annika Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 malawaszka napisał(a):no oby ta zima juz odpusciła nie odpuszcza:placz::motz: Quote
annika Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 zima nie odpusciła, ale my tez nie, i wczoraj - plując lodem- zaczęliśmy zajęcia:evil_lol: Quote
Bjuta Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 ZIMNO!!!! Przyszły 3 psy no i bardzo im się podobało, bo było dużo dobrego jedzenia! Hector łapał szybko, Sienka też by łapała, ale trochę jej utrudniałam. Był jeszcze psiak, który wyglądał jak Zoe, ale trochę go energia roznosiła. I ma być jeszcze jakiś jeden rasowiec. Siena odsypiała kilkanaście godzin! Szczęściara - ja zaraz po sztuczkach pędziłam jeszcze do pracy... Quote
Zoe_ Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Zapraszam na kolejną edycję kursu! Możliwość szkolenia w grupach lub zajęć indywidualnych :) A to kilka zdjęć z poprzednich zajęć :D Zapraszam! :) Quote
annika Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Fajne zdjęcia!- nawet mój Hectorzasty się tu załapał:lol: A jaki jest program tego kursu "posłuszeństwo na co dzień"?:cool3: Quote
Recommended Posts