*Gajowa* Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cudownie !!! Tak bardzo się cieszę :multi:. Zaglądałam tu często w nadziei na taką właśnie wiadomość. Quote
Kasia25 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Tara będzie sasiadką Brazowej, więc jest rewelacyjnie!!!!!! Quote
brazowa1 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 *Gajowa* napisał(a):Cudownie !!! Tak bardzo się cieszę :multi:. Zaglądałam tu często w nadziei na taką właśnie wiadomość. ja tez mialam taka nadzieje:) Udało sie Tarze.Odwiedziny były owocne,Tara swietnie sie zaprezentowała i mam nadzieje,ze jej domek odezwie sie tutaj i nam napisze,o spotkaniu z kotami (Tara pokazała,ze boi sie kotow i bardzo dobrze),o poznaniu reszty domownikow i w ogole o wszystkim! Tara dzis zaczeła nowe zycie :loveu: Quote
Morgan:-) Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gratulacje Taruniu - niech Ci się ułoży jak najlepiej!!! Quote
Berdo Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witam ,jestem "nową rodziną" Tary. Dzięki osobie, która czyni dużo dobrego, pani Wioli, poznałam Tarę najpierw przez ogłoszenia trójmiejskie, a potem osobiście. Tara jest u mnie od wczorajszego wieczora, a już dzisiaj cieszyła się, jakby była u nas od lat, na moje przyjście z pracy. Lizała po rękach, śledziła każdy krok, na spacerze co chwilę się odwracała, aby sprawdzić czy jestem. Dała się nawet przed chwilą wykąpać i teraz leży na ciepłym dywanie i się suszy. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych wcześniejszym losem Tary. Quote
akucha Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witaj na dogo Berdo!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Ależ się Wiola ucieszy!!! :lol: Tak Was wypatrywała wczoraj. Tara jest taka jak o niej myślałyśmy - kochana, wdzięczna i szczęśliwa psina. Cudownie, że daliscie jej dom, ona tak na niego czekała. Hurrra!!!! Wierzę, że będziecie mieli z niej ogromną pociechę - tego zyczę! Zaglądajcie tu często i piszcie dużo :lol: Quote
brazowa1 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Witam Nowy Dom Tary! Miło,ze sie odezwaliście i to z samymi dobrymi wiesciami :) Prosze usciskac ode mnie Tarunie. a tu nasze metamorfozy sopockie: http://pl.youtube.com/watch?v=OEiyJIo-bCQ (nasza duma i chluba) Quote
deedee77 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :Cool!::iloveyou::Cool!::iloveyou::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::laola: To jest po prostu NIESAMOWITE!!!!!!!CUDOWNE!!!!!! Nasz kochana, wspaniała łagodna Tara ma swój DOM!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia25 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witaj, Berdo! My bardzo się cieszymy, gdy psiaki znajdują domy a kiedy jeszcze domki logują się na Dogo i mamy wieści, to spełnienie marzeń wprost!!!!!!!! Czekam na dalsze relacje. Serdeczne pozdrowionka! Quote
brazowa1 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Berdo,te ciotki,co sie tutaj wypowiadaja, oglaszaja pieski,niektore poznały Tare osobiscie.Kazda adopcja to ich sukces-bez obrabianych fotek,bez wsparcia,bez niestrudzonego wystawiania na forach,bez wspierania finansowego-do wiekszosci adopcji w ogole by nie doszło. Quote
Berdo Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Pani Wiolu, musimy się umówić na oddanie smyczy. Tara już zupełnie zadomowiona. Radosna, czuła, uważna. Wczoraj pierwszy raz, stosując się do rady, spuściłam ją ze smyczy. I nie uciekła. Patrzyła dokładnie, gdzie idę. Na wołanie zatrzymywała się i czekała. Nie atakuje biegaczy ani rowerzystów. Spacer z nią to sama przyjemność. Oczywiście Tara nie jest "ciapą", jak trzeba poszczeka, da znać, że ma kogoś, kogo będzie bronić. Z moimi kotami obchodzi się delikatnie, chociaż kociaki jeszcze nieufne - pewnie mają inne doświadczenia z psami. Cieszę się, że trafiłam na Tarę. Na małą, psią przyjaciółkę, która daje tyle radości, że aż człowiek zastanawia się, jak zasłużył na taki prezent od losu. Pozdrawiam. Quote
brazowa1 Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Najpiekniejsze wiesci z mozliwych! :multi::multi::loveu::loveu::loveu: O smyczy oczywiscie pamietam i na pewno sie zglosze. ucałowac Tare poprosze,wyglaskac ode mnie. Nie zawiodła nas,dzielna owczareczka! Quote
deedee77 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 :multi::multi::multi:wspaniałe wieści :multi::multi::multi: kochana cudowna Tara!!!!!!! Quote
kaerjot Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Wspaniałe wieści!!! Są może szanse na jakąś małą foteczkę? Quote
olenka_f Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 jeeeeeeeeeeeeeej ja zawsze płacze jak takie cuda czytam:loveu: Quote
Berdo Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Bardzo chętnie umieściłabym zdjęcie szczęśliwej Tary, ale nie widzę opcji, która umożliwia wklejenie fotki. Czy mogę prosić o instruktarz? Quote
deedee77 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Berdo prześlij fotki albo do Akuchy: akuchar@neostrada.pl albo do mnie kamila.deedee@interia.pl (cioteczka Akucha chyba się nie pogniewa;) a ja będę dopiero póżnym wieczorem przy kompie) Bo jeśli chcesz sama to trzeba zdjęcia najpierw przerzucić do internetowego fotoalbumu np.fotosik, photobucket i stamtąd pobiera się adres danego zdjęcia i wkleja w post. Pamiętaj że zdjęcia powinny mieć góra 500 szerokości Quote
akucha Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Nie pogniewam się ;), tylko adres już nowy: akuchar1@o2.pl Quote
deedee77 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Właśnie gdzie foteczki dla cioteczek???????? Quote
Berdo Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Właśnie wysłałam zdjęcia. Przepraszam za opóźnienie. Jutro mam małe święto - miesiąc pobytu Tary w naszym domu. Chyba jej tu dobrze. Spacerki, "rozmowy", zabawy z "panią od rzucania piłki" :) czyli ze mną. Pozdrawiam wszystkich. Quote
akucha Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Podziwiajcie cioteczki piękna i szczęsliwą Tarę :multi::loveu::multi: Wszystko, co wcześniej o niej pisałam jest aktualne - przytulanka, uczuciowa, uważna. Czasem odwraca się za dziećmi na ulicy, wtedy bardzo mi jej żal Berdo, miło Cię poznać cioteczko :lol: Tara Portret Na spacerze Wspaniała, nareszcie szczęśliwa!!! Jak dobrze!!! Quote
olenka_f Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 jak się niuni pychol cieszy, wspaniale :loveu::loveu::loveu: Berdo fajnie że jesteś :multi: Quote
brazowa1 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Dobroc Tary jest wypisana na jej mordce,czemu tak dlugo nikt nie zobaczyl tego w schronisku? Berdo same dobre rzeczy o suni pisze,dziekuje za takie wiesci! Quote
deedee77 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 :loveu::loveu::loveu: wspaniałe wieści:multi::multi::multi: Quote
Morgan:-) Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Wspaniałości :loveu: Pozdrawiamy prześliczną szczęściarę... a właściwie dwie szczęściary: Tarę i jej Pancię :multi: Quote
Recommended Posts