Dominika84 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 A i tak sobie myślę, że Simo to twarda sztuka, ale trafił na opiekunów jeszcze twardszych od niego :iloveyou: Tyle ile już z nim przeszli... prawdziwi twardziele ;) Quote
kora78 Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 tak? a no to super, jak sa twardsi, niz on i sie nie daja :) wiec watek trzeba przeniesc, do dzialu- w nowym domu, kizi zmien tytul!! Quote
Javena Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 A ja wracałam ,czytałam i jeszcze nie dowierzam.Simonek ma domek. :sweetCyb:I TO JAKI???:crazyeye: Warto było czekać. Quote
Dominika84 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Też strasznie się cieszę, że Simon nareszcie znalazł swoją ostoję w życiu :multi: Twardsi, twardsi, nie lada sztuka kochać Simonka wykąpanego w szambie, ociekającego ludzką kupką, jeśli Ty sama też jesteś nią cała wymazana, razem z klatką schodową ;) Gdy przechodził z Pańcią na długiej smyczy koło romskiego koczowiska, "niechcący" zanurzył się w ludzkich odchodach. Zrobiłam nowy bazarek, dochód z niego pójdzie m.in. na wałbrzyskie psy - z fantów osób, które zdeklarowały się wesprzeć wałbrzyskie bidy, kilka jest też kory - m.in. frisbee podarowane dla Keksika, z których nie skorzystał, ubranko Simonka, itp. Reszta idzie na rottki od innych darczyńców. Serdecznie zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252671-Ponad-200-fantów-w-tym-dużo-nowych-rzeczy-art-wielobranżowe-)-do-14-05-na-rottki Quote
kapibara-barbara Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Oj tak.. Simo wykapany w szambie to bylo przezycie! Ma psiak swoje przywary, jak to starsi panowie, ale naprawde przebywanie z nim przynosi kazdego dnia duzo radosci calej naszej rodzinie. Jest oczkiem w glowie mojej 7letniej siostrzenicy, moja mama spiewa mu kolysanki, a maz pozwala lezec na kanapie ;) Quote
Dominika84 Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='kapibara-barbara']Oj tak.. Simo wykapany w szambie to bylo przezycie! Ma psiak swoje przywary, jak to starsi panowie, ale naprawde przebywanie z nim przynosi kazdego dnia duzo radosci calej naszej rodzinie. Jest oczkiem w glowie mojej 7letniej siostrzenicy, moja mama spiewa mu kolysanki, a maz pozwala lezec na kanapie ;)[/QUOTE] :iloveyou::calus::iloveyou: Quote
kora78 Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 kapibara, bardzo milo czytac takie rzeczy :) a jak ze szczekaniem pod drzwiami?> sasiedzi nie skarza sie? Quote
Dominika84 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Wstawiam kradzioną fotkę ;) Skończyły się dobre czas, Simon teraz ciężko pracuje dla miski z karmą - robi za podstawkę pod laptopa :eviltong: Quote
kapibara-barbara Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) Moje chłopaki ciężko pracują na powyższym zdjęciu ;) Odpowiadając na pytanie kory: Simi szczeka pod drzwiami tylko jak jest ruch na klatce schodowej, jak nas nie ma to chyba nie szczeka z tęsknoty ;) sąsiedzi nic w każdym razie nie wspominali. Za to jamnik z 4 piętra nadrabia swoim skowytem za dwóch. Edited May 12, 2014 by kapibara-barbara Quote
Dominika84 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='kapibara-barbara']Za to jamnik z 4 piętra nadrabia swoim skowytem za dwóch. Dobrze, że jest inny pies, który Sima zagłusza :eviltong: A to kolejne cudowne zdjęcia :loveu: Quote
Dominika84 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 W sobotę mam zaszczyt pospacerować troszkę z Simonkiem, mam mu coś od Was przekazać ? ;) Quote
beataczl Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 dolaczam sie :) jak minal spacer? moze jakies fotki ? ;) Quote
Dominika84 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Głaski przekazane, dziękuję :loveu: Spacerek bardzo przyjemny :) Fotorelacja: Quote
Dominika84 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Simi jak widać zawzięty jak zwykle i w doskonałej formie :multi: Bardzo przywiązał się do nowej Pańci, ciągle musi być obok niej. Jak Pańcia się oddala o kilka kroków: A jak Pańcia znika w domu na niekończące się, strasznie długie i bolesne dla Sima 10 sekund wygląda to tak :eviltong: Świata poza nią nie widzi, bardzo się cieszę, że Simonek tak bardzo pokochał swoją Pańcię, wcale się jednak nie dziwię, bo chłopak ma jak w raju :loveu: A i na prezencik też nie narzekał, no może trochę, że za mało ;) Quote
beataczl Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 wspaniale tak popatrzec na szczesliwgo Simka :loveu: Quote
Dominika84 Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 asiuniab napisał(a):a jak na Ciebie Dominika zareagował Simek?? Poznał mnie i Herę i potraktował jak stare znajome, ale jakoś szczególnie się nami nie przejął ;) Było widać, że dla niego najważniejsza jest teraz nowa Pańcia, to ją pilnował, żeby nie stracić z oczu i do niej ciągnął :loveu: Quote
marta0731 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Zawsze bylo wiadomo, ze to madry piesek ;) I on wiedzial ze taki domek mu sie szykuje, i sobie na niego tyle czasu grzecznie czekal ;) A teraz ma jak w nuebie :D Quote
kora78 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 ja sie pociesze publicznie za tydzien, bo mam urwanie glowy.przepraszam, wcale nie jestem nieczula, itp :) Quote
Recommended Posts