Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też strasznie się cieszę, że Simon nareszcie znalazł swoją ostoję w życiu :multi:

Twardsi, twardsi, nie lada sztuka kochać Simonka wykąpanego w szambie, ociekającego ludzką kupką, jeśli Ty sama też jesteś nią cała wymazana, razem z klatką schodową ;) Gdy przechodził z Pańcią na długiej smyczy koło romskiego koczowiska, "niechcący" zanurzył się w ludzkich odchodach.

Zrobiłam nowy bazarek, dochód z niego pójdzie m.in. na wałbrzyskie psy - z fantów osób, które zdeklarowały się wesprzeć wałbrzyskie bidy, kilka jest też kory - m.in. frisbee podarowane dla Keksika, z których nie skorzystał, ubranko Simonka, itp. Reszta idzie na rottki od innych darczyńców. Serdecznie zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252671-Ponad-200-fantów-w-tym-dużo-nowych-rzeczy-art-wielobranżowe-)-do-14-05-na-rottki

Posted

Oj tak.. Simo wykapany w szambie to bylo przezycie! Ma psiak swoje przywary, jak to starsi panowie, ale naprawde przebywanie z nim przynosi kazdego dnia duzo radosci calej naszej rodzinie. Jest oczkiem w glowie mojej 7letniej siostrzenicy, moja mama spiewa mu kolysanki, a maz pozwala lezec na kanapie ;)

Posted

[quote name='kapibara-barbara']Oj tak.. Simo wykapany w szambie to bylo przezycie! Ma psiak swoje przywary, jak to starsi panowie, ale naprawde przebywanie z nim przynosi kazdego dnia duzo radosci calej naszej rodzinie. Jest oczkiem w glowie mojej 7letniej siostrzenicy, moja mama spiewa mu kolysanki, a maz pozwala lezec na kanapie ;)[/QUOTE]

:iloveyou::calus::iloveyou:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Moje chłopaki ciężko pracują na powyższym zdjęciu ;)

Odpowiadając na pytanie kory: Simi szczeka pod drzwiami tylko jak jest ruch na klatce schodowej, jak nas nie ma to chyba nie szczeka z tęsknoty ;) sąsiedzi nic w każdym razie nie wspominali. Za to jamnik z 4 piętra nadrabia swoim skowytem za dwóch.

Edited by kapibara-barbara
Posted

[quote name='kapibara-barbara']Za to jamnik z 4 piętra nadrabia swoim skowytem za dwóch.

Dobrze, że jest inny pies, który Sima zagłusza :eviltong:

A to kolejne cudowne zdjęcia :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Simi jak widać zawzięty jak zwykle i w doskonałej formie :multi: Bardzo przywiązał się do nowej Pańci, ciągle musi być obok niej.

Jak Pańcia się oddala o kilka kroków:

A jak Pańcia znika w domu na niekończące się, strasznie długie i bolesne dla Sima 10 sekund wygląda to tak :eviltong:

Świata poza nią nie widzi, bardzo się cieszę, że Simonek tak bardzo pokochał swoją Pańcię, wcale się jednak nie dziwię, bo chłopak ma jak w raju :loveu:

A i na prezencik też nie narzekał, no może trochę, że za mało ;)

Posted

asiuniab napisał(a):
a jak na Ciebie Dominika zareagował Simek??

Poznał mnie i Herę i potraktował jak stare znajome, ale jakoś szczególnie się nami nie przejął ;) Było widać, że dla niego najważniejsza jest teraz nowa Pańcia, to ją pilnował, żeby nie stracić z oczu i do niej ciągnął :loveu: