ela0401 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 a w Zabrzu by można? pisałam na adres z poprzedniej strony,świetny filmik:) Quote
annika Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='zakonna']obowiązkowo podnoszę :)[/QUOTE] i jeszcze raz!:razz: Quote
annika Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='zakonna']i jeszcze jeden i jeszcze raz :D Quote
narvika Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 A gdyby tak zrobić coś na kształt seminarium we Wrocławiu? Podziwiam pracę Patrycji i jej podejście do psiaków, chciałabym zobaczyć co mogę zrobić ze swoim miśkiem. Jednocześnie pracuję w weekendy i bardzo ciężko byłoby mi dojeżdżać na Śląsk. Mogę zorganizować część spraw, proszę o priv jeśli byłoby to możliwe- teraz, wiosną czy latem! Quote
malawaszka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 a jest w końcu jakaś ekipa na Katowice? a najlepiej to na Siewierz :lol: Quote
annika Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 malawaszka napisał(a):a jest w końcu jakaś ekipa na Katowice? a najlepiej to na Siewierz :lol: prawdopodobnie Chorzów Quote
Zoe_ Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Starałam się na bieżąco odpisywać na pytania na maila, napiszę i tutaj konkretniejsze informacje :) Grupa sztuczkowa będzie miała zajęcia we wtorki o godz 17:00 w Chorzowie w WPKiW W Gliwicach będzie grupa z posłuszeństwa w środy o godz 17:00 W Zabrzu posłuszeństwo w czwartki o godz 17:00 Każdy z kursów to 10 zajęć ale gdyby okazało się że coś potrzebuje jeszcze poprawek czy doszlifowania to w ramach kursu dołożymy jeszcze jakieś zajęcia :) Zgłoszenia przyjmuję do końca tego tygodnia, podam jeszcze raz maila: [email]patrycja.kowalczyk90@gmail.com[/email] Quote
Zoe_ Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Zostało jedno miejsce na Gliwice i dwa miejsca na sztuczki, zapraszam! :) Quote
Bjuta Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Matko, chyba się jednak skuszę na te sztuczki. Ale mój pies nie potrafi nic... A ja jeszcze mniej. No trudno. Niech będzie... Quote
Bjuta Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Napisałam już rano, ciekawe jak ja to w grafik wcisnę :shake: Pewnie na połowie spotkań mnie nie będzie. Quote
annika Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 (edited) [quote name='Bjuta']Napisałam już rano, ciekawe jak ja to w grafik wcisnę :shake: Pewnie na połowie spotkań mnie nie będzie.[/QUOTE] w chorzowie?:cool3: Edited March 2, 2013 by annika Quote
Kaziutek Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 No właśnie i jest problem z osobami które pracują w weekendy bo takich osób jest pewnie parę, które z chęcią by przyjechały. Ja na przykład mieszkam w Bytomiu przy parku miejskim ale jako funkcjonariusz mam dosyć niestabilny grafik a z chęcią pouczył bym Omena posłuszeństwa a w samym Bytomiu jest ciężko z trenerami. Quote
Zoe_ Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Kaziutek, ja niestety nie znam Bytomia ale jeśli jest jakieś dogodne miejsce i zbierze się grupka chętnych to może być i kurs w Bytomiu :) Szczerze mówiąc nie myślałam o tym wcześniej bo nie było zgłaszane zapotrzebowanie :P W weekendy niestety na pewno nie będzie spotkań, w większość mam albo seminaria albo zawody. Chciałam poinformować że zostało nam ostatnie miejsce na sztuczki i ostatnie miejsce na Gliwice, zaczynamy od przyszłego tygodnia więc ostatnia szansa na to żeby się zgłosić! :) Quote
annika Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 ... ciągle patrze na te filmiki z pierwszego posta i scenka mi opada:mdleje::crazyeye: To jest po prostu niesamowite! Quote
Recommended Posts