fona Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Młody, baardzo przyjazny, mało się nie rozsypie, żeby go tylko pogłaskać. Podaje łapy przez kraty, liże ręce i cieszy się z każdej sekundy spędzonej blisko człowieka. Słodziak i wrażliwiec. Przeuroczy. Przebywa w schronisku w Żyrardowie. Quote
iwop Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 on jest identyczny jak "moja" Mela... Dlaczego zakładacie watki i potem je porzucacie...?:shake: Quote
fona Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 iwop, litości, Pierniczki, Misia, Czuszka, Malutek, Pralinka w ciągu tygodnia. Słodziakowi też trzeba poświęcić czas, nie rozmnożę się, a nie chcę tylko hop do góry sama robić, myślę o nim, uwierz mi. I właśnie dziś myślałam, gdzie go umieścić, skoro tutaj nikt go nie dojrzał. :) Quote
iwop Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 fona kochana a ty myslisz, że ja to piszę w formie pretensji...? To tylko żal, ze nikt do niego nie zagląda:placz: A moze zrobimy mu allegro? tylko zdjęcie musi byc lepsze. Quote
fona Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 No wlasnie musimy mu cyknąć foty ładne, to nie jest proste, bo on ciagle wyma****e łapkami, trąca aparat, piszczy. Będę niedługo w Żyrardowie, to się tym zajmę na pewno. Na dogo ma małe szanse, bo jest adopcyjny, trzeba wlasnie poogłaszać na allegro i wszędzie. iwop, bardzo się cieszę, że Słodziak ma przyjaciela! :loveu: Quote
iwop Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 fona ogłosimy go jako mieszańca rzadkiej rasy - bardino. Tylko zdjęcia muszą byc. Quote
iwop Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 kasia to jest pies rasy bardino - rzadkiej w Polsce: " class="ipsImage" alt=""> Słodziak jest podobny! No to niech bedzie mieszańcem bardino i juz! Quote
carolinascotties Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cioteczki - jak znajdziecie chwilę - napiszcie o nim wiecej - w jakim jest wieku, jaka jest jego historia, jak się zachowuje w stosunku do innych zwierząt... porobimy ogłoszenia :) Quote
fona Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 W tym tygodniu bede w schronisku, to zrobie zdjecia. Okazalo sie, ze slodziaki sa dwa... Bardzo podobne, oba to przylepy... Quote
iwop Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 I co u słodziaka? Bo wszyscy chyba zapomnięli, że ma tu watek....:shake: Quote
carolinascotties Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ponawiam prosbę :) carolinascotties napisał(a):Cioteczki - jak znajdziecie chwilę - napiszcie o nim wiecej - w jakim jest wieku, jaka jest jego historia, jak się zachowuje w stosunku do innych zwierząt... porobimy ogłoszenia :) Quote
iwop Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dziewczyny moze byście coś napisały o słodziaku :shake: Quote
fona Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Nie ma mnie w Żyrardowie, Rudasek przysłał zdjęcie. Pisałam (chyba), że są dwa Słodziaki. Jednemu się poszczęściło i dziś ma jechać do nowego domu, a Słodizak numer jeden zostaje. Jest młody, ale dokładnie nie powiem, ile ma. Bardzo prosi o głaski, wyciąga łapy przez kraty i prosi, prosi, prosi. Widziałam raz jego reakcję na dużego mężczyznę. Skulił się trochę, żjeżył i nie wiedział, czy ma odsłaniać zęby, czy coś mu grosi, czy nie. Poniewaz ja akurat miałam łapę u nieho za kratą, chwycił moje palce w zęby, ale kontrolnie, nic mnie nie bolało. Śłodziak jest krępy, bullowatej budowy, przypakowany, Mirka mowi, ze nie pasuje do wspomnianej rasy, ja jestem kundelkiem, na rasach się nie znam. Wybaczcie, zwłaszcza ty, Słodziaku, wybacz, że ten twój watek taki marny. Wczoraj się dokociłam - mam 6 młodych na tymczasie, więc do Żyrardowa nieprędko pojadę. mirka-ela jeździ do schronu. Quote
fona Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Słodziaku, zaklepałam ci miejsce w lipcowym numerze "Mojego Psa" :-) Quote
fona Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Rudasek był w schronisku i sie dowiedział, ze Słodziak został zabrany ze schroniska. Informacja na razie nie 100-proc., ze Slodziaki byly dwa - ale w jego boksie go nie ma. Slodziaku, oby to byla prawda i oby to byl dobry dom. Quote
fona Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 No chyba tak, ale moze ktos z bedacych na miejscu by mi potwierdzil jeszcze... Halo! Proszę!!! Quote
mirka-ela Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Jeden słodziak poszedł do domku do Grodziska, do dziewczyny, której wyadoptowałysmy Mruczke - teraz Czarusie od państwa Malutkich. Monika mieszka jeszcze w bloku wraz z 2 kotami ale kupiła dom do remontu i postanowiła wziac 2 psy ze schroniska. Zachwaliłam jej słodziaka ''prawie bardino'' i jeszcze wielkopsa rudego, co to był pogryziony. 8 czerwca byłam u niej na wizycie prawie parapetowej, bo parapetów nie ma i widziałam oba psy. Mają kojec duży, na razie jedna bude ale duża i wciagu dnia sa w kojcu, bo sa robotnicy. Na noc sa spuszczane na teren 3 tysiace metrów. wygladaja dobrze. O drugim słodziaku bullowatym nie wiem nic, poza tym,że go nie ma. Mam nadzieje,że trafił do dobrego domu a nie na łancuch albo na walki. Quote
Recommended Posts