Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Cudownie !!! Tak bardzo się cieszę :multi:. Zaglądałam tu często w nadziei na taką właśnie wiadomość.

ja tez mialam taka nadzieje:) Udało sie Tarze.Odwiedziny były owocne,Tara swietnie sie zaprezentowała i mam nadzieje,ze jej domek odezwie sie tutaj i nam napisze,o spotkaniu z kotami (Tara pokazała,ze boi sie kotow i bardzo dobrze),o poznaniu reszty domownikow i w ogole o wszystkim!
Tara dzis zaczeła nowe zycie :loveu:

Posted

Witam ,jestem "nową rodziną" Tary. Dzięki osobie, która czyni dużo dobrego, pani Wioli, poznałam Tarę najpierw przez ogłoszenia trójmiejskie, a potem osobiście. Tara jest u mnie od wczorajszego wieczora, a już dzisiaj cieszyła się, jakby była u nas od lat, na moje przyjście z pracy. Lizała po rękach, śledziła każdy krok, na spacerze co chwilę się odwracała, aby sprawdzić czy jestem. Dała się nawet przed chwilą wykąpać i teraz leży na ciepłym dywanie i się suszy. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych wcześniejszym losem Tary.

Posted

Witaj na dogo Berdo!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi:
Ależ się Wiola ucieszy!!! :lol: Tak Was wypatrywała wczoraj.

Tara jest taka jak o niej myślałyśmy - kochana, wdzięczna i szczęśliwa psina. Cudownie, że daliscie jej dom, ona tak na niego czekała. Hurrra!!!!
Wierzę, że będziecie mieli z niej ogromną pociechę - tego zyczę!

Zaglądajcie tu często i piszcie dużo :lol:

Posted

:Cool!::iloveyou::Cool!::iloveyou::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::laola:
To jest po prostu NIESAMOWITE!!!!!!!CUDOWNE!!!!!!
Nasz kochana, wspaniała łagodna Tara ma swój DOM!!!!!!
:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witaj, Berdo!

My bardzo się cieszymy, gdy psiaki znajdują domy a kiedy jeszcze domki logują się na Dogo i mamy wieści, to spełnienie marzeń wprost!!!!!!!!

Czekam na dalsze relacje.
Serdeczne pozdrowionka!

Posted

Berdo,te ciotki,co sie tutaj wypowiadaja, oglaszaja pieski,niektore poznały Tare osobiscie.Kazda adopcja to ich sukces-bez obrabianych fotek,bez wsparcia,bez niestrudzonego wystawiania na forach,bez wspierania finansowego-do wiekszosci adopcji w ogole by nie doszło.

• 2 weeks later...
Posted

Pani Wiolu, musimy się umówić na oddanie smyczy. Tara już zupełnie zadomowiona. Radosna, czuła, uważna. Wczoraj pierwszy raz, stosując się do rady, spuściłam ją ze smyczy. I nie uciekła. Patrzyła dokładnie, gdzie idę. Na wołanie zatrzymywała się i czekała. Nie atakuje biegaczy ani rowerzystów. Spacer z nią to sama przyjemność. Oczywiście Tara nie jest "ciapą", jak trzeba poszczeka, da znać, że ma kogoś, kogo będzie bronić. Z moimi kotami obchodzi się delikatnie, chociaż kociaki jeszcze nieufne - pewnie mają inne doświadczenia z psami.
Cieszę się, że trafiłam na Tarę. Na małą, psią przyjaciółkę, która daje tyle radości, że aż człowiek zastanawia się, jak zasłużył na taki prezent od losu. Pozdrawiam.

Posted

Najpiekniejsze wiesci z mozliwych! :multi::multi::loveu::loveu::loveu:
O smyczy oczywiscie pamietam i na pewno sie zglosze.
ucałowac Tare poprosze,wyglaskac ode mnie. Nie zawiodła nas,dzielna owczareczka!

Posted

Bardzo chętnie umieściłabym zdjęcie szczęśliwej Tary, ale nie widzę opcji, która umożliwia wklejenie fotki. Czy mogę prosić o instruktarz?

Posted

Berdo prześlij fotki albo do Akuchy: akuchar@neostrada.pl
albo do mnie kamila.deedee@interia.pl (cioteczka Akucha chyba się nie pogniewa;) a ja będę dopiero póżnym wieczorem przy kompie)
Bo jeśli chcesz sama to trzeba zdjęcia najpierw przerzucić do internetowego fotoalbumu np.fotosik, photobucket i stamtąd pobiera się adres danego zdjęcia i wkleja w post. Pamiętaj że zdjęcia powinny mieć góra 500 szerokości

Posted

Właśnie wysłałam zdjęcia. Przepraszam za opóźnienie. Jutro mam małe święto - miesiąc pobytu Tary w naszym domu. Chyba jej tu dobrze. Spacerki, "rozmowy", zabawy z "panią od rzucania piłki" :) czyli ze mną. Pozdrawiam wszystkich.

Posted

Podziwiajcie cioteczki piękna i szczęsliwą Tarę :multi::loveu::multi:

Wszystko, co wcześniej o niej pisałam jest aktualne -
przytulanka, uczuciowa, uważna. Czasem odwraca się za dziećmi na ulicy,
wtedy bardzo mi jej żal

Berdo, miło Cię poznać cioteczko :lol:

Tara

Portret

Na spacerze

Wspaniała, nareszcie szczęśliwa!!! Jak dobrze!!!