolić - dawać foty :diabloti: Quote
Amber Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ja nie mam fot Diego więc mi tylko pitolenie zostało :diabloti: Zaraz nam tu bana zaserwują za szerzenie na forum miłośników pieseczków takich demoralizujących rzeczy. Pieska się kocha nawet jak się rzuca do gardła, a wybiera się największą pokrakę. To jest prawdziwa miłość do zwierząt, a nie kopiowanie, wygląd, ech... co się na tym dogo porobiło Jak już psa mam to go kocham ze wszystkimi wadami, ale jestem osobą świadomą i jak mam wybór to z niego skorzystam i wybiorę sobie takiego psa jaki mi się podoba, a nie takiego jakiego "powinnam" mieć :p Quote
Aleks89 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Mapi']To pies jest PANEM i władcą osiedla czy jego Pan? :cooldevi:[/QUOTE] No pies.Gdzie tam ja taki chudy szczurek:evil_lol: Quote
Mapi Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 ŁAł, wracam z pracy, a tu tyle nowych wpisów :eek2:. Lubię Was! A fot, co, jeszcze mało? Quote
Amber Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Mapi']ŁAł, wracam z pracy, a tu tyle nowych wpisów :eek2:. Lubię Was! A fot, co, jeszcze mało?[/QUOTE] Czasem jak zaczniemy pisać to nam ciężko przestać :eviltong: Fot nigdy nie za dużo ;) Quote
Aleks89 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Dokładnie nigdy nie za wiele fot.A jako NÓWKA FUNKIEL SZTUKA NIEŚMIGANA musisz się wkupić w łaski hejterów dużą ilością fot:evil_lol:Poza tym więcej alano tu nie ma więc masz przesrane ,bo będziemy molestować tylko Ciebie:lol: Bądź z siebie dumna ,bo w nowych galeriach to raczej takiego poruszenia i podniety nie ma.Zwykle są opier... itd.:diabloti: Quote
Mapi Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 No dobra, wieczorem coś wrzucę pewnie. Ciekawe jest to, że dobiero zaczęłam coś tu pisać i przyciągnęły tu same świry, zwolennicy teorii dominacji i przeciwnicy ciumkania i klikera. Zastanawia mnie to bardzo:confused: Quote
Aleks89 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 My wszyscy klikamy pieskom:diabloti:A to ,że w łeb to źle?:evil_lol: Ale jest nas jeszcze troszkę tu takich co fundują czasem pieskowi salto na smyczy czy lot lotopałanki z pokoju:diabloti: Quote
Amber Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Bo fajnego psa masz. Z urżniętymi uszami. Tyle jeśli chodzi o mnie :evil_lol: I teraz ci powiem, że masz czas na wstawienie fot, bo ludziska jeszcze chcą je oglądać. Potem wstawisz 20 i nikt słowa nie powie, za to wystarczy, że napiszesz, że ci wyskoczył pryszcz na tyłku to jest dyskusja na 5 stron :evil_lol: Quote
Mapi Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='Aleks89']My wszyscy klikamy pieskom:diabloti:A to ,że w łeb to źle?:evil_lol: Ale jest nas jeszcze troszkę tu takich co fundują czasem pieskowi salto na smyczy czy lot lotopałanki z pokoju:diabloti:[/QUOTE]:ylsuper:Coraz bardzie mi się tu podoba! Quote
Aleks89 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ahahahaha Amber nie prawda!!Wcale tak nie jest.Przecież omawiamy dokładnie każde zdjęcie:diabloti:Ah oh jaki śliczny piesek ,ah ah co za śłitaśna obróśka.:diabloti: No i każdy piesek ma na drugie imię K....:diabloti: Quote
Amber Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Lucasowi akurat ładnie jest w obróżce od Rinusiowej :loveu: A jak dojdą moje to też KAŻĘ wam się nimi zachwycać :evil_lol: Quote
Amber Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 ON czy nieON? Fszysztkie pieszki są szlyczne :loveu: Quote
Aleks89 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 I szłodkie i zaszługują na pożytywne szkolenie ,szmaczki ,kliczki i kololowe oblóśki. Quote
Mapi Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Dla mnie bomba! To teraz się zachwycajcie! Quote
Aleks89 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Biedny niedożywiony piesek.Dogociotki by go upasły tak z 10kg Quote
Mapi Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Nie mam zielonego pojęcia why! Były ściągane jakiś czas temu przez żabę w formacie 640 na 480, czy jakoś podobnie, ale zdarza mi się na molosach, że czasami się zwiększają samoistnie, Nie wiem o co chodzi. Lubię psy, może nawet trochę się na nich znam, ale technika mnie przeraża, więc nie bijcie! Quote
Amber Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Mi tam to nic ;) ale mam nadzieję, że mod się nie czepnie. Tutaj w każdym razie jest instrukcja jak o zrobić http://www.dogomania.pl/forum/threads/74179-Fotki-zmiana-regulaminu-obja%C5%9Bnienie-zmian-i-instukcje-Prosimy-o-zapoznanie-si%C4%99?p=6343189#post6343189 :) Quote
Mapi Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Czytałam, raczej jest zgodnie z instrukcją i jest jak jest. Zdjęcia ściągane były w wymaganym rozmiarze. Ale one naprawdę są za duże? Wyglądają normalnie, jak dla mnie Quote
Amber Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 No mają 800x600 ;) Tylko dogo je i tak skaluje, żeby nie rozciągały forum. Ja tylko organizacyjnie wspominam ;). Quote
Mapi Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Dobra, załapałam, a przynajmniej tak myślę. Pamięć już nie ta i były ściągane w innym formacie. Ale zmieniać mi się nie chce, tych co już są. Następne mam nadzieję będą dobre, tylko je przepuszczę przez żabę. Quote
Rinuś Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Amber']Lucasowi akurat ładnie jest w obróżce od Rinusiowej :loveu: A jak dojdą moje to też KAŻĘ wam się nimi zachwycać :evil_lol: a gdzie widziałaś? wstawił dziad fotę do galeryjki ? :cool3: taaa do mnie nikt nie wchodzi więc ja robię spam we wszystkich innych :diabloti: Quote
Recommended Posts