marta0731 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ale on nie płacze, a na innych zdjęciach jest przeszczęśliwy :eviltong: Może: Piękna Paskuda niecierpliwi się za domem ? Quote
Dominika84 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='kora78']wpadam na chwilke, mimo wszystko :) Domonika, tekst super wyszedl.\a moze cos o zabawie zabawkami? o jezdzie autem, czystosci w domu? 1=2zdania. a pytanko, on ma wiecej, niz 6lat. 6 mial chyba na przyjeciu w roku 2009. to, co jest w karcie, ten wiek, plus roznice lat trzeba dodac. jesli dobrze pamietam i 6lat w 2009, to wychodzi mu 10. ale Doma sama pisalas, ze wet na mniej go ocenil. wiec rob, jak uwazasz. byle nie zrobic z niego zaraz szczeniaka :D i moze wage dopisz. "przed kolano i wazy.. kg." tak, Simon nie ma ogona. moze sie tak urodzil, nie wiemy. niektore psy sie rodza z krotkimi ogonami. chodzi o to, by szybko w miejsce keksa w wyroznionych ogloszeniach, podstawic na cito simona, zeby byl wyrozniony. tam pare dni ledwie zostalo. trzeba to na pewno zrobic juz dzis. poki dominika moze edytowac i zmieniac.\marta, expresowo wyszukaj 4 zdjecia najlepsze i wskaz glowne.[/QUOTE] Kora, jakie 10 lat :) Sprawdzałam Ci już kiedyś, on ma w tej chwili 7, mówiłaś 7-8, a wet u którego byłam powiedział, że on ma raczej 5-6, a nie 7-8 lat. No ale damy do ogłoszeń 7 lat. Waży 16 kg. Ponadto Simek już spokojniejszy na spacerach, nie obsikuje każdego drzewa, już tak nie ciągnie, nawet powiem, że rzadko mu sie to zdarza. Simek normalnieje ! :loveu: Quote
marta0731 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 No to super :multi: To poradzisz sobie z tymi ogłoszeniami? Z tymi wszystkimi powyższymi wypocinami? ;) Quote
Dominika84 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Kosmetyczne poprawki nr II: Piękna Paskuda niecierpliwi się za domem [FONT=Calibri]Kundelkowaty Simek, psiak bez swojego człowieka, miseczki i ogonka szuka domu. Simon jest 7 letnim psem, któremu w schronisku nikt nie dawał już szans. Bo po co, ani on ładny, ani młody ani duży ani mały ... kundel jakich wielu. I tak od paru już lat Simon prowadził bezsensowne życie w boksie 3/4. Mimo, że cały świat zapomniał o jego istnieniu, Simon wciąż tam był, wciskał łapki w kraty boksu, płakał, czekał, i wierzył, że los musi się odwrócić. I odwrócił! Wolontariuszka postanowiła zabrać psa do domu tymczasowego i mu pomóc. [/FONT] [FONT=Calibri]Simon okazał się być spokojnym dojrzałym psem, który większość dnia spędza na odpoczynku w swoim legowisku. Czasem nadrabia leniuchowanie, obracając w wiór swoje pluszowe zabawki ;-) [/FONT] [FONT=Calibri]We właściciela patrzy jak w obrazek. Obcych ludzi toleruje, aczkolwiek musi najpierw poznać ich zamiary. Nie ma problemów z dziećmi (chociaż podczas zabawy dla tych najmłodszych może stać się nieco zbyt impulsywny). Może zamieszkać z innym psem. Bawi się z suczkami, do psów - zwłaszcza tych większych (ze względu na przykre doświadczenia w schronisku) - trzyma na spacerach dystans. Grzecznie jeździ autem. [/FONT] [FONT=Calibri]Pies dobrze czuje się w mieszkaniu, jest nauczony czystości, aczkolwiek dom z ogrodem, byłby dla Simka rajem! Simon jest psem średnim, w kłębie sięga pod kolano, waży 16 kg. Posiada komplet szczepień, jest wykastrowany, zaczipowany, zdrowy i wykąpany ;-) Gotowy do adopcji – niecierpliwie czeka na swój nowy dom![/FONT] [FONT=Calibri] W razie potrzeby pomożemy w transporcie na terenie kraju. Simon nie zostanie wydany na łańcuch do budy i kojca. Warunkiem adopcji jest zgoda na przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej i podpisanie umowy adopcyjnej. [/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]kontakt: tel. 668 836 964 (po godz. 18.00) dominika.piwko@gmail.com[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
marta0731 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Widzę tylko 1: 3/4 zamiast 10m2 :D Ok, to ślij :) Quote
Dominika84 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 To ja nie wiem, bo kora napisała, że jej nie pasuje i żeby właśnie to też zmienić, mi bez rożnicy, to jak wy chcecie Quote
