Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie dlatego,ze odjajczenie jest tansze,wiec mozna wiecej za te sama cene zrobic.I psy błyskawicznie dochodza do siebie.Tzn łatwiej i szybciej i taniej jest pokastrowac wszystkie psy w schronie,niz posterylizowac wszystkie suki.A efekt jest ten sam-brak ciązy w schronie.I kundle zgodniej zyja.Sterylek pare tez było u umowie,ale juz wykorzystane...

Posted

proposee zatwierdzonee.
Gabi,trzymaj fanty.
Jest taka jedna suczka,Czarna, kapałam ja i czesałam.Ładna suka i młoda.Gdyby tak ja ciachnac.. tylko wpierw watek na Dogo musiałabym zrobic.Taka naprawde ładna suka i ciagle w schronie.

Posted

ciekawskich zapraszam na watek Fionki.
W kazdym razie Tara jest bardzo dzielna pacjentka-cierpliwa,spokojna,nie niszczy kołnierza,nie szaleje,lezy sobie na kołderce i odsypia.Chyba lubi wygody.
Chcialam poinformowac osoby,ktore wsparły sterylizacje Tary,ze zostalo z bazarkow 60 zł.I.... za te pieniadze zostały dzis wykupione 4 kotki,na DT (oczywiscie jest dowod wpłaty).Moze okazac sie,ze 4 kocie zycia zostały uratowane.

Posted

akucha napisał(a):
Czy ona już wykurowana, może do domu iść?

Ma jeszcze nie sciagniete szwy,ale do domu moze juz isc spokojnie. Na razie widac,ze na kołderce w pawilonie bardzo jej sie podoba i wyglada na to,ze z bolem serca wroci do budy...

Posted

Przez to,ze Tara byla w pawilonie,mozna ja bylo zabierac na regularne spacerki i lepiej poznac.Coz to jest za pies! Najchetniej lezałaby kołami do gory do drapania brzuszka,cichutka,grzeczniutka,ładnie chodzi na smyczy,delikatna nawet w zabawie.Ten,kto wezmie Tare-nie pozałuje decyzji.Bedzie mial nawierniejszego z mozliwych "polskiego owczarka".

Posted

olenka_f napisał(a):
a jak podmiankę zrobimy to ktoś się kapnie?:angryy: :mad: :angryy: :mad:

a jaka?
Tara miala dzis sesje foto,na tle prawdziwej zieleni,a nie berkowych chwastow.Mysle,ze te fotki przyniosa jej dom-pokazane,jak sie mizia,jak brzuszek wystawia,jaka jest czujna.