Kincia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 maziak napisał(a):a zrobiłas już galeryjke ikarkowi? Zrobila ale tylko taka z samymi fotkami poszukaj sobie spanieli tybetanskich :P Quote
McDzik Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Ehh weźcie mi nie mówcie o Ikarze na temacie o śmierci Molly :( .. Quote
SH Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Najlepiej poproś Moda albo Admina o zamknięcie tematu :cool1: Quote
Pimpek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Bardzo,bardzo ci współczuję.... to musiało być straszne, stoisz, patrzysz, a na asfalcie leży twój najlepszy przyjaciel, w plamie krwi, rozjechany,cierpi.... [*] Naprawdę bardzo mi przykro z powodu Molly, wstawię ten obrazek z nią na moją stronkę,biedna Molly [*] Musi ci jej bardzo brakować, ja tonęłam we łzach jak pani weterynarz usypiała mojego kota gdyż był strasznie chory i nic nie dało się już zrobić.... a co dopiero ty.... Molly, nie zapomnę [*] Quote
diabelkowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 dla Molly [*] kiedys pod artykulem jak 2 ludzi sie utopilo ratujac psa przeczytalam komentarze ludzi takich jak ten kierowaca... ze specjalnie dodaja gazu... czlowiek- to brzmi durnie... Quote
McDzik Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 To jest nie do wyobrażenia, ci "ludzie" nie zasługują na miano HOMO SAPIENS SAPIENS, o ile wiedzą co to znaczy - dla nich powinien byc odrębny gatunek. Tak jak jest ok.400 ras psów..... Quote
McDzik Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Tu się zaczyna dziwnie robić.... Napiszę do admina, żeby zamknął ten wątek, żeby juz nikt tu nic nie pisał..... dawna sprawa.... a niektórzy mi tu wyjeżdżają, z jakimis galeriami etc ..... nowego psa..... ehhhh niedługo rocznica........ :( .... pisze o zamkniecie wątku, ale nie bede go kasowac, zeby kazdy w razie czego mogl przeczytac ta straszna historie..... :( Żegnam :( Molly [*] - to, ze pojawił sie Arni, nie znaczy, ze o Tobie zapomniałam... tak bardzo mi Ciebie brak.... mam łzy w oczach, gdy to piszę.. tak samo jak za kazdym razem, gdy spoglądam na Twoje zdjęcie nad biurkiem... albo gdy przypadkiem wpadnie mi w ręce jakis Twój dokument albo puchar z wystawy .... TĘSKNIE SŁODYCZKO =((( Quote
Recommended Posts