Dominika84 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 I zdjęcia, w takiej kolejności: (szkoda, że na tym bazarku ogłoszeniowym są tylko 3 foty do przesłania) Jak weźmiemy tylko te 3 zgodnie z bazarkiem ogłoszeniowym, nie będzie widać, jak Simo stoi albo biega, a on taki nieforemny trochę jest i jakby ktoś go chciał może być rozczarowany, czy nie? Quote
marta0731 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ja bym obstawiała: 1 - bo Kora chce 2 - bo ładnie wyszedł i jest z zabawką (z tekstu ogł. że ich "używa" ;) 6 - bo widać że spokojny leniuch, poza tym ślicznie wygląda na tym zielonym posłanku Quote
Dominika84 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Na gumtree za późno - wyróżnione miało być 7 dni, dziś jest 8 dzień, właśnie zdjęłam tutaj ogłoszenie Keksa, dodałam ogłoszenie Simona jako zwykłe, czekam na pojawienie się ogłoszenia. Na tablica.pl - http://tablica.pl/oferta/piekna-paskuda-niecierpliwi-sie-za-domem-ID2lBkF.html#765760ea4f;promoted;r:3;s:303 - czekam na zweryfikowanie przez moderatora Na gumtree już poszły cztery pierwsze, na tablice wszystkie, do bazarku ogłoszeniowego jak uważasz Quote
Dominika84 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 http://tablica.pl/oferta/piekna-paskuda-niecierpliwi-sie-za-domem-ID2lBkF.html#2238b58716;r:3;s:303 Na aktywacje na gumtree czekamy Marta zamówiłaś dla Baxia na tym bazarku ogłoszeniowym, a dla Sima ? Ja mam zamówić dla Simka i dać Ci nr konta do przelewu na Simka? Bo Ty skarbnikiem jesteś Quote
marta0731 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Dominika84']http://tablica.pl/oferta/piekna-paskuda-niecierpliwi-sie-za-domem-ID2lBkF.html#2238b58716;r:3;s:303 Na aktywacje na gumtree czekamy Marta zamówiłaś dla Baxia na tym bazarku ogłoszeniowym, a dla Sima ? Ja mam zamówić dla Simka i dać Ci nr konta do przelewu na Simka? Bo Ty skarbnikiem jesteś Nie zamawiałam, bo Kora pisała, ze najpierw te po Keksie Ale Simek będzie miał tyle kasy z moich bazarków, że nie ma co oszczędzać Nr konta mam, także kasę wyślę. Zaraz wstawiam Baxia to Simka też dodam Quote
kora78 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 tak, simka tez wstawcie wiec. nie ma na co czekac. pierwsze koty za ploty. Quote
marta0731 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Dominika84']http://tablica.pl/oferta/piekna-paskuda-niecierpliwi-sie-za-domem-ID2lBkF.html#2238b58716;r:3;s:303 Na aktywacje na gumtree czekamy Marta zamówiłaś dla Baxia na tym bazarku ogłoszeniowym, a dla Sima ? Ja mam zamówić dla Simka i dać Ci nr konta do przelewu na Simka? Bo Ty skarbnikiem jesteś Dominika, tam nie ma numeru telefonu :crazyeye: jest tylko "kontakt tel. po godz. 18.00" Quote
marta0731 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Wstawiłam SImka na bazarek ogł. http://www.dogomania.pl/forum/threads/240816-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-%29-do-06-04-2013?p=20565006#post20565006 Quote
aska64 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 jaką on ma fajną taką małą główkę :roll: . Simi no kiedy do domku ? Quote
Dominika84 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='marta0731']Dominika, tam nie ma numeru telefonu :crazyeye: jest tylko "kontakt tel. po godz. 18.00" Ponieważ na tablicy w tekście zabronione jest umieszczanie nr tel i adresu e-mail. Wszystko jest po prawej stronie: pokaż numer i napisz wiadomość. Jesteśmy teraz z Simem na wsi razem z koleżanką labradorką. Do netu mamy ograniczony dostęp, ale jutro wieczorem już będziemy we Wrocku. Wtedy wstawię filmik na YT i tutaj zamieszcze link do niego. Zobaczycie jak Simuś ma mnie w poważaniu :P Quote
kora78 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 rozumiem, ze tak oszalal na punkcie swojej nowej kolezanki :D Quote
marta0731 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Simek Ty się bogaty zrobiłeś :D Ożenisz się ze mną? ;););) Z bazarku dietowego będzie 427zł:multi: i z drugiego p`drivy itd 191zł:multi: :cunao::cunao::cunao: Quote
marta0731 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Kora pilnuj maila, bo się ogłoszenia robią ;) jest juz połowa Quote
Recommended Posts