Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie mam fot Diego więc mi tylko pitolenie zostało :diabloti:

Zaraz nam tu bana zaserwują za szerzenie na forum miłośników pieseczków takich demoralizujących rzeczy. Pieska się kocha nawet jak się rzuca do gardła, a wybiera się największą pokrakę. To jest prawdziwa miłość do zwierząt, a nie kopiowanie, wygląd, ech... co się na tym dogo porobiło

Jak już psa mam to go kocham ze wszystkimi wadami, ale jestem osobą świadomą i jak mam wybór to z niego skorzystam i wybiorę sobie takiego psa jaki mi się podoba, a nie takiego jakiego "powinnam" mieć :p

Posted

[quote name='Mapi']ŁAł, wracam z pracy, a tu tyle nowych wpisów :eek2:. Lubię Was! A fot, co, jeszcze mało?[/QUOTE]
Czasem jak zaczniemy pisać to nam ciężko przestać :eviltong:

Fot nigdy nie za dużo ;)

Posted

Dokładnie nigdy nie za wiele fot.A jako NÓWKA FUNKIEL SZTUKA NIEŚMIGANA musisz się wkupić w łaski hejterów dużą ilością fot:evil_lol:Poza tym więcej alano tu nie ma więc masz przesrane ,bo będziemy molestować tylko Ciebie:lol:
Bądź z siebie dumna ,bo w nowych galeriach to raczej takiego poruszenia i podniety nie ma.Zwykle są opier... itd.:diabloti:

Posted

No dobra, wieczorem coś wrzucę pewnie.
Ciekawe jest to, że dobiero zaczęłam coś tu pisać i przyciągnęły tu same świry, zwolennicy teorii dominacji i przeciwnicy ciumkania i klikera. Zastanawia mnie to bardzo:confused:

Posted

My wszyscy klikamy pieskom:diabloti:A to ,że w łeb to źle?:evil_lol:
Ale jest nas jeszcze troszkę tu takich co fundują czasem pieskowi salto na smyczy czy lot lotopałanki z pokoju:diabloti:

Posted

Bo fajnego psa masz. Z urżniętymi uszami. Tyle jeśli chodzi o mnie :evil_lol:

I teraz ci powiem, że masz czas na wstawienie fot, bo ludziska jeszcze chcą je oglądać. Potem wstawisz 20 i nikt słowa nie powie, za to wystarczy, że napiszesz, że ci wyskoczył pryszcz na tyłku to jest dyskusja na 5 stron :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']My wszyscy klikamy pieskom:diabloti:A to ,że w łeb to źle?:evil_lol:
Ale jest nas jeszcze troszkę tu takich co fundują czasem pieskowi salto na smyczy czy lot lotopałanki z pokoju:diabloti:[/QUOTE]:ylsuper:Coraz bardzie mi się tu podoba!

Posted

Ahahahaha Amber nie prawda!!Wcale tak nie jest.Przecież omawiamy dokładnie każde zdjęcie:diabloti:Ah oh jaki śliczny piesek ,ah ah co za śłitaśna obróśka.:diabloti:

No i każdy piesek ma na drugie imię K....:diabloti:

Posted

Nie mam zielonego pojęcia why!
Były ściągane jakiś czas temu przez żabę w formacie 640 na 480, czy jakoś podobnie, ale zdarza mi się na molosach, że czasami się zwiększają samoistnie, Nie wiem o co chodzi. Lubię psy, może nawet trochę się na nich znam, ale technika mnie przeraża, więc nie bijcie!

Posted

Czytałam, raczej jest zgodnie z instrukcją i jest jak jest. Zdjęcia ściągane były w wymaganym rozmiarze. Ale one naprawdę są za duże?
Wyglądają normalnie, jak dla mnie

Posted

Dobra, załapałam, a przynajmniej tak myślę. Pamięć już nie ta i były ściągane w innym formacie. Ale zmieniać mi się nie chce, tych co już są.
Następne mam nadzieję będą dobre, tylko je przepuszczę przez żabę.

Posted

[quote name='Amber']Lucasowi akurat ładnie jest w obróżce od Rinusiowej :loveu: A jak dojdą moje to też KAŻĘ wam się nimi zachwycać :evil_lol:
a gdzie widziałaś? wstawił dziad fotę do galeryjki ? :cool3:

taaa do mnie nikt nie wchodzi więc ja robię spam we wszystkich innych :diabloti: